Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΓΑΛΑ

Recommended Posts

καλησπερα

θα ηθελα να ρωτησω!!!!

αν ξερετε πια βρεφικη κρεμα φτιαχνετε με γαλα και οχι με νερο;

ευχαριστω εκ των προτερων....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ με γάλα της φτιάχνω αυτές της ΓΙΩΤΗΣ τις κλασσικές. Ρώτησε την παιδίατρο πρώτα βέβαια αλλά αν θυμάμαι καλά εμάς μας είχε πει ελευθερα ότι φαγητό θέλουμε μετά τον 1 χρόνο.

Δες εδώ :

http://www.jotis.gr/products_details.asp?p=4&id=45

να προσθέσω ότι δεν έχει ζάχαρη και βάζεις όσο και αν θες εσύ

Ελπίζω να βοήθισα λίγο

ανδριανα ευχαριστω πολυ...

ειναι για την αδερφη μου που εχει ενα αγορακι 9 μηνων και σταματησε το θηλασμο...

και θελει να βαζει γαλα στην κρεμουλα του, οι απλες κρεμες ειναι με νερο, γιαυτο ρωτησα μηπως υπαρχει κρεμα που να γινεται με γαλα;

δεν θελει ο μπεμπης να πιει ξενο γαλα, εχει μαθει μονο απο το στηθος, δεν του αρεσει καθολου το μπουκαλι, μονο νερο και αυτο με το ζορι...

Ολες τις κρεμες μπορεις να τις κανεις με γαλα αντι για νερο. Ενα διαστημα που ο δικος μου δεν επινε το γαλα του μου ειχε πει η παιδιατρος και του εριχνα σκονη στο γαλα και το εκανα κρεμα για να το φαει και να μην το πεταξω. Δηλαδή φτιάχνεις το γάλα κανονικά στο μπιμπερό και μετά το κάνεις κρέμα.

Νομίζω όμως οτι υπάρχουν και βιολογικές κρέμες που έχουν γάλα αλλά δεν ξέρω μάρκα.

χαρα μου φθσικα και μπορει να την φτιχνει με γαλατακι την κρεμουλα

απλα γινεται λιγο πιο βαρια σε μυρωδια τουλαχιστον

γιατι δε γευση δεν ξερω :lol:

εμενα τους αρεσε πολυ με γαλα

φαντασου εγω εφτιαχνα το γαλα την σκονη και την εφιαχνα με αυτο

μεχρι που αποφασισαν οτι δεν τους αρεσε

αντρες χρυση μου

αντρες

Καλημέρα κούκλα μου!

Αυτές του εμπορίου που φτιάχνοντε με νερό έχουν ήδη γάλα φόρμουλα μέσα.

Μπορεί να παίρνει της ΝΟΥΝΟΥ την "Κοιμάμαι - μεγαλώνω" που δεν έχει καθόλου γάλα μέσα και να το φτιάχνει με μητρικό (εγώ έτσι έκανα). Επίσης μπορεί να πάει σε κατάστημα με βιολογικά προϊοντα και να πάρει κρεμούλες που να μην περιέχουν καθόλου γάλα. Θα πρότεινα της "Babynat με ρυζαυλευρο, κινόα και βανίλια. Είναι νόστιμη και φοβερά θρεπτική! Μπορεί επίσης να δοκιμάσει της Holle η της Hipp. Εχει πολλές επιλογές!

Αλλά ας αποφύγει τις κρέμες εμπορίου... πιο πολύ είναι το πάχος που δίνουν στο μωρό παρά τα θρεπτικά συστατικά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...