Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Ωωω χαρηκα τοσο για την αυχενική σου!! Αν σου πω οτι ήμουν σίγουρη για το κοριτσάκι. Οπως και για την Θετις είμαι σίγουρη πως εχει κοριτσάκι!! Ολα καλα θα πανε. Κανένα άγχος εσεις να μην εχετε γιατί ολα ειναι καλα απο την αρχή. Ακομα και οι αιμορραγίες σου ειδες απ την αρχή πως δεν είναι τίποτα! Θα τον παρω αυριο και θα παω Δευτέρα. Ειμαι αποφασισμένη γι'αυτό. Αν τελικά παει καλα η εγκυμοσύνη (που δεν το πιστεύω) θα αλλαξω γιατρό. Ηδη έχω βρει 2 που μου ειπαν το οκ. Ο 2ος κιολας ειδικεύεται σε κυησεις υψηλού κινδύνου και μου ειπε πως με αναλαμβάνει . Απλα είναι νεαρός και λιγο αυτο με φοβίζει. Έρχεται ομως απο Γερμανία και εχει καλα μηχανηματα. Ο άλλος είναι παλια καραβανα και εχει ξεγεννησει την ανήψια του άντρα μου που ειχε 2 δυσκολες εγκυμοσύνες. Μάλιστα η 2η ηταν με διεισδυτικό πλακούντα και της έσωσε την μήτρα. Η κολλητή μου θελει να μιλήσει και στον δικο της που είναι σίγουρη πως και αυτος θα με αναλάβει. Δεν ξερω αν θέλω να παω μέχρι τη Δευτέρα σε αλλον. Φοβάμαι μην πάθω τα ιδια με την κορη μου και τελικα μπερδευτω χειρότερα. Κατα τα λεγόμενά του , εχει καλό μηχάνημα και εχει πολυ καλύτερη ευκρίνεια απ τα μηχανηματα του Ρέα . Να τον πιστέψω; Ξερω γω... Πριν 5χρ το εφερε οταν ηρθε απο την Αγγλία και εγκαταστάθηκε μονιμα εδω για να αναλάβει το ιατρείο του πατέρα του.
    • Όχι η αλήθεια είναι ο γιατρός δεν είπε κάτι αλλά η μαία που μου το είπε δουλεύει μαζί με την γιατρό μου όποτε λίγο πολύ έχει δει και άλλες περιπτώσεις παροιμία με την δίκη μου και ξέρει περίπου πως κινητέ ο γιατρός σε αυτές τις περιπτώσεις μου για αυτό μου το είπε η κοπέλα είναι και γνωστή του αντρα μου..  Έλα πήρες και το οκ για θάλασσα καλά μπανακια να το ευχαριστηθείς 😊
    • Καλημέρα κι από μένα....όταν εγώ έχω συσπάσεις η πετρώνει η μισή κοιλιά(η δεξιά μεριά) η το κατω μέρος της κοιλιάς ..πάντα έτσι γίνεται σε μένα ...και δεν έχω καταλάβει ποτέ που είναι το κεφάλι και που τα πόδια😅😅😅... Όσον αφορά το κρεβατάκι εγώ στο πρώτο είχα πάρει μια κλασική κούνια όπου απλά κατέβαινε λίγο το κάγκελο...κι ευτυχώς δηλαδή που δεν την πήραμε κρεβατι γιατί ο γιος μου βγήκε πολύ ψηλός και μετά τα 2 δε χοραγε καθόλου στην κούνια και πήραμε κρεβάτι μονό κανονικό... Εν τω μεταξύ και μένα ο γιατρός μου Χε πει ότι το παιδί μπορεί να γυρίζει μέχρι το τέλος..απλά θα δυσκολεύεται γιατί είναι μεγάλο όχι ότι δε γίνεται όμως..γιατι κι εγώ όλο ρωταγα σε τι θέση είναι και μου λέει μην αγχώνεσαι από τώρα για αυτο @Katiana1987άντε ευχαριστησου τωρα τη θάλασσα χωρίς τύψεις...!!!μια χαρά προλαβαίνεις!!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Κι εις ανώτερα!!! Μακάρι να μην ξανά χρειαστείς ημερολόγια και τεστάκια μέχρι να αποφασίσεις να ξανά δοκιμάσεις!
    • Καλημέρα κορίτσια. Έχουμε φτάσει αισίως στις 7 εβδομάδες και δόξα τον θεό όλα πηγαίνουν καλά!!!! Ωστόσο, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως έχει φουσκώσει πολύ η κοιλιά μου και έχω συνεχώς το αίσθημα της πληρότητας (χωρίς πόνο). Αν είχα και άλλες εγκυμοσύνες στο ενεργητικό μου θα μπορούσα να εξηγήσω το τόσο απότομο φούσκωμα της κοιλιάς, αλλά τώρα??? Πραγματικά δεν είναι δυνατόν να φαίνεται η εγκυμοσύνη από τώρα. Έτσι δεν είναι??? Πείτε μου σας παρακαλώ, σας έχει τύχει??
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...