Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο8! Και οι κλωτσιές συνεχίζονται!!


Recommended Posts

υφασματινες ειναι αυτες?αυτε που πηρα εγω ειναι πλαστικες...αλλα δεν νομιζω να πλενονται...λες?πεταξα κ το κουτι :?:? οι ποσες εχουν τοσο?

χριστινακι να σου πω την αληθεια δεν ειχα ποτε μου αποκολληση για να ξερω πως ειναι...αλλα λογικα αν συνεβαινε κατι τετοιο θα ειχες εστω κ λιγο αιματακι.οποτε μην το σκεφτεσαι.λογικο ειναι να μην το ακουγες εκεινη την ωρα...ποιος ξερεις τι ειδε το μωρο κ κατατρομαξε :lol::lol::lol: παθαινει κ αυτο ενα σοκ :shock::shock::shock: εφοσον το ακους τωρα ολα ειναι μια χαρα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά μέχρι στιγμής έχω βάλει στο καλάθι μου στο αμαζον 20 πράγματα (θα κάνω ένα ξεκαθάρισμα στο τέλος, δεν θα τα πάρω όλα) και μου βγάζει συνολικό ποσό κάπου 160€!!! :shock::shock::shock::shock: Και έχω μέσα απο κουβερλί, αποστειρωτή +σετ μπιμπερό avent και προίκα κούνιας μέχρι επιθέματα, μωρομάντηλα, σακούλες αποθήκευσης, μπαλάκια για σκώρους αρωματικά σακουλάκια για τα συρτάρια θερμόμετρο+μετρητή υγρασίας δωματίου και ένα σετάκι σε τσαντάκι με νυχοκόπτη θερμόμετρο βο'υρτσα (σύνολο 9 πράγματα) για το μωρό.... και άλλα μικροπράγματα!!!

Μιχαέλα λέει ότι είναι πλαστικό που πλένονται... η τιμή είναι 15 σακούλες σε διάφορα μεγέθη 12,99 λίρες...

Χριστίνα για πάνες δεν έχω ιδέα...αυτά τα ξέρει καλά η Χρύσα...Αλήθεια που είναι σήμερα? Δεν φάνηκε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιελζ μου, μιας και ανέφερες μπιμπερο και έχεις και την προσφατη εμπειρία.... Τι μπιμπερο να παίρνουμε όταν θηλάζουμε (σε περίπτωση που χρειαστεί)?

Η όποια άλλη ξέρει.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nai kale to amazon to kserw apo eksw milame exw katsei me tis wres...exei kai mantilakia 9 paketa pampers me 10 kai kati lires.koitakste to..thanks diosa gia ti deifthinsi..

alitheia den sas exw rwtisei apo pou eiste gt den eimai kai kairo sto site...

egw athina menw eimai 24.5 kai eimai stratiwtikos...

e...na mi gnwristoume???????????xi xi

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επανηλθα!Σιδερωσα παλι,δε ξερω για εσας βρε κοριτισα αλλα εμεις πολυ πλυντηριο αν κ 2 ατομα.Κ δε θελω να λεω συνεχεια στη μητερα μου ή στην πεθερα να ερχεται για σιδερο.Τα εχω παιξει!!!Κ τωρα θα βαλω κι αλλο πλυντηριο :(:(:(:(

Λοιπον Χριστινακι το μωρο ειναι πολυ καλα προστατευμενο κ να μην αγχωνεσαι καθολου!!

Μωρε ας ηθελε εμενα ο αντρας μου κ θα σας ελεγα αν αγχωνομουν....αλλα φαινεται οτι φοβαται μη σοκαρει τις κορες του :shock::shock::shock:

Γιεληζ περιμενουμε φωτο απο το χαος!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sofia mou ki egw ta idia travaw....t elega de me thes ktl alla aftos m elege re xristina de mporw fovamai...kai ton katalavainw mwre(alla den tou to lew)...xi xi xi

asxeto...kala mas pire dwro mia fili mas tin tassimo tin mixani kafe tis bosch...paidia ti kafes einai aftos...vevaia de tha edina tosa lefta na tin parw egw twra alla afou itan dwro...tin xairomai..xax

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελισαβετ εγω να σου πω στην μικρη μου χρησιμοποιουσα της nuk κ πιπιλες της μαμ.κ τωρα μαλλον τα ιδια θα παρω αλλα για πιπιλες λεω να παρω κ αυτες νακ γιατι οι αλλες ηταν λιγο ακριβουτσικες.

καλημερα σοφακι...κ που εισαι ακομα...που να καλοκαιριασει,εκει να δεις ρουχομανι!!!

χριστινακι εγω μενω σε ενα χωριο της καβαλας(μεταξυ καβαλας-ξανθης) ειμαι 30 κ απο την νεα χρονια απολυμενη...ευελπιστω μολις γεννησω να βρω δουλεια...γιατι τωρα κανεις δεν με παιρνει με την κοιλια τουρλα :lol::lol:

την μηχανη αυτη την εχει μια φιλη κ κανει τελεια σοκολατα,σαν αυτες που σερβιρουν στα μαγαζια.αλλα μην νομιζεις σε λιγο καιρο θα ειναι παμθηνες γιατι συνεχεια βγαινουν νεες μαρκες.θα γινουν κ αυτες σαν τις καφετεριες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελισάβετ είχα δεί κάπου κάτι μπιμπερό που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μοιάζουν με το στήθος... δηλαδή την ίδια προσπάθεια που κάνει το μωρό κάνει και με το συγκεκριμένο μπιμπερό... πρέπει να τραβάει για να έρθει το γάλα, δεν έρχεται απο μόνο του... η λογική σε αυτό είναι ότι αν χρειαστεί να δώσεις καμιά φορά γάλα απο το μπιμπερό να μην καλομάθει το μωρό και μετά δεν θέλει το στήθος...

Η μάρκα πρέπει να ήταν Dr. Browns Natural Flow. Αλλά είδα στο αμαζον έχει και άλλες μάρκες με την ίδια πατέντα.... όπως αυτά http://www.amazon.co.uk/Tommee-Anti-Colic-BPA-free-Feeding-Bottles/dp/B001U3XVLG/ref=sr_1_9?s=baby&ie=UTF8&qid=1303114515&sr=1-9

Σοφία σε λίγο έρχονται οι φωτό!!! Ξεκουράσου εσύ όμως λίγο... μην τα κάνεις όλα μαζεμένα!

Χριστίνα εγώ είμαι απο Ξάνθη... είμαι Δημ.Υπάλλ. και είμαι 33.

Πάω να βγάλω φωτό!!Ελπίζω να μην με παρεξηγήσουν οι άνθρωποι που τους φωτογραφίζω! :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπαααα,εμενα Χριστινακι ειναι ανενδοτος.Ο,τι κι αν ειπα , ο,τι κ αν εκανα...τζιφος!!Τωρα βεβαια μπηκαμε στους απαγορευμενους μηνες γιατι κοντευουμε αλλα πριν.....Μεχρι κ σε 2γιατρους πηγαμε κ τους ρωτησα κ ειπαν δεν υπαρχει προβλημα αλλα αυτος εκει...να μη θελει με τιποτα!!Ευτυχως που εχω διδυμα γιατι θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα να ξαναμεινω εγκυος...

Πω πω τελεια!!!Κι εγω θελω να την παρω αυτη τη μηχανη..κ ευελπιστω να την παρω συντομα!!

Οσο για πιπιλες καλο ειναι να παιρνουμε με σιλικονη τις κιτρινες απόσο ρωτησα κ να ειναι ιδιες κ του μπιμπερο.Αν ειναι διαφορετικες τα μωρα συγχυζονται.Κι εγω της NUk πηρα κ ειναι πολυ καλες.Μπιμπερο πηρα της chicco ομως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφία μου εγώ με το που ήρθαν και άρχισαν να σπάνε ήμουν με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά... Δεν τα χώνευα αυτά πλακάκια καθόλου γιατί ήταν πολύ χάλια μερικά είχαν και διαφορά στην απόχρωση....με λίγα λόγια για να εξοικονομηθούν χρήματα είχαν βάλει ότι πιο άχρηστο υπήρχε... και το είχα παράπονο τόσα χρόνια ότι δεν μπορώ ούτε το σφουγγάρισμα που κάνω να χαρώ γιατί δεν το "δείχνουν" τα πλακάκια! και ήμουν αναγκασμένη να βάζω τεράστια χαλιά για να καλύψω το χάλι τους!! Γιαυτό και δεν με χαλάει καθόλου ο χαμός που γίνεται... γιατί ξέρω ότι το αποτέλεσμα θα αξίζει!! :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pipila ki egw pira tis nuk...alla na sas pw thelw na psaksw na vrw mpimpero kai pipila eidiko gia kolikous.

pw pw paidia i pio mikri eimai?

kai an sas pw oti o antras m einai 22?

vevaia kserete oti stous antres eidika i ilikia de metraei , ase pou aftos ithele pio poli apo emena..

pantws genika egw apo ellada otan pswnizw kati panta psaxne sto skroutz kerdizeis lefta sigoura.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας αφηνω κ παλι!Θα ξαναπαω στον γιατρο μηπως κ τον βρω να του δειξω αυτες τις εξετασεις.Μολις πηρα τηλ στο νοσοκομειο κ μου ειπαν οτι ειναι εκει,για να δουμε...Εντωμεταξυ μια απο αυτες τις μερες μου ειπε οτι πρεπει να κανω κ μια ενεση κορτιζονης λογω διδυμων για να αναπτυχθουν τελεια οι πνευμονες μιας κ θα γεννησω νωριτερα,κ γι αυτο ψαχβω απεγνωσμενα να τον βρω.Τεσπα...τα λεμε αργοτερα!

Γιεληζ μου οντως,τουλαχιστον αξιζει τον κοπο!!Να μας βαλεις κ φωτο οταν τελειωσετε να θαυμασουμε το αποτελεσμα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστίνα λένε ότι αν ο άντρας είναι μικρότερος γίνεστε πολύ πλούσιοι!!! :lol::lol::lol: Και εμένα ο δικός μου είναι 5 μήνες μικρότερος... αλλά δεν βλέπω να πλουτίζουμε!! :lol::lol::lol::lol:

Σοφία μου καλή επιτυχία με τον γιατρό!!! Εννοείται ότι θα βάλω φωτό μετά... Στο καλό!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον εσεις δεν εχετε σκοπο να με αφησετε να φυγω!!Γιεληζ λες να γινουμε ζαμπλουτοι καποια στιγμη με τοσα χρονια διαφορας???Μμμμμ...μακαρι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gieliz ti periergo onoma?

pantws gia ta plakakia dikio exeis gt de ginetai..an to plakaki den gialyzei nomizw oti einai vrwmiko olo to spiti..

nai sofaki mou ontws den einai 3 xronia kai polla alla oso na peis mikroi eimaste..kai synithws oi antres den theloun na pantreftoun mikroi..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελα βρε Χριστινα μου σιγα τη διαφορα ηλικιας!!Εγω τον καλο μου τον περναω σχεδον 5 χρονια!!! ;);););)

Αντε φιλακια,σας αφηνω οριστικα!

Α συμπεθέρα εσείς και αν θα πλουτίσετε!!!! Τυχερός ο γιός μου που θα πάρει την κόρη σου!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Φιλάκιααα!!!

Έτσι είναι Χριστίνα μου ακριβώς όπως το λές... αν δεν γυαλίζει το πλακάκι δεν καταλαβαίνεις καθαριότητα!!!!

Συμφωνώ με τη Σοφία δεν είναι όλοι ίδιοι, αν βρούν αυτό που ψάχνουν παντρεύονται και νοικοκυρεύονται μιά χαρά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...