Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..............


Recommended Posts

που χάνει μέσα από τα χέρια της την ευτυχία.

29-01-2011

ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

ήμουν 33 εβδομάδων και 2 ημερών έγκυος στο κοριτσάκι μου

ξαφνικά εκεί που καθόμουν με έπιασε ακατάσχετη αιμορραγία

σε 5 λεπτά φτάνω στο νοσοκομείο

επείγουσα καισαρική λόγο μαζικής αποκόλλησης πλακούντα

γεννιέται το κοριτσάκι μου 2.100

άργησε πολύ να έρθει το ελικόπτερο να το πάρει στα γιάννενα μιας και είμαι από νησί και εδώ δεν έχουμε μονάδα νεογνών. 7 ώρες έζησε το κοριτσάκι μου και το έχασα μόλις μπήκε στην μονάδα στα γιάννενα.

όλοι οι γιατροί μου λένε τυχαίο γεγονός και να κάνω τον σταυρό μου που δεν πέθανα και γω και ότι είμαι ΄τυχερή΄λόγο του ότι έφτασα γρήγορα στο νοσοκομείο δεν έχασα και την μήτρα μου και ότι είμαι μικρή και θα κάνω παιδιά

το κοριτσάκι μου όμως δεν είναι στην αγκαλιά μου

τα κατάφερα με την δεύτερη εξωσωματική και έφτασα λίγο πριν το θαύμα

τώρα πότε θα τα καταφέρω;

με τι ψυχολογία θα πάω πάλι;

έχουν περάσει 2 μήνες και ο πόνος είναι αβάσταχτος

το δωματιάκι της έτοιμο

έρχεται πάσχα

αχ το φετινό πάσχα το είχα αλλιώς ονειρευτεί

τώρα πάω σε ένα μνήμα και απλώς βάζω λουλουδια

τίποτε άλλο δεν μπορώ να προσφέρω στο παιδάκι μου

ας το έχει στην αγκαλιά της η μητέρα όλων μας η Παναγίτσα και παρακαλάω κάθε βράδυ να του δίνει και ένα χάδι από μένα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε ηλιαχτιδα μου!!! και αναρρωτιόμουν που ησουν !!!

κουραγιο κοριτσάκι μου! τα χιλια δικια εχεις ... πολύ ασχημο αυτο που εζησες...

αλλα ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρός ! και η Παναγια δεν θα σε αφήσει ετσι !

Να μην χανεις την πιστη σου και θα ανταμειφθείς !

:oops: πολλα πολλά φιλια και μια ζεστή αγκαλιά !!! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το πόσο λυπάμαι δε λέγεται...έχω συγκλονιστεί :(:(:(:(:(

Σε καταλαβαίνω κοπέλα μου, ειδικά για την εξωσωματική...γιατί να γίνονται αυτά;;; Γιατί Θεέ μου σε μωρά παιδάκια;;;;;

Θα τα ξανακαταφέρεις είναι σίγουρο!!! Μην απελπίζεσαι, το μωράκι θα ξαναέρθει και θα το ζήσεις το θαύμα!!!

Υπομονή και κουρ'αγιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουραγιο κοριτσι μου και ευχομαι και εγω μεσα απο την ψυχη μου να ναι η τελευταια φορα... :(:(:( ... ευχομαι συντομα να ξαναγινεις μανουλα ...μην το βαζεις κατω...ξερω οτι τετοιες στιγμες δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας.... και παλι λυπαμαι πολυ.................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω τι να σου πω. Φτανει μια λεξη ??? κουραγιο ?????

Δεν ξερω πως μπορει μια μανα να κανει κουραγιο για εναν αγγελο που εχασε. Ομως πρεπε!!!!!

Πρεπει για τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου και που και αυτος θρηνει, πρεπει για τον εαυτο σου. Αληθεια τι κουφιες λεξεις σου ακουγονται αυτα !!!

Ειναι ομως η πικρη αληθεια γιατι πρεπει μετα απο ολα αυτα να βρεις το κουραγιο να νσυνεχισεις και να ξαναπροσπαθησεις. Μην ρωτας το πως. εγω προσωπικα δεν ξερω. Η μονη απωλεια που ειχα ηταν ενα εμβρυο μερικων εβδομαδων σε πολυδιμη κυηση και σε πληροφορω το εχω παντα στο πισω μερος του μυαλου μου. Θα μου πεις τι λες τωρα εγω γεννησα ενα παιδι και δεν εζησε παρα λιγες ωρες. Ναι και εγω οταν πηγα να γεννησω τα δυο μου παιδια εσπασαν και καθαρησαν το νεκρο εμβρυο που ηταν ακομα εκει.

Ο πονος δεν παιρναει. Θα μαθεις να ζεις με αυτον , θα γινεις πιο δυνατη απο αυτον και θα προχωρησεις γιατι πρεπει να το κανεις.

ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ????????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου τι λογια να σου πουμε?????? :cry::cry::cry: Για καποιο λογο η ζωη ειναι γεματη δοκιμασιες και εμεις πρεπει να ειμαστε δυνατοι για να τις αντιμετωπισουμε!!!!!

Δεν ξερω που θα βρουν αυτη τη δυναμη οι μανουλες που χανουν τα αγγελουδια τους, αλλα ευχομαι να σου τη δωσει ο Θεουλης!!!!!! Τα χρονια θα περασουν. Δεν θα ξεχασεις αλλα ειναι το μονο φαρμακο που θα σου απαλυνει λιγο τον πονο σου. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου συντομα με ενα μωρακι γερο και δυνατο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπαμαι πραγματικα για την απωλεια σου, Ηλιαχτιδα μου...Απωλειες σαν τη δικη σου με κανουν κομματια... Εχεις δικιο να αισθανεσαι ετσι...Πιστευω, ομως οτι θα βρεις το κουραγιο να συνεχισεις. Δεν σε ξερω αλλα και μονο ο τιτλος που χρησιμοποιησες για το post σου δειχνει τι ανθρωπος εισαι...Προχωρησε μπροστα...κι ασε το κοριτσακι σου να γινει η ηλιαχτιδα σου απο δω και μπρος...Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηλιαχτίδα μου :cry::cry: στεναχωρήθηκα πάαρα πολύυ κοπέλα μου, εχω πάθει σοκ, θυμάμαι που τα λέγαμε κ για το κέντρο που έκανες την 2η προσπάθεια κ πίστευα ότι όλα πήγαιναν καλά.

Εχω χάσει τα λόγια μου, δεν ξέρω πως να σε παρηγορήσω. Ευχομαι ο Θεούλης να σε βοηθήσει να ο ξεπεράσεις όσο το δυνατό.....και να σου στειλει πολύ σύντομα ένα μωράκι.

Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου ......κουράγιο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KORITSAKI MOU GLUKO EXASA TON ADERFOULLH MOU 3 ETWN KAI 2 MWRAKIA DIKA MOU!! TO MONO POU ME PARIGOROUSE EINAI OTI EINAI AGGELOUDIA STHN AGGALIA TOU THEOULH MAS!! MEGALOS O PONOS ALLA SYNEXISE NA PROSPATHEIS KAI THA PAREIS STHN AGGALIA SOU ENA AGGELO KAI THA DWSETE O ENAS STON ALLO POLLH AGAPH KAI DYNAMH!!!!!! DEN THA XEHASEIS TO MWRAKI SOU ALLA THA TO NIWTHEIS OTI EINAI FYLAKAS AGGELOS SOU KAI PROSEFXETE GIA SENA!! MIA MEGALH AGGALIA SOU STELNW KAI SYNTOMA NA SAI DYNATH STHN PAREA MAS GIA THN EXWSWMATIKOULA! AFTO THA THELE KAI TO AGGELOUDI SOU NA SAI DYNATH NA MH SE VLEPEI NA KLAIS! STENAXWRIETE

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηλιαχτιδα κουραγιο κοριτσι μου....ο,τι κ να σου πουμε αυτες τις στιγμες ακουγεται ανουσιο... Κλαψε,ξεσπασε,παρε τον χρονο σου κ οταν εισαι ετοιμη μαζεψε τις δυναμεις σου για τη νεα προσπαθεια...

Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια κ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να σου πανε καλα στο εξης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποσο δυνατη εισαι κοπελα μου!Σε τετοιες περιπτωσεις δε χωρανε τα λογια...

Ευχομαι απο δω και στο εξης ολα να σου πανε οπως τα θελεις Ηλιαχτιδα μου και το δωματιο του κοριτσιου σου να το γεμισει πολυ γρηγορα το αδελφακι του... :ympray::ympray::ympray:

Σου στελνω μια γλυκια αγκαλια.. :YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.....

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ !!!!!!!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ??????!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ Κ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!

!ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΩΡΟ!!!!!ΕΣΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! 7 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΝΕΟΓΝΩΝ?????! :shock:

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!

ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ Π ΟΝΟ ΣΟΥ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΠΕΙΔΗ Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Κ ΜΕ ΘΥΜΩΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΚΑΒ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ????!!!!,ΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!!! :cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΟΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΜΑΝΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 33ΕΒΔΟΜΑΔΕςΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΘΑ ΕΠΙΠΛΟΚΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΣΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΚΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2160 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΦΤΟΜΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΡΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΘΩΩΣ ΨΥΧΕΣ ΑΙΣΧΟΣ ΛΘΠΑΙΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΥΝΝΟΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολυ στεναχωρημενη ειμαι ...

Σε εψαχνα και μας ειχες λειψει. Δεν ηξερα τι περνουσες!

Δεν εχω λόγια παρηγοριας, μονο λυπη!Καλη συνεχεια ηλιαχτιδα και να ειναι το τελευταιο στεναχωρο που σας συμβαινει.

Ελπιζω να σας στειλει γρηγορα το αδερφακι !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηλιαχτιδα οτι και να πουμε ειναι λιγο σε αυτο που ζεις κοπελα μου.... η Παναγιτσα να ειναι διπλα σου ..κουραγιο.συντομα να εχεις 2 η κ τρια μωρακια στην αγκαλια σου! κ η μητερα μου απο λαθος των γιατρων εχασε ενα αγορι υγιεστατο στον 8ο μηνα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω περασει τον γολγοθα που περνας εσυ αυτην την στιγμη...ξερω ποσο δυσκολο ειναι κ πως ενα ΓΙΑΤΙ ? γυριζει συνεχως μες στο μυαλο σου...σου υποσχομαι ομως πως πραγματι μολις δυναμωσεις..κ προσπαθησεις ξανα..κ κρατησεις τελικα ενα μωρακι στην αγκαλια σου η ζωη σου θα γεμισει ξανα..θα χαμογελας ξανα..

κουραγιο κοπελα μου...πιστη στον Θεό-γτ ποτε δεν μας εγκαταλειπει κ μην απελπιζεσαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να πω τωρα????νιωθω εναν κομπο στο λαιμο απ'τη στεναχωρια...καλη μου ηλιαχτιδα ευχομαι η παναγιτσα να απαλυνει τον πονο σου με τον καιρο κ συντομα να σου χαρισει κ αλλο μωρακι.....πολυ λυπαμαι γι'αυτη την καταληξη..... :cry: ο θεος να σου δινει δυναμη να το αντεξεις....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsaki m exw sigklonistei pragmatika!

aman!O THEOS KAI H PANAGIA na s dinoun kouragio agapi m!

ti na pw allo?oti logia k na poume dn mporoume na parigorisoume mia mana p exase mesa ap ta xeria tis to aggelaki tis!

exw viwsei k egw xamo enos emvriou stis 9 vdomades!dn sigkrinetai omws me ti diki s periptwsi!

mi xeirotera na leme alla auti i periptwsi gia mia mana einai oti xeirotero!

prospathise na iremiseis, oso mporeis vevaia kopela m!

kathe mera tha sai kai pio kala oso diskolo k akatorthwto k an akougetai auto!

mia terastia agkalia koritsi m:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΞΑΝΑ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ :cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...