Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
τι κανετε;;;;;;;;;;;

τονια τσιγαρακι κ καφεδακι εεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;και εγω μολις τελιωσα το θηλασμο το απολαυσα!!!!! :lol::lol::lol: οσο για την εκκλησια και της θειαδες μου κουτσομπολευουν τι εβαλες τι δεν εβαλες θα συμφωνησω μαζι σου!!!δεν μπορεις να καταλαβεις λειτουργια απο τα βλεματα που πεφτουν πανω σου!! :lol::lol::lol:

αντωνης καλως ηρθες!πως ειναι το ονομα σου;;;εγω ειμαι το βικουλινι και εχω τη μαρισα σχεδον 3 χρονων και ενα μπεμπη 7 μηνων!!

ανθη;;;;τι κανεις;τη παλευεις;;;;;;;

ρια βασω ασπακι ;;;;;;ολα καλα;;;;

σταμουλα μου τι επαθες;;;;;;

βικαρα μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x:-*:-*:-*:-*

ερη τρομερη η πιτσα!!!!γιαμι γιαμι!!!

τζοανακι τι κανειςςςς;;;;;;;πως πας;;;;;;;;;;αγωνιας;

κατερινακι που χαθηκες;;;

φλωριανα μας λειπεις κ εσυ!!!

φανουλα ολα καλα με τα νινια;;;;;;;;

ελισακι ;;;;;

ελενη καλως μας ξαναηρθες!!!!!!!!πολυ χαιρομε που θα τα λεμε κ παλι!!!!!!σε σκεφτομουν ολο αυτο το καιρο αλλα δεν ειχα το τηλ σου!!!ελπιζω να εισαι καλα!!!

ξεχναω καμια;;;σορυυυυυυυυυυ

δουλευω κ οι υπολοιπη κοιμουντε!!!!

φιλια πολλα σε ολες!!!!!!

ειμαι η μαρια 34 χρονων και μενω θεσσαλονικη και εχω τον αντωνη 4 χρονων και τον γιωργο 2,5 χρονων.
  • Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Α ρε φιλεναδα να μην εχεις παιδι και να καθεσαι μεσα;;;;;;; Αχ βρε Κοσμα ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΣΜΑ!!!! :-w:-w

Μαρακι εδω εχουμε 2 παιδικους σταθμους που εχουν βρεφικα τμηματα(στο ενα η βρεφοκομος ειμαι εγω αλλα ειμαι με αδεια! :P ) και δε θα εστελνα τον Αλεξ σε κανενα απο τους 2 με τις συνθηκες που επικρατουν! :? ασε που τωρα με το νεογεννητο δε γινεται γιατι θα κουβαλουσε του κοσμου τις ιωσεις..

Βικουλινι εργαζεσαι Κυριακατικο;;;;; αμαρτια καλε!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Είδες Τόνια μου τι τραβάω;;;;; Τελικά με έπεισε να δούμε μαζί μια ταινία. Επιλογής Κοσμά :?:lol: ..Τελικά αν και γλυκανάλατη, καλή ήταν. Μόνο που με νύσταξε :lol: ..

Καλέ κάνει κρύο..Τα έπαιξε τελείως ο καιρός;;; Και λέγαμε το Πάσχα νά ψήσουμε στον κήπο. Θα γελάσουμε μου φαίνεται :lol: ..

Βικουλίνι μια χαρά! Την παλεύω ;) ! Σήμερα άραξα. Δε διόρθωσα, η μαμά μου είχε τον μικρό και έτσι χαλάρωσε ο εγκέφαλός μου ;) .Ξύπνησα να φανταστείτε στη μία το μεσημέρι η μουλάρα.. Εσύ γιατί δουλεύεις τέτοια μέρα;;;

Μαρία να χαίρεσαι τα αγοράκια σου! Τι καιρό έχει η Θεσσαλονίκη;;;;;

Δημοσίευση

Βίκυ μου κι εγω χαίρομαι που θα τα ξαναλέμε!!!!Κ φυσικά σας σκεφτόμουν όλο αυτόν τον καιρό!!!ειδικά κάποιες από εσας μου λείψατε πολύ!!!!Είμαι καλά μπορώ να πω...Βλέπω κ καινούρια άτομα εδώ...Έχω χάσει πολλά επεισόδια κ άντε να βρώ τους ρυθμούς κ να γνωρίσω τις καινούριες.Εσύ Βίκυ τι κάνεις?Ψυχολογικά όλα καλά?Τα παιδάκια σου?

Κατερίνα θέλω να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια...κι εσύ είναι πολύ καλό παιδί κ πέρασα πολύ όμορφα κ άνετα μαζί σου....

Ρία μου,σε σένα χρωστάω μια συγνώμη,γιατί όσες φορές με πήρες δεν το σήκωσα...αλλά ντρεπόμουν!Ναι,ντρεπόμουν!!!Απίστευτο ε?

Εύχομαι να είστε όλες καλά,να είναι τα παιδάκια σας καλά,οι οικογενειες σας καλά...

Δημοσίευση
Γεια σου Ελένη και από μένα. Να σου ζήσουν οι κορούλες σου. Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ. Είμαι η Ανθή και έχω ένα αγοράκι τον Πάνο, 2 ετών.

Γειά σου Ανθή!κι εσένα να σου ζήσει το παιδάκι σου!Αθήνα μένεις?Εγώ ναι,στο Καματερό.Ελπίζω να τα λέμε συχνά!

Δημοσίευση
Βίκυ μου κι εγω χαίρομαι που θα τα ξαναλέμε!!!!Κ φυσικά σας σκεφτόμουν όλο αυτόν τον καιρό!!!ειδικά κάποιες από εσας μου λείψατε πολύ!!!!Είμαι καλά μπορώ να πω...Βλέπω κ καινούρια άτομα εδώ...Έχω χάσει πολλά επεισόδια κ άντε να βρώ τους ρυθμούς κ να γνωρίσω τις καινούριες.Εσύ Βίκυ τι κάνεις?Ψυχολογικά όλα καλά?Τα παιδάκια σου?

.

ελενακι ας τα λεμε καλα....τελευτεα πεφτω πολυ δεν εχω κεφι για τιποτα με εχει φαει η ρουτινα....ειμαι χαλια τις περισσοτερες ωρες κ μερες....να φανταστεις βγενουμε για καφε καμια φορα και οι υπολοιποι γελανε κ κουβεντιαζουν και εγω δεν λαμβανω τι λενε κ για ποιο λογο γελανε :? στο κοσμο μου δηλαδη...ελπιζω τωρα που καλοκαιριαζει να αναιβει λιγο η ψυχολογια μου.εσυ πως εισαι;;ελπιζω καλυτερα κοριτσαρα μου!τα παιδακια μου καλα ειναι!εσενα;

Δημοσίευση

Βικουλίνι μια χαρά! Την παλεύω ;) ! Σήμερα άραξα. Δε διόρθωσα, η μαμά μου είχε τον μικρό και έτσι χαλάρωσε ο εγκέφαλός μου ;) .Ξύπνησα να φανταστείτε στη μία το μεσημέρι η μουλάρα.. Εσύ γιατί δουλεύεις τέτοια μέρα;;;

μια χαρα ξεκουραστηκες!!!! ;)

εγω ειμαι σχεδιαστρια -βοηθος αρχιτεκτων κ δουλευω σπιτι.μου εχουν δωσει μια δουλεια οποτε φανταζεσε ε;με 2 παιδια....ενοητε οτι δουλευω οτι ωρα βρω κενο...με λιγα λογια τα ξημερωματα κ τις ωρες που κοιμουντε...αναγκαστηκα!

τονιαααααααα ειμαι αμαρτωλη ε;αχχχχχχχχχχ!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τι να κανω η γυναικα......... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εσυ ποτε πιανεις δουλεια αληθεια;;;τα νινια ποιος θα τα εχει μετα;

Δημοσίευση
Α ρε φιλεναδα να μην εχεις παιδι και να καθεσαι μεσα;;;;;;; Αχ βρε Κοσμα ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΣΜΑ!!!! :-w:-w

Μαρακι εδω εχουμε 2 παιδικους σταθμους που εχουν βρεφικα τμηματα(στο ενα η βρεφοκομος ειμαι εγω αλλα ειμαι με αδεια! :P ) και δε θα εστελνα τον Αλεξ σε κανενα απο τους 2 με τις συνθηκες που επικρατουν! :? ασε που τωρα με το νεογεννητο δε γινεται γιατι θα κουβαλουσε του κοσμου τις ιωσεις..

Βικουλινι εργαζεσαι Κυριακατικο;;;;; αμαρτια καλε!!!!! :lol::lol::lol:

τοσο χαλια ειναι;εγω οταν γεννησα τον γιωργο,τον αντωνη τον εστειλα παιδικο.ενταξει τον πρωτο χρονο της ζωης του τον ειχα τον γιωργο αρρωστο συνεχεια.κολλουσε ολες τις ιωσεις του αντωνη.την δευτερη χρονια ομως που τον εστειλα και αυτον παιδικο,μου αρρωστησε μονο 1-2 φορες.
Δημοσίευση

koritsakia mou ti kanete????

elenaki kalws mas irthes pali!!!mas eleipses polu polu!!!ola kala?ta zouzounia sou?

tonaki ti kaneis??tin paleueis?kouklia ta mwra sou!!!ftou ftou ftou!!!

vasoula me to kalo koritsaki mou...an kai tha sou elega na to valeis ligo pio prin mpros giati ontws den erxetai me paraggelia!!!

stamoulini giati exeis neura paidi mou?poios se peirakse???

aspaki pws ta perasate?i giortoula kala?na to xairesai kai pali..to mikro sou antraki!!

eraki mazeutikate arketa diladi e???apo oikonomia pou les...giati edw itane kalutera?toulaxiston ekei ksereis pws otan parete kapoia pragmatakia pou xreiazeste meta telos..!me ton aporofitira ti kaneis telika?

antwnis1 kalws mas irthes!eimai i iwanna 25 kai exw to xari 3 etwn k perimenw se 20 meres to 2o antraki!

anthoula ti kaneis?..oso gia tis tainies...asta egw me ton antra mou..milame kamia epafi sta gousta..ante mono kanena thriler pou tha aresoun kai stous 2 mas!opote..mia xara!aa..polu malaganas o panoulis!!ki emena kati tetoia leei kai me rixnei sta patwmata!!!

bikoulini pws pas?pwpw..7 minwn eftase o mikros?pws megalwnoune etsi...apisteuto!agwniw opws katalavaineis...me exei trelanei kai sto klwtsidi-sfiksimo...

fanoula mou olaa kala????ta mikroulia sou??

kathrine pou eisai?eksafanistikes pali...!ola kala??

flwrianaki???o mitsaras?entaksei me ti gastrederitida?kanena omorfo neo exoume???

riaki ola kala?aurio pisteuw na mpw to prwi na me kerasete kafe me ti vasw...

BIKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..............MAS LEIPEIEIEIEIIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEISSSSSSSSSSSSSS!!!

filakia

Δημοσίευση

καλα δεν ειναι δυνατον...κοριτσια εγραφα ενα τεταρτο....και αλλα 45' διαβαζα ο,τι ειχατε γραψει...παταω υποβολη ειχα γραψει μια ολοκληρη σελιδα....και με πεταει εξω μου λεει δεν ειστε συνδεδεμενη για να απαντησετε....τα νευρα μου!

Αδυνατον να τα ξαναγραψω ολα αυτα....

την καλησπερα μου και την καληνυχτα μου σε ολες .....

μη με παρεξηγησετε εχω φρικαρει αυτη τη στιγμη ακομα δεν πιστευω τι εγινε....εγραψα αναλυτικα τα νεα μας και σε εσας μια προς μια... :twisted::twisted::twisted:

Θα ξαναμπω αυριο γιατι τωρα δεν εχω ψυχραιμια!

Τα φιλια μου σε ολες!

Ελενακι μου καλως ηρθες παλι...δεν εχω καρτα για αυτο δεν απαντησα...θα μιλησουμε μεσα στη βδομαδα ναι?

Αδερφουλα φυσα αυριο πρωϊ σε χρειαζομαι... ;)

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Ελένη κι εγώ στην Αθήνα μένω και συγκεκριμένα στου Παπάγου (δίπλα στο Χολαργό αν δεν ξέρεις).

Βικουλίνι κι εσύ έχεις δουλειά στο σπίτι;;; Τραγικό ε;; Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ. Πού να δουλέψεις με τα παιδιά;; Αναγκαστικά το βράδυ..Μου φαίνεται καλά την είχαν κάποτε οι γυναίκες που κάθονταν στο σπίτι..Θέλαμε ισότητα :lol: .....Όσο για την ψυχολογία σου στάνταρ θα φτιάξει το καλοκαιράκι. Ήλιος, βολτούλες, θάλασσα, τι άλλο θέλει ένας άνθρωπος;;

Ιωάννα κι εσείς μια από τα ίδια με τις ταινίες ε;; Εμένα μου τη δίνει που όλες τις καλές τις βλέπει μόνος του στο σπίτι (τις κατεβάζει) και όταν πάμε κανένα σινεμαδάκι βλέπουμε όλες τις κοτσάνες [smilie=angry2.gif] ...Πώς νιώθεις που πλησιάζει η ΠΗΤ σου;; Έχεις άγχος;; Έχεις κάνει μεγάλη κοιλίτσα;;

Κατερίνα όντως αυτό που έπαθες ήταν ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ [smilie=fart.gif] .Το έχω πάθει πολλές φορές και μου έχει έρθει να σπάσω τον υπολογιστή [smilie=computer.gif] :evil: ...Πρόλ' αυτά περιμένουμε τα νέα σου!

Σήμερα πήραν απουσία πολλές κοπέλες :-? ..Πού χαθήκατε;;

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσόπουλα!!!! Είστε όλες καλά???

Βλέπω καινούργιες παρουσίες και παλιές που ξαναμπαίνουν.

Καλώς ήρθες Αντώνης 1 & Ελένηφ....

Είμαι στην δουλειά και λίγο αδύνατον να διαβάσω ότι γράψατε.....έχασα κάτι συγκλονιστικό??? :shock:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!

Είμαι στην δουλειά και πήζω!!!!!!!!!!

Και όχι τίποτα άλλο δεν είναι και η Βάσω να με βοηθίσει :lol::lol::lol::lol:

Θα γράψω σε λίγο αναλυτικά!!!!!!!!!

Ελενάκι χαίρομαι πολύ που ξαναπήκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Δημοσίευση

geia sas omorfes!!!ti kanete???

anthoula mou i koilia mou einai ligo pio megali apo tis fwtografias...11 kila exw parei..eimai genika adunati opote mia koilitsa exw..tipota allo!kala niwthw..an kai autes oi teleutaies meres einai pernane ligo arga..kai ta neura apo tis ormones..einai kapws!!

elenaki 9 maiou gennaw ektos aprooptou fusika!!!20 meres meinane!!!xexe!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες μπηκα για λιγο απο το μαγαζι και γραφω στα γρηγορα

δεν τα πολυδιαβασα ολα αλλα να πω

Καλως ηρθεες ελενακι και παλι επιτελους μας ειχες λειψει πολυ :D

Και να καλοσωρισω την Αντωνης1

εγω ειμαι η Βασω κ εχω εναν γιο που τον λενε Δημητρη κ εχει ιδια μερα με τον γιο σου τον Γιωργο αν δεν κανω λαθος :oops: θα χαρω πολυ να τα λεμε και ναι επιτελους μια ακομα

Θεσσαλονικια γιατι ημουν μονη τοσο καιρο :D

Κοριτσαρες θα τα πουμε αυριο πρωι πρωι που θα παω στην δουλεια

Ρια μου ελειψες πολυ αντε απο αυριο θα ερθω να σε βοηθησω κ στην δουλεια

Φιλια σε ολα τα κοριτσια :D

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια καλη μεγαλη εβδομαδα να εχουμε και καλο πασχα!!!!ολες καλα?εμεις εδω μια χαρα ευτηχως συνηλθαμε γρηγορα απο της μυξουλες ολοι μας που θα περασετε καλε το πασχα?θα σουβλισετε?ευτηχως θα εχει ηλιοφανεια ακουσα !τι καλα θα μαζεψουμε ηλιο...τονια βικουλινι ρια κατερινα λενακι τζοανακι ασπα και σε ολες οσες ξεχασα φιλακια

Δημοσίευση

βρε κορίτσια....πραγματικα έχω χάσει πολλά επεισόδια!!!

καταρχήν,εμεινα άφωνη με τη Βικυ!!!!Δεν καταλαβα κ δεν ξέρω πολλά,αλλά ευχομαι να φτιάξουν όλα,οτι κι αν έχει γίνει!Δεν ξερω τι άλλο να πω...δεν βρίσκω λόγια...Μονο να πανε όλα καλα!

Σε όσες γεννήσανε εύχομαι να σας ζήσουν τα μωράκια σας!Κ όσες περιμένετε,ευχομαι όλα να πανε καλά!

Στις καινουριες να πω ''καλως ήρθατε''...Εγώ είμαι η Ελένη,28 κ έχω 2 κοριτσάκια,την Κωνσταντίνα 3,5 ετών κ την Σοφία 1 έτους.θα σας μαθω σιγα σιγα...

Επίσης να ευχηθω στην Φλωριάννα κ την Σταμυ(που αν δεν κανω λάθος θα βάζαν μπρος για 2ο παιδάκι),να συμβεί σύντομα.

Ν α έχουμε όλοι καλό Πάσχα!!!!Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την Ανάσταση κ στις καρδιές μας!

Φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

Kαλε που πηγατε ολες σημερα;;;;;;;μουγγαμαρα επεσε;;;;;; :silent::silent:

Εμενα με ετρεχαν πολυ τα μικρα σημερα...ΜΕ ΠΗΔΗΞΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!!!!!!!!!! ~x(~x(~x(

Τζοαννακι μπαινεις στο μηνα σου ρε!!!!!! :D Πωπω σα χθες μου φαινεται που αγωνιουσαμε αν ειναι αγορι ή κοριτσι!!! :P

Μαρακι ναι οι παιδικοι εδω ειναι λιγο χαλια γιατι βαζουν πολλα παιδια με λιγο προσωπικο,λιγα παιχνιδια,μικρες αιθουσες,ακαταλληλες κτλ... :(

Βικουλινι τσιγαρακι κανω και τωρα που ακομη πινει μονο δικο μου γαλα...λιγο ομως..μεχρι 5 που λενε οτι δεν ανιχνευεται στο γαλα! :roll:

ΕλενακιΦ πως εισαι;;;καλυτερα τα κεφια;;; ;)

Ρια κατι ηθελα να σου πω αλλα το ξεχασα η φυρομυαλισμενη! :roll:

Κατερινακι επειδη το χω παθει κι εγω παμπολες φορες να εχω γραψει ενα κατεβατο και να το χανω,κανω παντα αντιγραφη μολις τελειωνω ωστε να το επικολλησω αν γινει στραβη! ;) αντε πες μας τα νεα σου!

Βικαρα ελα ρε κοριτσακι που μας λειπεις και αγωνιουμε... :(:(:(

Φιλεναδα μου γλυκια!!! :-*:-*:-*:-*

Βασω το βαψες το μαλλι αλα Σισσυ;;;; :lol:

Φιλια σε ολες!!!! :-*

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...