Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες μου.

Τι κανετε?Εμεις εχτες τελειωσαμε απο ιωση.Σημερα καλα.Τα'χω φτυσει η γυναικα ολη μερα κολλημενη επανω μου ηταν!Εχει αρχισει και λεει τα παντα παιδια!Παπαγαλιζει οτι ακουει και εχει πολυ γελιο!Τραγουδαει με μικροφωνο,ταιζει την κουκλα της,περπαταει πανω στον καναπε με κλειστα ματια,χωνει ολα τα παιχνιδια της αναμεσα στα ποδια της και κουνιεται πανω κατω :roll: αυτο δεν ξερω που το ειδε αληθεια...

Εγω παλι ειμαι πολυ νταουν δεν ξερω γιατι ολα μου φταινε...τελικα εχει αρχισει και με πειραζει πολυ αυτη η ξενιτια...καταλαβατε τι θελω να πω.Καλες οι παρεες και ολα αλλα ενας δικος σου ανθρωπος πουθενα...μην σας πρηζω τεσπα.

Θα επανελθω με σχολιασμους.

Δημοσίευση

:oops::oops::oops:

μαλλον πήγε κάπου η Σόφη ε ? (ειναι που έχω μνημη ελέφαντα ...)

Σοφακι τόσες είμαστε εδω για σένα μωρέ ... 8α κάνεις κυκλο δικό σου , τωρα κ με μωρό ακόμα πιο έυκολο 8α σου ρ8ει με άλλες μαμαδες ... (λεω εγω ...) :)

Δημοσίευση

καθότι κουμπαρα λογιστριας (διασήμων κ όχι μόνο)

αν σταλ8ει ηλεκτρονικα μεχρι 15 ιουνιου , αλλιως αναλογα το ψηφιο του αφμ σου

αποδειξεις μετράνε ! ;)

νυσταξα

Δημοσίευση

αχ σοφη..σε καταλαβαινω εν μερει..

εως πολυ...

ρωτα και τη νανα..αλλα ασε γιατι θα την πιασουν τα κλαματα..

εγω σταματησα να μιζεριαζω και να το σκεφτομαι αυτο καλο..

η σακουλινα παο το μαμυ ανεβαινει θεσ νικη μετα απο 16 χροναι διαμονη της στο ηρακλειο..

πολυ χαρηκα γι αυτην..

απο την αλλη κοιταξε τη θετικη πλευρα καλο μου..κΙ ΣΤΑΜΑΜΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΔΟΥΛΕΙΕς..ΣΕ χαλαει!!

Δημοσίευση

Γεια!

Σόφη τώρα που θα ανοίξει ο καιρός, θα αρχίσετε και τα μπανάκια και ποιος σας πιάνει.

Θα φτιάξει η διάθεσή σου...εύχομαι.

Εμείς πήγαμε σε βάπτιση και μετά σε πάρτυ γενεθλίων.

Τα μωρά δώσανε ρεσιτάλ. Όλοι με αυτά ασχολούνταν. Καραγκιοζάκια :lol: .

Λυσσάξανε και στο φαγητό. Ποια άλλη το έγραψε για το δικό της; Αθηνά εσύ;

Θα λένε πεινασμένα τα έχετε;

Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές, πώς τα ξεχωρίζω :shock: . Αφού δεν μοιάζουν, μα καλά δεν το βλέπουν;

Τζουλ με την πεθερά σου δεν θα έπρεπε να ασχολήσε. Δεν είναι στα καλά της.

Αλέκα οι κεραμικές πεταλούδες είναι η αδυναμία μου.

Ντομμμμ 20 μέρες έμειναν!

Δημοσίευση

Αχ Τζουλια παρεες εχω εδω.Εννοω εναν δικο σου ανθρωπο...

Σωσω πιστεψε με εχω σταματησει να ειμαι ΤΟΣΟ υστερω.Κανω και λιγο τα στραβα ματια.Αλλα ειναι αυτα που με ενοχλουν.

Ακομα ξυπνια η μικρη.Ακους Καλυψω ?για να μην λες οτι εισαι μονη!Αχ καποτε θα κοιμηθω και'γω.

Το αλλο δεν σας το'πα Η Λυδια ερχεται μου χτυπαει τον ποπο και μου λεει κακα????Της λεω εσυ εκανες κακα!!!μεγαλο νουμερο σας λεω καταλαβαινει πιο πολλα απ'οτι νομιζα.Μην μου το κανει εξω μονο!χαχαχ

Εσας δεν σας κανουν τετοια κουλα?

Δημοσίευση

κουλα εμενα δε μου κανει..οτι καταλαβαινουν περισσοτερα απο οσο νομιζουμε ειναι σιγουρο..

καλα πλακα κανεις;;δε κοιμαται;;

και τι ωρα θα σηκωθει αυριο;;

λεω να την πεσ.ω.ωγιατι αυριο πρωι νχτα...

Δημοσίευση

σοφη που εισαι βρε ψυχη???

κ εγω νιωθω μοναξια ωρες ,ωρες :cry:

η Αγγελικη λεει την Μαρια... αφουλα :lol: δλδ αδερφουλα!

κ μπαμπακα...μπακαμπακα :lol::lol:

αυριο ερχετε η μαμα μου :D

εγω εχω θεμα με την Μαρια ,κανει παρεα με αγορια κ κανει σαν κατσικι...δεν στεκετε ουτε ενα λεπτο

δεν με ακουει κ με κανει ρεζιλι :oops: ετσι ηταν απο μωρο υπερκινητικη ,πανεξυπνη αλλα δεν μπορω αλλο ...κ αυτο το κολημα με ολα τα αγοριστικα θεματα ...ενα σωρο κοριτσακια στο παρτυ η Μαρια με τα αγορια επαιζε πολεμο :shock:

Δημοσίευση

Σοφάκι απλα μεγεν8υνεις τις καταστασεις λογω ''ξενιτιας'' , αν τους ειχες διπλα μπορει να κανες κ κανα μηνα να τους μιλησεις , απλα ηξερες ότι ητανε διπλα σου , ενω τωρα όχι ...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ 8Α ΠΑΣ ! ΔΕΝ σε φοβάμαι κα8όλου ! εδω 8α μαστε να τα λέμε , 8α δεις !

κανει κ εμενα πολλα καραγκιοζιλικια , λεει προτασουλες , ζηταει συγκεκριμενα πραγματα απο καποια φαγητα κ εχω χεστει απο την χαρα μου κ εγω όπως κ όλες εννοειται , πιστευω το καλοκαιρι να υπαρχει πληρη συννενοηση

παντως κ εγω απορουσα γιατι οταν χ.ζει , μου το λέει με απορία ... - μαμααα κακαα? και κρυβεται κιολας να σφιχτει με την ησυχία του :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Τζουλ όταν κρύβονται να τα κάνουν είναι έτοιμα για γιογιό.

Αλέκα πώς σε καταλαβαίνω.....βλέπω κάποια παιδάκια ήσυχα και ήρεμα και τα καμαρώνω.

Είδα έναν μπαμπά το πρωί στις κούνιες και είχε 1 3,5 και 2 18 μηνών όπως οι δικοί μου.

Τους είχε και τους 3 μόνος του. Τους πήρε από το χεράκι και ήρθαν. Έκαναν κούνια και έπαιζαν ησυχα.

Μόλις εμείς φτάσαμε τσακωμένοι με το δον γιατί όλο έφευγε στο δρόμο μας άκουσε όλη η περιοχή.

Ο δον ούρλιαζε και είχε κάνει πάλι συμμορία με τα παιδάκια. Ο Φίλ. έτρεχε πάνω κάτω και έγλυφε την τσουλήθρα όσο του έλεγα μη. Ο Χριστ. προσπαθούσε να την κοπανήσει χώνοντας το κεφάλι του στα κάγκελα της πόρτας. :?:shock::cry::|

Ο Χριστ. έχει λίγο καιρό που του λέω κάτι και μου απαντάει ποτέ ποτέ ποτέεεεεεεεε

Δημοσίευση

καλε με νυσταξατε.. η μια καληνυχτα η αλλη νυσταξε....μου ηρθε κ μενα

παντος αυριο που ερχετε η μαμα μου ,φερνει κ μια ντουζινα βρακακια για την Αγγελικη κ οπως καταλαβατε...μολις σκαση μυτη η πρωτη ζεστη...πεταμε τα παμπερς.

ασχετο ε????

αντε καληνυχτα !!!!!!!!!!!!!

αχ φροσω...τι τραβας κ εσυ!!!!!!!!!!!!

αυτα ειναι ετοιμα για Ο.Υ.Κ

:lol:

Δημοσίευση

καλημερα σας...τι κανετε;;;

αγανακτησα να σηκωθω..

ρε παιδιαδεν ειναι νωρις για να βγαλευε μπαμπερσ;;;

θα προσπαθησετε το καλοκιαρι;;εγω δε ξερω..

προς οχι ειμαι...

εμενα δε λεει ουτε κακα ουτε τσισα...

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Οκτωβριανές Μωροεπαναστάτριες Μάνες Χρόνια μας πολλάααααααααααααααααα!!!!

Μην τυχόν και λείψω αμέσως να μαζευτείτε να τα πείτε!!! Ολη μέρα τσιμουδιά και το βράδυ γλωσσοδιάρροια!!!!

Σοφη μου σε καταλαβαίνω!!!Κι εγώ εδώ ξεσκάω με τα κορίτσια!!! Εχω να βγω απο το σπίτι σχεδόν 2 εβδομάδες (λόγω γαστρεντερίτιδας και ίωσης) Καλά πήγα μέχρι την παιδίατρο :lol::lol::lol::lol:

Σώκω πρωινή πρωινή!!! Καλη δουλειά φίλη!

Καλημέρες σε όλες Σοφη πάω να σε κάνω φίλη απο ότι είδα πρέπει να είσαι η μόνη που δεν σε έχω γιατί δεν το είχα προσέξει !!!Αν δεν έχω και καποια άλλη να μου το πει ή να με κάνει φίλη (παλακαλώ :roll::roll::roll: )

Δημοσίευση

γειαα

εμεις πηγαμε εκκλησια, με το που ειδε την εκκλησια εγινε χαμως,λεω δεν υπαρχει περιπτωση θα κοινωνισης οσο και να κλαιες, μπηκαμε μεσα, του εδειξα τα φωτα, τον κοσμο τον παπα, ολα καλα, οταν ηρθε η ωρα να κοινωνιση,ωχχχχ σπαραξε, του λεω θα φας ψωμακι,ευτυχως σταματησε μαχαιρι το κλαμμα, την κυριακη θα ξανα παμε, το εχω παρει πατριωτικα το θεμα....ακου το παιδι μου να φοβαται την εκκλησια....αν ειναι δυνατον...απαπαπαπα

γεωργια και εγω το καλοκαιρι θα του βγαλω την πανα...

κριμα ο θεος να συγχωρεση την ψυχουλα της...

σοφιιιιιιι φιλακια στη λυδια...

αλεκα 1 καλως να δεχτεις τη μαμα σου...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Δημοσίευση

χαρα ,τι μου θυμησες !

η Αγγελικη ξερεις τι με εκανε???

το πασχα που τις κοινονισα , γενικα κλαιει αλλα την ξεγελαμε με το ψωμακι ....

αυτην τη φορα ομως εβλεπε τα ψωμακια στα πανερια κ ουρλιαζε μαμ,μαμ!!!!!

αποτελεσμα οταν ηρθε η σειρα μας πηρε κοινωνια κ ετρεχε το σαλιο απο το κλαμα πανω στο φορεμα της κ στο σακακι μου!!!!! δεν πρεπει να πεση η κοινωνια πουθενα!!!

φυγαμε απο την εκκλησια εγω χωρις σακακι κ η Αγγελικη χωρις φουστανι :lol:

τα κρατισε ο παπας μας ,τα διαβασε κ τα επλεινε ο ιδιος ,ετσι πρεπει λεει!!!

πηγα το απογευμα κ τα πηρα ....

μου ειπε να παω κνα απογευμα στην προαυλιο ,να τον φωναξω κ να παιξει λιγο με την μικρη για να εχει κ καλες αναμνησεις οταν τον βλεπει στην εκκλησια ,να μην κλαιει ,να ξερει οτι ειναι ο παππουλης που παιζανε μαζι ;)

παντος εχθες που τον ειδαμε στο σουπερ μαρκετ ,η Αγγελικη ελεγε μαμ!!!!!!

ζζζζζζζζζζζ γιναμε κ φιλες ;)

Δημοσίευση

χρόνια μας πολλά μανούλες!

το είχα ξεχάσει...

βλέπω όλες μας αγγελούδια έχουμε για παιδιά...

χαχαχα!!!

αλέκα μπράβο στον παπά σας που παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες...

πήγαμε εκκλησία το πρωί.

ήταν το μνημόσυνο του φίλου μας.

ο νεοκόρος πήγε να κρατήσει το κεφάλι του μικρού για να κοινωνήσει.

του λέει ο παπάς "άφησε τον αυτόν" τον θυμότανε από την προηγούμενη φορά που είχαμε παει σε κείνη την εκκλησία.

του έκανε εντύπωση του παπά...

μετά πήγαμε στην κουμπάρα και μετά γενέθλια.

τώρα κοιμάται.

δεν ξέρω αν θα πάμε θέατρο...

θα είναι κουρασμένος και δεν ξέρω αν θα ξυπνήσει μόνος του...

λέω να τον πάω την άλλη κυριακή...

Δημοσίευση

geia σας τι κανετε

πωπω πολλα γραψαε δεν θυμαμαι να σχολιασω τιποτα

με τα παραγαμπρακια τιποτα ακομα - αναποφασιστη η κουμπαρα

ας κανονισει οτι θελει δεν ασχολουμε αλλο

εμεις πηγαμε απο χθες στο εξοχικο στα πεθερικα

α αφησαμε το απογευμα και ηρθαμε στο σπιτι - βγαλαμε χαλια- καθαρισαμε παταρι-τραβιξαμε κρεββατια- σκουπισαμε - σφουγγαρισαμε

πηγαμε σουπερ

και γυρισαμε 8:30 για μαμ και νανι

ολα αυτα σε 4 ωρες!!

ξεπατωθηκαμε

σημερα πηγαμε εκκλησια - μας πηρε μπολικη ωρα να συνηθισουμε - κλαιγανε με παραπονο λες και θα τα αφηναμε εκειε

μετα καφε - διαλυσαμε την καφετερια - αφου μας εξυπηρετουσανε και οι υπολοιποι πελατες εκτος απο τα γκαρσονια

μετα θαλασσα- παιξανε - πεταξανε πετρουλες - γελασαν

και το μεσημερι - ο στελιος του ερχοταν εμμετος - δεν εφαγε ουτε μια κυοταλια - ανεβασε 39 πυρετο

το αντυπρετικο το εκανε εμμετο

γυρισαμε αρρον αρρον αθηνα

δεν επεφτε με τιποτα - ουτε με το μπανιο

το 2ο αντυπηρετικο παλι εμμετο

με 39,5 και τελικα πηαμε και πηραμε απο εφημερευων φαρμακειο υποθετα και εστρωσε ο κακομοιρης

ευχομαι να ειναι κατι περαστικο

Δημοσίευση

geia σας τι κανετε

πωπω πολλα γραψαε δεν θυμαμαι να σχολιασω τιποτα

με τα παραγαμπρακια τιποτα ακομα - αναποφασιστη η κουμπαρα

ας κανονισει οτι θελει δεν ασχολουμε αλλο

εμεις πηγαμε απο χθες στο εξοχικο στα πεθερικα

α αφησαμε το απογευμα και ηρθαμε στο σπιτι - βγαλαμε χαλια- καθαρισαμε παταρι-τραβιξαμε κρεββατια- σκουπισαμε - σφουγγαρισαμε

πηγαμε σουπερ

και γυρισαμε 8:30 για μαμ και νανι

ολα αυτα σε 4 ωρες!!

ξεπατωθηκαμε

σημερα πηγαμε εκκλησια - μας πηρε μπολικη ωρα να συνηθισουμε - κλαιγανε με παραπονο λες και θα τα αφηναμε εκειε

μετα καφε - διαλυσαμε την καφετερια - αφου μας εξυπηρετουσανε και οι υπολοιποι πελατες εκτος απο τα γκαρσονια

μετα θαλασσα- παιξανε - πεταξανε πετρουλες - γελασαν

και το μεσημερι - ο στελιος του ερχοταν εμμετος - δεν εφαγε ουτε μια κυοταλια - ανεβασε 39 πυρετο

το αντυπρετικο το εκανε εμμετο

γυρισαμε αρρον αρρον αθηνα

δεν επεφτε με τιποτα - ουτε με το μπανιο

το 2ο αντυπηρετικο παλι εμμετο

με 39,5 και τελικα πηαμε και πηραμε απο εφημερευων φαρμακειο υποθετα και εστρωσε ο κακομοιρης

ευχομαι να ειναι κατι περαστικο

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...