Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μάρκερ στο εύχομαι!!!

όταν είναι 2, φαίνονται ακόμη πιο πολλά τα έξοδα!!!

καλυψούλα και σε σένα το εύχομαι!

μακάρι να αρχίσει να κοιμάται...

να ησυχάσεις κι εσύ λίγο.

πήγα σε κείνη την κυρία που φέρνει ρούχα από την Αγγλία και τα πουλάει στο σπίτι της.

πήρα ένα μαύρο παντελόνι.

μου είχε αρέσει και 1 μπλε (για το οποίο έχω και παπούτσια να συνδιάσω) αλλά δεν είχε στο νούμερό μου.

τελικά της το έφερε μία κοπέλα για αλλαγή και θα πάω να το πάρω αύριο.

να βρω και κανένα καλό πουκαμισάκι και είμαι έτοιμη!!!

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:? epeidh φημηζομαι για την μνημη μου , τι δουλεια κάνεις Χρυσουλα ? :mrgreen:

μαρκερ δλδ μου λες οτι δινεις 700Ε για τον παιδικό ? με 700 δεν 8α συνεφερε παιδαγωγο στο σπίτι κ ουτε ασ8ενειες ουτε τπτ ???

Καλυψω τι εννοεις σε εσωσε η εκπαιδευση (μπας πηρες εκπαιδευτη σκύλων ? :lol::lol: )

Δοξα το 8εο κοιμη8ηκε αμεσως σημερα , κριση 8α ηταν η χτεσινη (αν κ ξυπνησε 10 το πρωι)

εδω κ 1 βδομαδα με το τσιγγελι τρωει 2 μπουκιες , εμ 8α τον ξενηστικωσω άυριο που 8α πει το ψωμι ψωμακι. τα καλα της Σωσως μου κανει το σκατουλι !

ζζζ ακου 22 ? υπογλωσσιο ψαχνω ... :D

τα φιλια μ σε όλες

Δημοσίευση

[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif] θα τρελαθώ.....την πήρα τη μετάθεση γιούπι!!!!!

Δεν το περίμενα ομολογουμένως. Μάλλον για Άγιο Στέφανο. Ισμήνη θα σου έρχομαι για καφέ.

Όπου κι αν είναι αφού είναι Αττική μια χαρά.

Μάρκερ τώρα τα παιδιά δεν παίρνουν πολύ βάρος. Μην αγχώνεσαι.

Νανά με γεια το παντελόνι.

Χρυσούλα κι εμένα συνέχεια με ρωτάνε οι μαθητες την ηλικία μου. Ευτυχώς όλοι με κάνουν μικρότερη...προς το παρόν :P .

Καλυψώ τέλειο το τραμπολίνο. Οι δικοί μου τρελαίνται στο παιδότοπο. Ο φίλ. κάνει κανονικά στον αέρα σαν μαιμουδάκι :lol: .

Χαρά καλή τιμή μου φαίνεται κι εμένα. Με λεωφορείο;

Ντομ τί σας ρώτησαν για την απογραφή;

Πάντως εγώ έβλεπα το δον που αρρώσταινε φέτος συνέχεια, ένα απόγευμα κρατούσαν όλες οι ιώσεις του.

Μαρία ζ πότε είανι η βάπτιση; Φτιάχνεις τις μπομπό κτλ; Τιμές για τα πράγματα που μπορούμε να βρούμε; Μου άρεσαν πολύ οι τσάντες.

Τζουλ φάσεις μωρέ είναι μην τον πιέζεις να φάει.

Εμένα ο Χριστ. μου έχει σπάσει τα νεύρα μιλάμε. Όλο κλαίει και με τραβάει από δω κι από κει.

Να ξερα τί θέλει....

Δημοσίευση

oxi 700

600 δινω και για τα 2

και οχι

μια γυναικα και για τα 2 δεν αρκει - δεν υπαρχει περιπτωση ενας ανθρωπος να τα κουμανταρει μονος του και για για οσες ωρες τη θελω δεν συμφαιρει

και φυσικα πιστεω οτι περνανε παρα πολυ καλυτερα - μαθαινουν πραγματα

παιζουν - εχει παιδοτοπο μεσα - εχει αυλη με πλαστικη παιδικη χαρα

τρωνε

εγω δεν τον αλλαζω τον παιδικο πλεον για το σπιτι

στην αρχη το σκεφτομουν αλλα πλεον που εχω δει τι δουλεια κανει - πιστευω οτι ειναι καλυτερα

το μονον κακο οι πολλες ιωσεις

αλλα πλεον δεν εχουμε ιδιαιτερο θεμα ευτυχως

ελα ρε φροσω - τι ωρα σου κοιμουντι εσενα;

Δημοσίευση

φροσω μπραβο, χαρηκα,που δεν πηγες σεριφο...

ναι η τιμη ειναι με λεωφορειο..

καλυψω τη κανεις για να κοιμαται ολο το βραδυ σερι;και εσυ χρυσουλα;

εγω δεν ξερω πλεον τη να κανω, κουραστηκα τοσους μηνες να ξυπναει τα βραδυα 4,5 φορες να τον εχω αγκαλια και να γυριζω γυρω,γυρω απο το δωματιο. τη κανετε; αληθεια;

κοριτσια με τη παιχνιδια παιζουν τα μικρα σας; γιατι εμενα με το μονο που ασχολειτε ειναι με κουταλια κουτια, μπολ,κουτακια απο κρεμες; του πηρα παζλ ξυλινα,τα χαζεψε λιγο, και τα παρατησε,κυβακια,το ιδιο,φορτηγο με καροτσα,ενα μουσικο βιβλιο με ζωακια,ενα αλλο με φαρμα,δεν του κοινη το ενδιαφερον....

μαρκερ μακαρι και εγω να μπορουσα να τον παω σε κρατικο, αλλα σε αργιες, απεργιες, κτλ.δεν θα εχω ποιος να μου τον κρατησει!!!

βεβαια θα παω να δω τη γινεται αυριο στου δημου,και σκεφτηκα μηπως βρω μια γυναικα οταν ειναι αναγκη να τον προσεχει, βεβαια δεν ξερω οικονομικα αν με συμφερει, αλλα θα το κοιταξω,πιστευω οτι μια στο τοσο, θα με βολεψει καλητερα αυτο...θα δουμε...

ντομ πρωτον εχω σαλταρει μεσα..και δευτερον το επιδομα του οαεδ ειναι μεχρι τον νοεμβρη,μετα πρεπει να βρω δουλεια σιγουρα, οποτε πρεπει να βρω παιδικο για το παιδι,και σιγα σιγα να ψαχνω για δουλεια....

νανα μεγεια τα ρουχαλακια σου...

Δημοσίευση

κοριτσια το ακουσατε αυτο;

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ. ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ Ή ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠ' ΕΞΩ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ & ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! - ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Δημοσίευση

ρε μαρκερ δεν ξερω ...

εσυ εχεις κ 2 κ δουλευεις ...

εγω δεν μπορω ... εχω κανει παιδοτοπο το σπιτι , εχω παιδικη χαρα απο κατω ακόμα κ το νήπιο σκεφτομαι ... το χω παρει απο φόβο ... τι να σου πω ...

Φροσσω κουτι σου ρ8ε ε ??? όχι που φοβοσουνα χαζουλι ... είδες ?

Ασχετο αλλά εδω κ 3 μηνες παιδευομαι με εσωτερικο σπυρακι στο ρου8ουνι μου κ πονάει το γ..ιδι !!!

σημερα μου είπε ότι έβγαλε κ ο αντρας μου :shock: , λετε να τον κόλλησα ? :lol::lol::lol:

τι σκατα , δε λεει να φυγει ...

Δημοσίευση

γειααα

Φροσω ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! εννοειται τελεια..σε σχολειο υποθετω ...

Μαρια λογικα μου φαινονται τα χρηματα...αν περνανε και καλα χαλαλι....

εμεις μετρησεις δεν καναμε..αμελησαμε και το εμβολιο σημερα λογω δουλειας..μαλλον τη Δευτερα τωρα..αλλα δεν καθεται κιολας..

Καλυψω εγω στη θεση σου και σε φροντ θα πηγαινα για λιγες ωρες, κοντινο σε σπιτι να μη σε τρωνε οι αποστασεις..παντως και εμας ελαχιστα καλυτερα ο υπνος...λες??

Ντομ η Ρωσιδα δεν πλησιαζε αλλιως ουτε στο πεζοδρομιο..ρωτα τη Νανα ποσο ζηλιαρα ειμαι..της ειχε κανει εντυπωση.. :lol::lol::lol:

ΖΖΖ χαρα στο κουραγιο σου!!!και τετοιες οργανωσεις θελουν πολυ χρονο..σημαντικο , ομως , που δουλευεις απο το σπιτι...

Τζουλ φιλολογος ειμαι..της παραπαιδειας βεβαια.. :lol::lol::lol:

Χαρα εγω δεν κανω τιποτα..μονο υπομονη γιατ και να μην παω μπορει να κατσει στην κουνια να παρει παιχνιδια απο τα ραφια διπλα και να παιζει σαν μικρο νυχτεριδακι :lol::lol: εμενα μια φορα ξυπναει κυριως για γαλα ..το χειροτερο ειναι οταν ξαγρυπναει και ειναι ακομα 4!!!

απο παιχνιδια..πολυ με μπαλες μπαλακια με ενα ξυλοφωνο και ενα καστρο..αραια και που με φορτηγα αυτοκινητακια..αν δε τον αφησεις να κρυβεται ολη μερα μεσα στο σπιτι και να τον ψαχνεις το καλυτερο του!!!

και με τη δουλεια υπομονη..ολα θα βρεθουν..!!!! ;);)

Δημοσίευση

:lol::lol::lol:

Καλα Χρυσουλα με πε8ανες !!!

διαβαζα... ''φιλολογος ειμαι της προπαιδειας '' κ λέω τι σκατα τελείωσε φιλόλογος κ κάνει πολλαπλασιασμούς ? :lol::lol::lol: δεν παω καλα ... το σπυρι στην μυτη να δειτε κάνει παρενεργειες ...

Καλε Χαρα , γέλα με τα χάλια μου ... αφου εγώ πρώτη τα διασκεδάζω ... ελευ8ερα... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

aleka εμας μας απογραψανε!!!

τζουλ θα ελεγα να ξεκολλησεις λιγο με τις αρρωστιες βρε πουλακι μου..παιδακι ειναι

κ θα αρρωστησει!!!εσυ με ενα απλο αερακι θυμαμαι φοβοσουνα να τον βγαλεις εξω..

αστο λιγο να σκληραγωγηθει το παιδακι..

κ νηπιο να παει δεν την γλιτωνει...

το πακετο δεν το γλιτωνουμε φιλεναδα οσο χρονων κ να ειναι!!!!!

εκπαιδευση υπνου λεω..καλα τι σας λεω καθε μερα??

α μου φαινεται δεν τη γλιτωνεις την ξανθια βαφη!!!! :lol:

το σπυρι σπαστο γτ αλλιως δεν θα σταματησει να ποναει..

καθρεφτακι κ κατι μυτερο!!μπλιαξ το εχω κανει!!! :mrgreen:

χαρα να τον πας αν μπορειτε να βγειτε οικονομικα.

κ ελπιζω να βρεθει γρηγορα δουλεια!!

οσο για τα παιχνιδια..πονεμενη ιστορια.

εμενα την βρισκει με playmobile κ little people που εχουν ζωακια κ της αρεσουν πολυ.

επισης με ο,τι εχει μουσικουλα για να χορευουμε.

δεν γουσταρουν ολα τα παιδια παζλ κ βιβλια..

ας τα μπροστα του να τα χαζευει μονος του.

η ασχολησου εσυ μαζι τους για να σε βλεπει.

καποια στιγμη θα τα πιασει κ εκεινος.

για τον υπνο πρεπει να σε παρω τηλ.

χρυσουλα εγω φοβαμαι να χαρω με τον υπνο.

ο χρονος μου εχει δειξει οτι μολις παρω θαρρος,ξανα μανα τα ιδια!!

μαρκερ πολλα λεφτα γμτ..τι να πω,μακαρι να σας παρουν στο δημοσιο...

φροσω συγχαρητηρια!!!!!

ο δον κραταει γερα,ε???

αχ κ εμενα η αγγελικη μου μεγαλωνοντας θα ακολουθησει τα χναρια του!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηεια φορσω...αντε ωραια..αφου εισαι αττικη..

καλυψω καλο το τραμπολινο αλλα τσεκαρςε γιαμ εχρι ποσα κιλα..ξερω οτι ειναι μεχρι 12..τα ξεπερασατε φανταζομαι..

χαρα τελεια η ερωτηση με κεφαλαια..εμενα δε παιζει με τιποτα..το παιχνιδοκουτο μονιμως κλειστο..εχει κολησει με το περιοδοκο παιδια και νεοι γονεις που εχω παρει 2 φορε..και με τα διαφημιστικα τζαμπο και ιλσ..

μεγεια τα ρουχαν νανα..

εγω απορω αν παει παιδικο ...θα κολαει το ιδιο συχνα η περισσοτερα;;καηκα..

εμεις τελικα πυωση μυξα..ανυιβιωση..υποτροπιασε η ωτιτιδα μαλλον..τι να πω..

κριμα..παλι ορους..

ηρθαν η κουνιαδα μου..σουπερ..πηγαμε για καφε..

αυρειο χανια..στριμωγμενα..δε ξερω αν θα δβω σουζαν..δεν εχει δωματιο να με νοικιασει..θα μεινω 1 φιλη..

η οποια θα λειπει αλλα θα ειναι ο γκομενος της..

μονο για τον υπνο..

πηρα και στο ξενοδοχειο που θα μεινουν τα παιδια,πουθενα δωματιο..ελεος..

κυριακη βραδυ γυρναμε..

τι σπυρι ειναι αυτο τζουλ;;

αλεκα απογραφεις,ε;;

εχωακουσει χαλια τα λεφτα..

πολυ εξυπνο αυτο με τουες κλεφτες ρε συ χαρα..

Δημοσίευση

kalhmera

μπραβο φροσω και για ην μεταθεση - λιγο μακρυα

αλλα δεν το χεζεις απο το να ξενιτευεσαι

θα σου πληρωνουν αττικη - γνωρίζεις;;

μια χαρα οι μπομπιρες - κι εμεις εκει τετοια ωρα κοιμομαστε

αλλα στον καναπε - με την καμια στο κρεββατι τους απευθειας

απο τοτε που τυα πηγαινοεφερνα βεβαια καλυτερα

τι να πω καποια στιγμη θα μαθουν

τζουλ μου - ναι ρε συ καλα στα λεει η καλυψουλα

και μην σου πω οι αφου δεν εχει κρυωσει ακομα εχει καλες βασεις για να τα περναει ελαφρια

βεβαια εσυ να κανεις αυτο που πιστευεις καλυτερα - εννοειτε- η καθε μανουλα κανει οτι καλυτερο πιστευει

αυτο εχει σημασια

χαρα

εμενα τουυς αρεσουν πολυ οι μπαλες

εχουν ξετρελαθει με κατι βιβλιαρακια με ζωακια - που χουν και παζλ - βεβαια τα παζλ ουτε να τα δουν -μονο τα ζωακια τους αρεσουν

ο πινακας που σβυνεις γραφεις

να σκουπιζουν και να σφουγγαριζουν

και φυσικα να ανοιγουν τα ντουλαπια και να πετανε οτι βρουν εξω

Δημοσίευση

Kαλημέρα! Εγώ σήμερα επιτέλους κοιμήθηκα. Μου έφυγε το άγχος.

Μακριά δεν λέω, αλλά το μεσημέρι θα είμαι σπίτι μου ;) .

Έτσι κι αλλιώς κάθομαι φέτος Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτ., Νοέμβρ.

Ε τί έμεινε μετά;

Σωσώ τόσο πολύ κόσμο έχει; Και μετά κλαίγονται ότι δεν έχουν λεφτά....

Καλυψώ κι εγώ την Αγγελική, δονούλα την κόβω.... :lol:

Χαρά οι δικοί μου πάιζουν με τρενάκια και γραμμές, αυτοκινητάκι, ποδηλατάκια, μπάλες, με τη σκούπα και τη σφουγγαρίστρα, τρελαίνονται με βίβλια με ζωάκια και να κάνουν τους ήχους εκείνοι των ζώων, να τραγουδάμε, να χορεύουμε (πιανόμαστε όλοι σε κύκλο και χορεύουμε γύρω γύρω :lol: ).

Ο Χριστ. ανελειπώς κρατάει πλαστικό κουτάλι και μαχαίρι από ικεα όλη τη μέρα. Μέχρι και στην κούνια του τα βρίσκω. Κοιμάται με αυτά. Και φυσικά έτσι είναι ετοιμοπόλεμος, όπου δει φαί παίρνει :roll: . Μα τί τρώει αυτό το παιδί πια....όλη τη μέρα και τη νύχτα κλαίει για γάλα.

Α εχθές ξύπναγε και έκλαιγε και στον ύπνο του. Του έδωσα ντεπονάκι και ηρέμησε.

Μάλλον δόντια γιατί έχει και σαλάκια.

Δημοσίευση

Καλημερααααα!!!

ο μικρος κατουρηθηκε 2 φορες στις 4 και στις 7 , την πρωτη ξαγρυπνησε μεχρι τις 5 , τη δευτερη σηκωθηκε εντελως...ειμαι πτωμα....ο αντρας μου συνεχομενες επιτηρησεις...

σημερα εχω μονο 6 ωρες μαθημα ευτυχως...

μολις ηπιε το γαλα ανοιξε το τζαμι και μπηκε μεσα στο τζακι..μας ακουσε ολη η γειτονια για να βγει..σημερα μαλλον θα ειναι η μερα της παλαβιας!!!!

Αλεκα αν ερθει απογραφη σε εμας αυτες τις μερες, με το χάλι που εχει το σπιτι, φακ για τα καλα!!!!

Μαρια και εμενα καμια φορα του αρεσει να κοιμαται αρχικα στον καναπε επειδη καθομαστε εκει μαλλον..

Φροσω γιατι καθεσαι και σεπ-οκτ-νοεμ?

ο αντρας μου θα παρει την υπολοιπη γονικη απο σεπτ-3 μηνες!!!

σε τι φαση δοντιων βρισκομαστε ηλικιακα?και εμενα τρωγεται τις τελευταιες μερες--ποσα δοντια βγαζει μεχρι τα 2? ο Θανος εχει 16 απο τον χειμωνα..

καλα Φροσω η μανα μου τρελη χορευτρια εχει γινει!!!ολη μερα αλλη δουλεια δεν κανουν!!!!

Δημοσίευση

μόνο 6 ώρες μάθημα....πλάκα μας κάνεις Χρυσούλα; Λίγες είναι;;;;;;

Φαντάζομαι ότι στο φροντιστήριο δεν θα είναι τόσο ζόρικα από άποψη φασαρίας.

Αλλά και πάλι....

Έχω 3 μήνες άδεια λόγω τριτεκνίας :P;) .

Δημοσίευση

Φροσω για πολλα χρονια εκανα 9 ωρες καθε μερα και Σαββατα--προ Νικου γαμου παιδιου εννοειται--τωρα το 6 ωρο 5 μερες μου φαινεται παιχνιδακι--το ασχημο αυτων των μαθηματων ειναι οτι ειναι τα παιδια σε ενταση και πρεπει να τα χαλαρωνουμε κιολας...

φασαρια εγω δεν εχω ως επι το πλειστον καθοτι σκυλα..αλλα οταν τα βλεπω με ενεργεια τα αφηνω 5 λεπτα να ξεδωσουν και ξεκιναω μετα..εχουν και αυτα συσσωρευμενη ενεργεια μπολικη!!!!

Δεν εκοψε την αδεια..παιρνει ο,τι περισσεψε απο τη δικη μου απο τον οαεδ :D:D

ειμαι περιεργη να δω πως θα την περασει χωρις δουλεια...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...