Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα!

Χρυσούλα θέλω το πχ.

τι είναι η περίοδος;

Σωσώ πίνει πάρα πολύ νερό!!!

χθες ξύπνησε 3 φορές!!!

Καλυψούλα δεν παίζει αυτό που λες...

νερό πίνει μόνο από μπιμπερό και από ποτήρι.

έχουν φαγωθεί οι Κύπριοι γιατί να αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα και όχι την Κύπρο;

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα...

Ντομ η Ρωσιδα ειναι και 90 κιλα και 45 χρονων :lol::lol::lol: αλλιως ειδικα εγω... :mrgreen::mrgreen:

Νανα δε μας χ..... οι Κυπριοι πρωι πρωι...το παλικαρι τα πηγε αψογα...

λοιπον.θα στο εξηγησω μπακαλιστικα...

δεν μπορεις να πεις"διοτι ημουν αρρωστη, δεν πηγα στη δουλεια"

αλλα μπορεις "επειδη ημουν αρρωστη , δεν πηγα στη δουλεια"

περιοδος απο κεφαλαιο σε τελεια --μπορει να εχει πολλες προτασεις..θυμισου λιγο και τις κυριες και δευτερευουσες προτασεις και θα τα ξεκαθαρισεις.. ;);)

και σημερα καλυτερα απο υπνο--1 ξυπνημα στις 4 γαλα και αμεσως υπνος...για αν δουμε...

δουλεια 1-10 σημερα..οριακα θα προλαβω το παιδι ξυπνιο το βραδυ...

Δημοσίευση

Καλησπερα κορες.

Εχω ολη μερα το λαπτοπ ανοιχτο και προλαβαινω να κατσω με το ζορι 5 λεπτα!Η μικρη ειναι σιφουνας!!

Περασαμε ενα επεισοδιακο ξυπνημα την Κυριακη με σεισμο 5.2 τα ειδα ολαα!!

Δεν εχω διαβασει και πολλα οποτε δεν σχολιαζω σορρυ κοριτσια μου αλλα πραγματικα δεν προλαβαινω.Τα ξενυχτια συνεχιζονται εννοειται,μονο λιγο καιρο ξαπασταινει και ξανα προς την δοξα τραβα!!

Καλυψω και Ντομ κουραγιο λετε να το ανοιξουμε το κλαμπ?

Τα φιλια μου σε ολες.Θα επανελθω ελπιζω :mrgreen:

Δημοσίευση

ela re σοφη..τι επικεντρο ο σεισμος;;και γω σαν την αννα..δεν ενημερωνομαι για τιποτα..με κλειστη τηλροραση...

τα ιδια σοφια η λυδια,ε;;πωπωπ!!τι να σας πω ρε παιδια..πρεπει να εχετε πολυ υπομονη..εμενα μου τα εκανε κατα πειροδους..και παλι οχι οτι ξυπναει τα βραδυα..ποτε δεν το εκανε..αλλα σηκωνοταν νωρις..και ειχα φρικαρει..

φανταζομαι εσεις..

εφτασε κιολας η βαφτιση ζζ,ε;;

αντε ωραια..

εμεις καλα.το πρωι πηγα διαιτολ..να δω βασικα τι κανει..

για τιποτε αλλο..

το απογ θα παμε σε 1 φιλη κια μετα αεροδρομιο να παρω το μπατζανακη και την κουνιαδα και το μωρο..

αυρειο πρωι νυχτα..

θα κανω πιτσα μεσημεριανο..

και μενα νανα μου τη δινει που κυπριος αντιπρ την ελλαδα..

η κυπρο ποιον στελνει;

ποτε ειναι ο τελικος;

Δημοσίευση

γεια σας

εμεις ελπιζω καλα σημερα

οσο για το παιδικο - τι να πω - πολλα λεμεαλλα στην πραξη δεν ειναι για ολους ετσι

απο την εμπειρια μου απο τα 3 ανηψια που εχω - 5 - 4 και 2,5 χρονων τα οποια εχουν αποκλειστικα στο σπιτι και λιγο τα βγαζουν εξω - μονο οταν εχει καλο καιρο

εχω να σας πω οτι πιο πολυ κρυωνουν ασχημα αυτα - παρα τα δικα μου

απλα στα δικα μου συμβαινει πιο συχνα

ειναι στο παιδι

οσο για το τραγουδια

το δικο μας ηταν κλασης ανωτερο απο τις αλλες τις ηλιθιοτητες

ο ραπερ δεν μου αρεσει

΄λλα γουστα ειναι αυτα

Δημοσίευση

γεια!

Και εμείς για βρεφονηπιακό σκεφτόμαστε του χρόνου αλλά ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να τα πάρουν.

Εδώ δεν ξέρω αν θα πάρουν το δον προνήπιο καλά καλά.

Αϋριο μάλλον οι μεταθέσεις. Άντε να δούμε...αλλιώς σας περιμένω όλες στη Σέριφο :evil:

Δημοσίευση

τι λες ρε συ φροσω;;υπαρχει περιπτωση να σεπανε εκει;;μη λες χαζα..ετοιμη η πιτσα..ελατε..

εδω ο καιρος..φακ..

βρεχει λιγο..φυσαει λιγο..

μαρκερ και εμεις βγαινουμε καθε μερα και κρυωνουμε για παλακα..

αλλα το παιδι δε θα το κλειδωσω σπιτι για να μηυ κρυωσει..

Δημοσίευση

Σωσώ στη Σ'εριφο είναι η θέση μου. Εδώ είμαι με απόσπαση.

Μάρκερ καλά τα λες για τον παιδικό αλλά η Ντομ θα έχει κι ένα νεογέννητο και νεογέννητο+ίωση=νοσοκομείο. Δε λέει....

Δημοσίευση

γεια και απο φροντ..

νανα ελπιζω να καταλαβες...

ολα ειναι στο παιδι..απο το ποτε θα περπατησει και θα μιλησει μεχρι το ποσο συχνα αρρωσταινει...

εμενα το μονο που θα με κρατησει να μην το παω παιδικο απο Σεπτεμβρη ειναι οτι θελω να περναμε χρονο μαζι γιατι θα δουλευω 2-8..αν δεν αρρωστησει στον παιδικο θα αρρωστησει τον επομενο χρονο ή τον μεθεπομενο στο νηπιο..

Φροσω με τρια παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να πας στο νησι..

Σοφη υπομονη και σε σενα...ζωηρη η μικρη..δε βαριεσαι..θα ηρεμησουν σιγα σιγα τα διαολια μας...!!!!

Σωσω καλα να τους δεχτεις και καλα να περασετε!!!!!

Δημοσίευση

aloha κοριτσια..κοιμηθηκαμε χτες σερι.μια χαρα.

εγω συνεχιζω ακαθεκτη την εκπαιδευση κ η αγγελικη εχει πιασει το νοημα.

δεν θα με εκμεταλλευτει αλλο!!με εχει ολη την ημερα.

το βραδυ εχει νανι!!

κ η παιδιατρος μου μου ελεγε οταν η κορη της ηταν 2 χρονων παντα επρεπε να κλαψει λιγο πριν κοιμηθει.

ισως για να αποβαλλει την ενταση της ημερας..

χρυσουλα κρατα γερα!!!

νανα δεν αφηνεις λεω γω το πλεξιμο κ το κουκουλι να κανεις κανα μαθημα φιλολογικο?????

χαχα πλακα κανω!!!!!! :P

να του αφηνεις τοτε διπλα του μπιμπερο.

κ απλα θα σηκωνεσαι που κ που να τον τσεκαρεις.

μην καθεσαι καλε κ σηκωνεσαι μονο για νερο!!!!

σωσω καλα να περασετε!!!

φροσω ελπιζω κ εγω να σε κρατησουν εδω!!δεν μπορω να διανοηθω οτι

θα σου κανουν κατι τετοιο με 3 μικρα παιδια!!!!!!

μαρκερ κ εγω νομιζω οτι οποτε κ να τα πας θα αρρωσταινουν συνεχεια τον 1ο χρονο

ο,τι ηλικιας κ να ειναι.

σαμπως η δικια μου που ειναι σπιτι ολο με μυξα δεν ειναι?

ουτε εγω καθομαι μεσα σαν τη σωσω.

απλα η ντομ οντως θα εχει ενα θεμα για λιγους μηνες με το μικρουλι!!!

ζζζζζζ καλη επιτυχια με τη βαφτοιση.

οταν ξεμπερδεψω κ εγω με τις δουλειες μου θα σου πω τι να μου στειλεις!

σοφακι μας βλεπω να το ανοιγουμε το κλαμπ!!!προεδρο δεν ξερω ποια πρεπει να κανουμε!!!!

eurovision δεν βλεπω.βαριεμαι.

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανούλες!!! Καινούρια είμαι εδώ, βασικά... έχω να μπω καιρό!

Λοιπόν, να σας συστιθώ!! Με λένε Ελευθερία είμαι 22 :!: και έχω μια κορούλα.. την Αθανασία μου -τρελοοοοος έρωτας!!

Γέννησα 12/10/09, άρα λογικά σε αυτή την κατηγορία ανήκω :mrgreen:

Και φυσικά η μπουμπούκα μου φοράει παπούτσι νούμερο .....23 :D

Δημοσίευση

GEIA SOY RIA , καλως όρισες !!!

Μας διάβαζες καιρό η απλά μπηκες σήμερα λόγω κατηγορίας / ? (δηλαδή εχεις μια εικόνα η δουλέυει τυφλο συστημα? :lol: ) που μενεις ?

Καλυψω 8α σε περιμενω .

ΝΑΙ 8Α ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ 8ΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (μετα τα 3 λενε οι γιατροι) τι δεν καταλαβενετε απο αυτα που λέω ???

:roll::roll::roll: προφανως κατι παραπανω 8α ξερουνε ... λεω εγω τώρα...

ειναι κ ο Αρης στον Ταυρο ... την τυχη μου ... :mrgreen:

Δημοσίευση

ωπ!!νιου εντρι...

μμμμμ...γρεια σου ρια..εγω καλοσωριζω τα νεα μελη εδω σε αυτο το θεμα...

22,ε;;μικρη μικρη στα βασανα..

απο τον εβρο εισαι;;

δουλευεις;;

να σου ζησει η κορη..

εδω ανηκεις..

μας διαβαζεις καιρο;;

που εμαθες για μας;; :lol::lol::lol:

τι αλλο ξερεις;;

εμενα με λενε γεωργια..

ειμαι απο θεσ νικη και μενω ηρακλειο..

εχω 1 κορη..

δε σου λεω παραπανω..

μη μας παρεις και τον αερα!!!

δε πιστευω να παρεξηγεις..ετσι τα γραφω εγω!!

χρυσουλα...τελικα δεν μας ειπες τι ηταν εκεινη η απορια..

γιατι τα πηρε ρε τζουλ;;

Δημοσίευση

γεια σου ρια!!

να ξαναμπεις!!!

ειμαι η μαρια,ειμαι στα 31 κ εχω μια κορη την αγγελικη!!!

μενω αθηνα..

αυτα..

τζουλια μου τι εγινε παιδι μου????

με αντρα κ δουλεια τα παιρνω κ εγω παντα!!!!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol:juliax ευχαριστω!!

ΣΩΣΩ ευχαριστώ και εσενα, καιόχι... δεν παρεξηγώ!! :D

Λοιπόν,

ναι 22

απο έβρο

δεν δουλευώ συστηματικά δυστυχως... που κ που στην πεθερα!

Ευχαριστώ για την κορη, να σας ζησουν και εσας τα αγγελουδακια σας!!

Σας διαβαζω οταν προλαβαινω, αλλα οχι και πολυ καιρο θα έλεγα.. :oops:

Εμαθα για εσας ψαχνοντας φορουμ για ενα προβληματακι που ειχα με τη μικρη και μ'αρεσε εδώ.

Ωραια η θεσ, ωραιο και το Ηρακλειο (φανταζομαι :P )

Δημοσίευση

Καλως ηρθες Ρια ,να χαιρεσαι το παιδακι σου.Ειμαι η Σοφη και εχω ενα κοριτσακι που το λενε βαγια απ'το κουκουβαγια :mrgreen: Λυδια την λενε αλλα με τα ξενυχτια που τραβαμε μας δωσανε και παρατσουκλι :D

Καλυψω εγω το εχω τσεκαρει δεν ειναι θεμα εκμεταλλευσης το οτι η Λυδια δεν κοιμαται.Δεν γουσταρει τον υπνο παιδια πραγματικα,εχω βγαλει διαγνωση.Ακομα και μια να κοιμηθει το πρωι 9 ειναι στο ποδι.Ουτε 10 ωρες υπνου να κλεισει αυτο το παιδι.

Σωσω καλως να τα δεχτεις!

Φροσω Σερυφο εχω σοι και εχω παει κιολας.Δηλαδη απο τον αντρα μου.Δεν θελω να σε απογοητευσω απο τωρα γι'αυτο θα στα πω αν τελικα παρεις μεταθεση!

Συμπεθερα???Τι κανει ο ομορφαντρας μου?

Ντομ πως εισαι?Πλησιαζει ο καιρος ε?????

Χρυσουλα τα'χεις παιξει με την δουλεια ε?

Νανουκα μας δουλευεις?Κοιμαται ολη νυχτα ,με τις κοτες απο τις 8 και εχεις και παραπονο οτι σε ξυπναει για νερο?Ελα να περασεις και ενα βραδυ με την Λυδια!Θα σου αρεσει παρα πολυ!!!!

Λοιπον επικεντρο σεισμου βορειοανατολικα της Νυσιρου.Ειναι ακριβωσ απο κατω μας.Ωρα 10 παρα 10 το πρωι κοιμομαστε.Μονο εγω και η Λυδια.Ο Δημητρης δουλευε.Ξαφνικα αισθανομαι το κρεβατι να πηγαινει περα δωθε τοσο δυνατα λες και καποιος το ειχε πιασει και μας ταρακουνουσε!!!Πεταγομαι πανω!παιρνω το παιδι και τρεχω προς την πορτα!Μολις εφτασα σταματησε.Ακολουθησαν 5 μετασεισμοι.Ευχομαι να μην τυχει σε καμια.Ακομα δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ απο την τρομαρα μου.Ακομα ακουω το βουητο στ'αφτια μου...

Παω να φτιαξω καφε.Μπαμπας και κορη κοιμουνται.Μολις ξυπνησουν εχω γυμναστικη.Ξεκινησα πολυ δυναμικα με διατροφη και διαδρομο,κοιλιακους κτλ.

Επισης κλεισαμε εισητηρια 3 ιουνιου με 15 Ξανθη και 16 μεχρι 3 ιουλιου Αθηνα!Οικογενειακως αυτη την φορα.1 μηνα ακριβως αδεια παιρνει ο αντρας μου.Σουπερ!Απο τωρα με εχει πιασει ανυπομονησια!Αντε 20 μερες μεινανε!

Δημοσίευση

Ρια καλώς όρισες και απο εμένα! Να σου ζήσει το αγγελούδι!!!

Εγώ είμαι η ζζζζζ και έχω δυο παιδάκια την Θεοδοσία 6 1/2 ετών και τον Παναγιώτη παπούτσι Νο 23 :D Ασχολούμαι με διάφορες κατασκευές και χειροτεχνήματα κυρίως στον χώρο του κοσμήματος και της βάπτισης-γάμου

Η Σώκω έτσι κάνει με τις νέες ...... έτσι έκανε και με εμένα δλδ :lol::lol::lol::lol: εγώ σαν πιο νέα (ευτυχώς ήρθες εσύ και είσαι εσύ η πιο νέα τώρα :D:D:D:D ) έχω να σου πω οτι όλα τα κορίτσια εδώ είναι εξαιρετικά!!! Αν μέναμε όλες δίπλα δεν θα κάναμε καθόλου δουλειές σπιτιού και όλη μέρα θα πίναμε καφέ και θα τρώγαμε εδέσματα η μια στο σπίτι της άλλης!!! Αυτά για την ώρα!

Φροσω Σέριφο με παιδιά? ΓΙ αυτό τρέμεις!!!

Σώκω καλώς να τα δεχτείς !!!

Τζουλ τι εγινε ρε παιδι? Παντως κι εμεις ειμαστε καπως!!!!

Δημοσίευση

geia σου ρια

ναι σε θυμαμαι πρεπει να ειχες ανοιξει θεματακι

καλως ηρθες παντως- εγω ειμαι αλλη μια Μαρια εδω μεσα και εχω την Στελαρα και το Νικολα

διδυμα θηρια ανημερα

για την πεφτεται την τζουλια καλε;

ρωτησε την ψυχολογα - χιχιχι (για να σε τσαντισω το λεω) - το κατάφερα;

παντως ναι στατιστικα εχει δικιο - αρχικα σε ενα βρεφος μετατρνε οι πρωτες σαραντα μερες της ζωης του και μετα η κρισιμη ηλικια ειναι τα 2 ετη. οσο αναφορα τα κρυωματα

αχ νησια ακουω-νησια διαβαζω

αχ τι ωραια

αλλα τι παθατε βρε παιδι μου

απαπα

απο τα χειροτερα μου ο σεισμος σας το εχω ξαναπει - με το γκρεμισμενο μας σπιτι

αχ αχ αχ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...