Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρε Βικουλινακι που εισαι σε χασαμε καιρο εχω να σε πετυχω μπαινεις και

βγαινεις γρηγορα τρεχεις με τα μικρα ε?????????

Αντε βρες λιγο χρονο και για μας..........

Ασπακι γειααααααααα.............

Αχ τι τυχερη που ειμαι ουτε αφεντικο εχω πανω απο το κεφαλη μου και ευτυχως δηλαδη

για να μπορω να δουλευω με την ησυχια μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρια ελα να μοιραστουμε το δικο μου δωρο μιας και συνεργαζομαστε

καθε μερα στην δουλεια ;):lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αααα καλααα εγραψα ενα κατεβατο το πρωι και τωρα ειδα οτι δε δημοσιευτηκε!!!!!!!:evil::evil::evil:

Δε τα ξαναγραφω γιατι δε προλαβαινω!!!

Ρε μη σκοτωνεστε ετσι στη δουλεια και παθετε υπερκοπωση!!!!!! :lol::lol::lol:

Καλα το κανετε ρε!!!! εμ δε σας πληρωνουν και σας δινουν τα δωρα οποτε κι αν γουσταρουν,εμ θελουν και να δουλευετε σα τους σκυλους;;;;!!!!ρε ουουουουστ!!!!!! :evil:

Στο καναλι που δουλευει αντρας μου να δειτε τι περικοπες τους εχει κανει εν οψη κρισης και καλα! για τη ψυχη της μανας τους δουλευουν!!!!! :evil::evil::evil:

Κι εμενα σα δημοσιος υπαλληλος πρεπει μου κανουν τρελες περικοπες αλλα δεν εχω παει να δω για να μη συγχιστω!!!! :evil:

Ανθουλα μου τετοια ωρα που μπαινεις πουλακι μου ποια να ειναι ξυπνια;;;; :lol: Βεβαια κατα τις 4 σηκωθηκα να βγαλω γαλα γιατι ειχε τουμπανια σει το βυζι,δε σκεφτηκα να μπω μηπως εισαι ξυπνια να βρικολακιασουμε!!! :lol::lol: Με την αντιηλικη κι εγω μαλακας εμεινα!!! εννοειται οτι θα βαζω και στο παιδι και σε μας,αλλα λεω να μη ξαναπαρω τοσο μεγαλο δεικτη προστασιας.. :?

Βασουλα εσυ ρωτησες τι δουλεια κανει η Ανθη και μπαινει τοσο αργα;;;;...ΤΣΑ ΤΣΑ!!!!!!! :)):)):)):)):))

Φιλολογος ειναι η φιλεναδα μου και εχει να διορθωσει του κοσμου τις εργασιες καθε βραδυ μετα που κοιμαται ο Πανουλης.. :roll:

Α δε σας ειπα!! η μπεμπα χθες απο τις 11 που κοιμηθηκε ξυπνησε στις 6:30!!!!!ΓΑΜΑΤΟ;;;;;!!!!!!! \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ Ελπιζω να μην ηταν τυχαιο και να συνεχισει ετσι το σερι!!! :D

Τα λεμε στο επομενο αρμεγμα κοριτσακια μου!!!! :-*

Δημοσίευση

Τονια η Ασπα ρωτησε για το τι δουλεια κανει η Ανθη :lol::lol::lol::lol: νομιζω δηλαδη η μηπως η Ρια?

Αλλα ευχαριστω για την πληροφορια γιατι και εγω αναρωτιωμουν.............

Μπραβο στην μπεμπα παντα τετοιαααααααααααα :D:D

Δημοσίευση

ΕΙΡΘΑ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΚΑΛΕ ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΘΗ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ...ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΑΧΩ ΦΤΥΣΕΙ...

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ...ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ!!

ΤΙ ΝΕΑ;;;

ΤΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΜΙΚΡΗ!!!!

Δημοσίευση

Να μαι παλι!!! Η μεγαλη ειναι στην γιαγια της απο το πρωι, ο μικρος κοιμαται και πριν

παω και εγω ειπα να σας γραψω γιατι πολλες απουσιες πηρα! Εχει ξεφυγει πολυ η Ε. και με τρεχει στην κυριολεξια ολη μερα.Οταν μενει χρονος να γραψω δεν μου μενει ορεξη..σας διαβαζω ομως! :)

Τονια μου να σου ζησει ο μπομπιρακος!! Περιμενουμε νεα σου!!!

Ανθη καλως ηρθες στην παρεουλα μας!! Σε ξερω απο παλια αλλα νομιζω δεν εχει τυχει να μιλησουμε. Ειμαι η Ελενα σχεδον 30 ετων :evil::cry: μαμα 2 αγγελουδιων! 2μιση χρονων η Ειρηνη και 3 μηνων ο Γιωργης μου!! :) Χαρα στο κουραγιο σου που μας γραφεις τετοιες ωρες. Να υποθεσω δεν σε αφηνει ο γιος σου να διορθωσεις αλλες ωρες ε?

Τονια μου ποιο θηλαστρο εχεις? Διπλης αντλησης? Βαλε ρε συ καμια φωτο των παιδιων καμια μερα ΑΝ βρεις χρονο βεβαια! :ympray:

Βικουλινι στο τρεξιμο και εσυ ε? Βαλε και εσυ τον μικρο να τον δω ρε συ! :):ympray:

Βασουλα,Ασπακι,Ριακι σκοτωνεστε στην δουλεια βλεπω ε? :lol::lol: Θελετε και δωρο απο πανω! :P:lol:

Αδερφουλα λυθηκα στα γελια με αυτα που εγραψες στην Τονια!! =)) Σιγα να μην σου θυμωσω!! Σκιζεις απο χουμορ!! :D Ο ανιψιος μου καλα?

Βικακι να μπαινεις ρε συ να μας λες οτι θελεις! Δεν μας μαυριζεις καθολου!! Περιμενουμε νεα σου οταν θελησεις! :YMHUG::YMHUG::-*:-*

Παω για νανι...τα ματακια μου κλεινουν..εχω και ενα παλιοσυναχι που με ταλαιπωρει εδω και μερες..τα φιλια μου σε ολες σας!! :YMHUG::YMHUG::x

Δημοσίευση

Βικουλινι ε τωρα τι να πω μπηκες εσυ και ημουν εκτος εγω :lol::lol::lol::lol::lol:

Που θα παει καποια στιγμη θα βρεθουμε ;)

Και εννοειτε πως προταιραιοτητα εχουν τα μικρα :)

Καλη ξεκουρασηηηηη...........

Λενακιπου εισαι εσυ και εσυ χαθηκες τελειως αχ μονο εμεις οι δουλευταρουδες

ειμαστε μεσα συνεχεια :lol::lol:

Σε τρεχει και σενα η μικρη ε??????? Υπομονη μεχρι να γινει 20 :lol::lol::lol::lol:

Ναι ναι Τονια καλα λεει το Λενακι βαλε καμια φωτο τα μικρα σου να τα δουμε...........

Μην φοβασαι δεν θα τα ματιαξουμε αλλα καλου κακου θα ριξουμε και κανενα φτυσιμο ;)

Αααααα και τελικα λυθικε το θεμα για το ποια απο εμας ρωτησε για το τι δουλεια κανει η

Ανθη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και κατι τελευταιο δεν κοιμαμαι ποτε στο γραφειο μονο οταν ημουν εγκυος το εκανα αυτο

:lol::lol::lol::lol::lol:

απλα κοβω βολτες στο βουνο πανω κατω γυμναζομαι καλε ενα 8ωρο δεν λεει να καθομαι ;)

Δημοσίευση
Καλέ δεν τα λέω δυνατά τα γράφω να ακούνε και τα πλήκτρα να νομίζουν ότι δουλευουμε

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

=))=))=)):)):)):)):)) Αχαχα να είσαι καλα ρε Ρια!!!!! :YMHUG:

Τι κάνετε κοριτσακια μου;

Κανένα Νέο απο την Βίκυ έχουμε;

Χθες ηρθαν τα πράγματα μας παιδιά επιτέλους, 2 μήνες κάνανε να έρθουν! Τώρα τακτοποιω... Χθες τελείωσα κουζινικα και παιδικό και σήμερα έχω σεντόνια πετσετες και πρέπει να αναδιοργανώσω ΌΛΗ την ντουλάπα με τα ρούχα...

Φιλακια πολλα σε όλες σας :x:x:-*:-*:-*

Σταμυ τι τέλεια φωτο, σας είδα στο νερό και ζήλεψα!!! Αχ αν περάσει ο καιρός και τακτοποιηθουμε θα το ψάξω κ εγω για τέτοιου είδους δραστηριότητες. Αυτο που μου αρέσει με την κολημβηση είναι ότι είσαι και εσυ μαζί της! :D

Α!!! Εγω φοραω γκρι φόρμες που λένε πάνω 100% mammy ... :mrgreen: και έχω την κλασσικη κοτσιδα ξέρετε αυτήν την "δεν πάω πουθενά σημερα" :mrgreen:

Δημοσίευση

Λενακι εμενα να δεις τι εχει παθει ο ΑΛεξ!!!!μεγαλο ταρακουλο!!!!! :o Εχει παρει πολυ ασχημε τον ερχομο της μικρης και αντριδραει πολυ! :( Εχει φαει τρελες σφαλιαρες το καημενο το μωρο!!! :(:(:( Το συμφονι της μεντελα διπλης αντλησης εχω νοικιασει Λενιω..

Κοριτσια θελω να σας βαλω φωτο εδω και μερες αλλα ο προκομενος ο αντρας μου εχει χασει το καλωδιο της φωτογραφικης και δε μπορω να τις περασω στο λαπτοπ! :evil:

Αααχχχχ βικουλινι μου πως σε νιωθωωωωω!!!!!!! :?

Ερη μου!!! :-* φτιαχνεις το καινουριο σας σπιτικο ε;;; Καλα απο τετοιες δραστηριοτητες(κολυμπι κτλ) εκει νομιζω θα εχει παρα πολλες και πιο οργανωμενες απο δω! ;)

Δημοσίευση

Ερη αντε επιτελους ηρθα τα πραγματα αντε τωρα θα μπειτε σε μια ταξη τι καλα

αλλα μεχρι να γινει αυτο θα ξεπατωθεις εσυ ;)

Αν θελεις ερχομαι για βοηθεια να μωρε λιγο να ξεφυγω και εγω απο την δουλεια γιατι

κουραστηκα ολη μερα εδω :lol::lol::lol::lol:

Οσο για τα ρουχα που φορας ευτυχως ταιριαζουν με τα γουστα της Ριας :lol::lol::lol:

Ξερεις απαγορευονται τα πορτοκαλοκιτρινιπρασινοκκοκινα :lol: Δεν ειναι καθολου στα γουστα

της Ριας ;) γι αυτο ολες ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ................

Τονια η μικρη θα γινει βραχος αφου τις τρωει απο τωρα :lol:

ΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ;)

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΜΑΥΡΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!ΜΕ ΔΕΧΕΣΤΕ;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΧ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ Κ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΟΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ!!

ΛΕΝΑΚΙ ΣΕ ΤΡΕΧΕΙ Η ΜΙΚΡΗ;;;;;;ΕΧΕΤΕ ΔΡΟΟΟΟΟΟΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝΙΑ!! :roll::roll::roll: ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΛΑΙΕΙ...ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΤΟΝ ΜΑΖΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΙΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΟΛΗ ΜΑΖΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΥΣΗΧΙΑ... :D

ΑΝΤΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΒΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΣ ΠΑΤΗΣΩ ΥΠΟΒΟΛΗ

Δημοσίευση

ΕΡΗ ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΑ!!!ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΤΣΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΡΜΕΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..Κ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΒΑΡΙΕΜΕ ΠΟΥ ΖΩ!!

ΒΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Κοριτσαρες φιλια πολλα εγω βγαινω θα την κανω λιγο πιο νωρις μιας και δεν εχουμε

δουλεια για να παω και στο σουπερ.........

Φιλια πολλα σε ολες............

ΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D ΚΟΙΜΑΣΕ ?????????

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ!!

ΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Η ΒΑΣΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ;

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΚΑΚΗ ΜΑΣ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!

ΒΙΚΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα πέρα για πέρα!!!!!!!!!

Καταρχήν ανησυχήσατε χωρίς λόγο γιατί στην δουλειά έρχομαι στις 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά με τα χρώματα έχω σκάσει στα γέλια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν θα σας εξηγίσω δεν μου αρέσει το κοραλί καθόλου μην το φορέσει καμία δεν σας το επιτρέπω μόνο η Βάσω μπορεί να το φοράει γιατί της πηγαίνει πολύ και της κάνει ωραία μέση :lol::lol:

Κάποια διάβασα ότι φοράει μάυρη φόρμα με καφέ μπλουζάκι MEGA λάθος μην πω και ΑΝΤΕΝΑ σε καμία περίπτωση δεν συνδιάζουμε το μαύρο με το καφέ.

Τώρα όσο για τα χρώματα μπορείται να φοράτε αλλά με μέτρο μην ντύνεστε πλουμιστές πεταλούδες

εκ της διευθύνσεως μόδας ευχαριστώ για την συνεργασία

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΜΟΥ!!

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΛΑ.... :lol::lol::lol: ΟΥΦ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ....

ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙ ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΣΤΑΜΜΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?>? ΣΤΑΜΜΥ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΚΙ ΕΓΩ.... ;):D

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΗΞΙΜΟ ΓΑΜΩΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ!!

ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!...

ΡΙΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ!!! :lol: ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ! ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΡΘΩ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΠΑΜΠΑ Ή ΕΓΩ Ή Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ. ΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΛ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΡΑΧΝΕΣ!!! :lol:

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Υ.Γ. ΑΝΘΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ..ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ!!ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!!

Δημοσίευση

Ναι Ρια πλάκα έχει η νέα μόδα χαχα :D

Ρε σεις ο μικρός μου παίζει ήσυχα με τα παιχνίδια του! :-\ :-? Τα ειχε αποθυμισει ενώ στην Ελλάδα, ούτε να τα φτυσει..

Κατερινακι γλυκο γεια σου!

Δημοσίευση

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ,ΑΝΘΗ,ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ,ΒΑΣΩ,ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!!ΕΧΩ ΟΧΙ Κ ΤΟΣΟ!! :lol::lol:

ΤΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣ???ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ!!

ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ????ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ?????ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...