Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σωσώκα μου είσαι φοβερή και ίσως ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια :^oi-)i-)

Κοριτσάρες μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάρα πολύ για τις ευχές σας και εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Ναι, περάσαμε πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες και τα γενέθλια της Ραφαέλας μου συνέπεσαν με την "αρχή" πολλών καινούριων και διαφορετικών πραγμάτων στη ζωή μου αλλά και στη ζωή της οικογένειάς μου....

Θέλω και εγώ και από εδώ μέσα να ευχηθώ στο κορτσάκι μου "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ και να δει τον εαυτό της όπως η ίδια τον ποθεί!!! Να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!! :ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=blob6.gif] [smilie=icon_king.gif]

Ραφαελάκι μου σε λατρεύουμε!!!!! Μπουμπούκο και εσένα!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=love4.gif][smilie=love3.gif][smilie=love7.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια για πειτε πως ειστε;;σε ποια βδομαδα;τα νιωθετε τα μικρακια σας;Εγω πλεον τον νιωθω καθε μερα οταν ξαπλωνω κ ειμαι ηρεμη,ειμαι 21+1,ραντεβου εκλεισα με τον γυναικολογο 15/09 κ τωρα τελος του μηνα εχω τις κλασσικες αιματολογικες 😊
    • @Zelda ααα κ εμας το σπιτι απο το τρολλει μια ευθεια πανω ειναι😁 κ εγω μια απο τα ιδια,εμεναν οι παππουδες μου εδω,ολα τα καλοκαιρια εδω με θυμαμαι σιγουρα🥰 αποφασισαμε να μετακομισουμε εδω κ ενα χρονο στο σπιτι αφου το ξεμπλεξα με κληρονομικα κλπ για να εχουν τα παιδια κηπο κ θαλασσα κοντα😊
    • @Emily91 τέλεια πολύ χαίρομαι που δεν είναι κάτι σοβαρό! Υπομονή ευτυχώς είσαι στην πρώτη και δεν έχεις άλλο ένα να φροντίζεις για να μην πω αλλά 2 ή 3 που έχουν άλλα κορίτσια! Δουλεύεις; 
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας και σε ευχαριστούμε που είσαι ειλικρινής μαζί μας αλλά πάνω απ όλα με τον εαυτό σου! είναι απολύτως λογικα αυτά που νιώθεις... 3 παιδιά σε αυτές τις ηλικίες και ξαφνικά να σκάει 4ο?  Ένα παιδί δεν είναι πάντα και για όλους ευτυχία, ωστόσο αφού αυτά είναι τα νέα δεδομένα για την οικογένεια σας, εύχομαι να είστε μια δεμένη ομάδα και να τα καταφέρετε όσο πιο όμορφα μπορείτε!! 
    • Φίλη, για να σε παρηγορήσω, αυτό που περνάς τώρα, το περνάμε όλες- οι μας κάποια στιγμή. Όλοι, όπως- όπως βρίσκουμε λύσεις. Η τηλεργασία και το μειωμένο ωράριο βλέπω ως πιθανότερες λύσεις στην περίπτωσή σου, όμως χρειάζεται συνεργασία και με τον άντρα σου. Μόνη δεν θα τα καταφέρεις. Να ζητήσεις  να φεύγεις απ' τη δουλειά στις 5 στο ωράριό σου, αν δεν δικαιούσαι μειωμένο. Αρκετοί ιδιωτικοί σταθμοί στην Αθήνα τα κρατάνε ως τις 6. Επίσης, το να πληρώσετε σχολικό για τα πηγαίνε-έλα του μικρού, ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο, είναι μια λύση. Απλά είναι μωράκι ακόμη, δεν ξέρω αν θέλεις να τον βάλεις σε σχολικό. Και ξέρω ότι κοστίζει... κάθε σταθμός το χρεώνει όσο θέλει.   Το μεγαλύτερο πρόβλημα κατ' εμέ είναι οι ιώσεις, όχι το ωράριο... Κάνεις πρόγραμμα, εξοικονομείς χρήματα και μετά το στε΄λνεις 2 μέρες, και 5 είναι σπίτι άρρωστο. Κι άντε πάλι... Εκτός αν είστε πιο τυχεροί και δεν τα αρπάζει όλα. Δεν αρρωσταίνουν όλα τα παιδάκια συνεχώς, να τα λέμε κι αυτά. Η κόρη μου - πήγε σχεδόν 2 βέβαια στον παιδικό, δεν ξερω αν έπαιξε ρόλο αυτό - δεν αρρώστησε όσο μου έλεγαν και με είχαν τρομοκρατήσει. Δεν χάσαμε δηλαδή βδομάδες ολόκληρες. Προσωπικά, θα σου έλεγα να βρεις μια νταντά, έστω για λίγες ώρες κάθε μέρα, τύπου να τον παίρνει απ' τον σταθμό το μεσημέρι και να σας περιμένει να γυρίσετε. Δηλαδή ένα 3- 4ωρο την ημέρα. Αυτό κάνει μια συμμαθήτρια της κόρης μου, ώστε να περνάει τα πρωινά με τα άλλα παιδιά, αλλά δεν κοιμάται μέσα. Και να την έχετε σταντ μπάι και σε καμιά αρρώστια. Αναζητήστε καλύτερα μεγαλύτερη κυρία, που δεν έχει πρωινές υποχρεώσεις. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...