@ΜαρίαΔημήτρης η κουμπαρα μου που βαφτιζει την μπεμπα σε 2 εβδομαδες αυτο θα κανει, σηλαδη συνεννοηθηκε με catering να της φερουν fingerfood και γλυκα εξω απο την εκκλησια γιατι δεν ηθελε να κανει τραπεζι. Εγω να πω την αληθεια ενθουσιαστηκα με αυτη την ιδεα γιατι δεν ειμαι πολυ φιλη με τα τραπεζοματα. Μου φανηκε πολυ φρεσκο αλλα οταν παμε με το καλο θα σου πω πως μου φανηκε στην πραξη.
@Rena92θα σε βοηθησουν πολυ,εμεις ειχαμε κανει μαζι με τον συζυγο στην πρωτη εγκυμοσυνη.
Φυσικα κ συνεχιζουμε😅στην λεκανη δεν τολμαω να της προτεινω να κατσει θα μας ακουσει η γειτονια..το γιογιο πλεον ουτε να το βλεπει που την ειχα καταφερει να καθεται εστω με πανα.Χωρις πανα δοκιμασα να την αφησω αλλα ουτε με προειδοποιει ουτε ενοχλειται εαν κατουρηθει πανω της...🙄
Με το που εζησα κ αυτο αποφασισα να ασχοληθω σε λιγο καιρο παλι κ βλεπουμε...
Γειά σας κορίτσια μου !
Και εγω αυτο σκεφτόμουν, επιστρέφουμε μετα απο διακοπές στην κανονικότατα και θα επιστρέψουμε δυναμικά και εδω!
Εσυ πως εισαι κοριτσι? Ποτε με το καλό ξεκινάς?
Δεν ξέρω καθόλου. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ σημαντική για την πορεία της εγκυμοσύνης και τον τοκετό και να μιλήσω, ώστε να αποφασίσω. Μου είπε θα κάνουμε 3-4 ψυχοσωματικά μαθήματα προς το τέλος της εγκυμοσύνης, αλλά δεν ξέρω αν είναι μαθήματα ανώδυνου. Θα ήθελα όμως, γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν έκανα!
Ασχετο!! Με την πάνα συνεχίζετε;;