Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ εμείς.........σκορποχώρι θα είμαστε φέτος.

Τον μικρό θα τον στείλω στο χωριό με τους δικούς μου, εκεί θα κάνουν πάσχα. Οι υπόλοιποι θα είμαστε εδώ Αθήνα, λόγω του άντρα μου δεν μπορούμε να φύγουμε.

Περιμένω όμως πως και πως να φύγει ο μικρός να ησυχάσω λίγο. Μετά με την Μαρία μόνο θα ηρεμίσω. Πάντα το ένα παιδί είναι πιο ήσυχο και συνεργάσιμο όταν μένει μόνο.

Άσε που θα κανονίσουμε και κανένα καφεδάκι επιτέλους με τα κορίτσια, μπας και γνωρίσω κι εγώ καμιά τους. ;)

Δημοσίευση

καλημεεραααα!!παρουσα παρουσα!!! :D

ανθη μου καλωσηρθες στην παρεουλα μας!

τονια μου δεν ειμαι ακριβως στα κατω μου,με πιανει μια βαρεμαρα,ενα κατι τεσπα...δεν ξερω πως λεγεται..βαριεμαι να γραφω,βαριεμαι ολα μερα γενικα!!ολο ελεγα να μπω κ ολο ελεγα μετα!!!ασε που ντρεπομουν κ τοσο καιρο που σας εγκατελειψα...σκεφτομουν ''κ τωρα τι να πω''????χιχιχι!!!!

ασπακι βικουλινι τι κανετε???

εμεις το πασχα οικογενειακα!!αρνακι,τραπεζι με καποιους θειους μας,τους παππουδες...!!!επιτελους οικογενειακα!3 χρονια που ηταν ο αντρας μου σε μια αλλη δουλεια,δουλευε ολη μερα τη μερα του πασχα...ηταν πολυ μοναχικα...δεν καταλαβαιναμε πασχα!!!τωρα ομως που αλλαξε δουλεια επιτελους τον χαιρομαστε!!!τα απογευματα ειναι εδω!!!γιουυυυπιιιι!!κ το πασχα φυσικα δεν δουλευει!!!!

κοριτσια λεω το μαιο να παω σένα μαγαζι για δουλεια!!δουλευα εκει 2 καλκαιρια οταν ημουν 13 και 14 χρονων!!!2 με 6 το απογευμα!ειναι μαγαζι με ρουχα!!!εδινε πολυ καλα λεφτα αυτη η κυρια κ ας ημουν παιδι......πουλακια εκαναν τα ματια μου οταν τα ειχα πρωτοδει!!αχαχαχαχαχα!!!!!!!

τωρα λεω να ξαναπω γιατι με θελει λεει παλι,θελει να ξεκουραζεται λιγο το μεσημερι κ να κανει κανενα μπανιο!!!το σκεφτομαι ομως!!!ξερω οτι θα με πληρωνει καλα κ οπως κ να το κανουμε θα ειναι μια επιπλεον βοηθεια για το σπιτι αυτα τα λεφτα,αλλα λεω να παω κ επειδη με βολευουν οι ωρες!!κ πριν καιρο ελεγα αμα βρω μια δουλεια που δεν θα λειπω πολυ να παω!!!σκεφτομαι οτι στις 2 τα παιδια πεφτουν για υπνο κ ξυπνανε κατα τις 4:30-5!μετα θα τα κραταει η μαμα μου μια ωρα κ να μαιιιιιι!!!!δεν θα τους λειπω πολυ!!δεν θα το καταλαβαινουν για τοσο λιγο!!μετα ομως σκεφτομαι κ το μπανιο τους!!!λεει να πηγαινουμε για μπανιο στις 6:30????ε δεν θα ειναι κ νυχτα ε??/!!περσι καναμε πολυ λιγα μπανια,λογω της δουλειας του αντρα μου κ γω δεν οδηγουσα!!δεν θελω κ φετος να κανουν λιγα μπανια!!αλα μαλλον ο αντρας μου θα βρει μια δουλεια απ'τις 6 κ μετα κ ισως τα πηγαινει εκεινος,θα ειναι κ μαζι τους το μεσημερι!!!θα δουμε!!!αλλα κ στις 6:30 δεν ειναι κ χαλια για μπανιο ε???!!προβληματιζομαι παλι..αλλα σκεφτομαι οτι ειναι ωρες που δεν θα τους λειπω!!!ο αντρας μου λεει αμα δεν θελω να μην παω..τα καταφερνουμε αρκετα με ενα μισθο...αλλα κ παλι με 2 μισθους θα μπαλωσουμε καποια χρεη!!!!!δεν εξρω...ουφ......εσεις τι λετε????σας ζαισα πρωι πρωι!!! :oops:

Δημοσίευση

Καλημέρα Αναστασία... 8-)

Αντριάνα εγώ στην θέση σου θα πήγαινα στην δουλειά. Είναι για λίγο, θα έχεις καλά λεφτά και ολόκληρο απόγευμα με τα παιδιά...καλοκαίρι έρχεται νυχτώνει αργά, τι σκέφτεσαι το μπάνιο???

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΡΙΑΝΑ Κ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!

ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΕΓΩ ΠΕΡΣΥ ΤΗΝ ΠΗΓΕΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΡΩΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 6,30 -7 ΠΗΓΕΝΑΜΕ :D:D:D ΑΦΟΥ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΝΥΧΤΩΣΕΙ...ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ 9 ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΑΥΤΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΘΑ ΓΥΡΝΑΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΕΣ!!!!! :D:D

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ;;

ΑΣΠΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΠΩΣ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ :roll::roll:

Σώπα καημένη....γιατί δεν το βλέπεις???

Κάτσε να αρχίσουμε τις μαλακίες μας και θα δεις... ;);)

Δημοσίευση

Λοιπόν..............τι λέτε για συνάντηση μετά το Πάσχα????

Εγώ έχω άδεια 22/04-01/05, μπορώ και καθημερινές και Σαβ/κο. Θα έχω μαζί μόνο την κόρη μου που είναι πολύ βολική οπότε μπορώ αν ακολουθίσω οπουδήποτε!!!

Άντε να σας γνωρίσω...

Δημοσίευση

Είσαι μακριά ρε Βικουλίνι, εδώ εγώ που είμαι Αθήνα δεν έχω καταφέρει ποτέ να πάω σε συνάντηση, οπότε τι να λέμε τώρα???

Που ξέρεις όμως....μπορεί να κανονίσουμε καμιά στο νησί σου!!! ;):lol:

Δημοσίευση

μια συναντηση θα ηταν πολυ καλη!!!!!!

αν και εγω με τον μικρο μαζι δεν μπορω να παω πουθενα

ολο τρεχει,δεν με ακουει καθολου και δεν καθεται πουθενα

μαλλον μονη μου θα ειμαι εκτος και αν παμε σε κανεναν παιδοτοπο!!!!!

τωρα θελω να κλεισω ραντεβου στον νευρολογο για τον μικρο

εχει αρχισει να εχει εμονες,ειναι πολυ αντικοινωνικος και ατιθασος

χθες που πηγαμε στον αδερφο μου αγανακτισα να τον κυνηγαω!!!!!!!

δεν καθοταν λεπτο ησυχος,εριξε και μια αδεσποτη στην μπεμπα....ντραπηκα τοοοοοοοσο πολυ που δεν μας

ακουει,που ειναι μονιμως μεσα στην γκρινια και στα νευρα!!!

φοβαμαι μηπως ολα αυτα εχουν σχεση με το εγκεφαλικο!!!

οταν τον ειχε δει ο γιατρος ηταν ακομη μικρουλης...δεν ειχε εκδηλωσει χαρακτηρα και συμπεριφορες!!!!

Δημοσίευση

φοβαμαι μηπως ολα αυτα εχουν σχεση με το εγκεφαλικο!!!

οταν τον ειχε δει ο γιατρος ηταν ακομη μικρουλης...δεν ειχε εκδηλωσει χαρακτηρα και συμπεριφορες!!!!

????????? τι εννοείς, δεν γνωρίζω κάτι εγώ.

Δημοσίευση

μεγαλη ιστορια ασπακι μου.....

ο σπυρος ειναι προωρος λογω του οτι επαθα προεκλαμψια

και εξαιτιας της πιεσης μου επαθε το εγκεφαλικο

γιαυτο τρεχω σε φυσικοθεραπειες και λογοθεραπειες

τον παρακολουθει παιδονευρολογος απο οταν γεννηθηκε καθως και ενα σωρο αλλοι γιατροι

ο νευρολογος οταν τον ειχε δει τελευταια φορα μας ειπε οτι ειναι πολυ καλα και πως το εχει ξεπερασει

ομως εγω φοβαμαι οταν βλεπω αυτην την συμπεριφορα του....

Δημοσίευση

Πω πω βρε Αναστασία μου, δεν ήξερα την περιπέτειά σας.

Καλή δύναμη εύχομαι...έχετε δρόμο ακόμα μπροστά σας? Τι λένε οι γιατροί???

Από μικρός στα βάσανα το πουλάκι μου...

Όλα όμως να γίνουν σύντομα φυσιολογικά και να είναι περαστικά και αγύριστα.

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!!!!!!!!!!

Σήμερα θα μείνετε νηστικές δεν προλαβαίνω να πάω για τυρόπιττες από τότε που έβαλα αυτόν τον τίτλο έχουμε πολύ δουλειά ;)

Μπεμπούλης μην στεναχωριέσαι και εμένα έτσι είναι η Ανδριάνα πολύ ατίθαση πουθενά δεν κάθεται να σκεφτείται ότι για καφέ την έχουμε πάρει μαζί μας το πολύ 3 φορές.

Τρέχει γύρω γύρω από τα τραπέζια και δεν κάθεται με τίποτα.

Εχθές είχαμε πάει για φαγητό και τρέχανε όλη την ώρα με ένα άλλο παιδάκι γύρω γύρω από ένα τραπέζι δεν κάθισα παρά μόνο για λίγο για να φάνε και αυτό στα γρήγορα.

Και εγώ το έχω σκεφτεί να πάω σε γιατρο να σου πω την αλήθεια γιατί είναι συνεχώς στην τσίτα αλλά εμένα με ακούει με απειλές :roll: .

Βέβαια στην δική μου την περίπτωση ίσως να φταίει το γεγονός ότι 1) δεν βγαίνουμε συχνά 2) είναι όλη μέρα μέσα στο σπίτι που κάνει ότι θέλει 3) ότι είναι μοναχοπαίδι και είναι κακομαθημένη. Μήπως όμως όλα αυτά είναι δικαιολογίες και πρέπει να το ψάξω???

Εχθές το πρωί είχε πρόβα στην σχολή χορού και μετά πήγαμε για φαγητό εκτονόθηκε δηλαδή πάρα πολύ και μετά το απόγευμα που ξύπνησε μου φάνηκε πολύ ήρεμη.

Στην σχολή χορού που πάει είναι υπάκουη ακούει την δασκάλα της και δεν κάνει τρέλλες.

Εσείς τι λέτε??? Το ξέρω ότι δεν είστε ειδικοί απλά μια γνώμη ήθελα από εσάς που είσαστε μαμάδες.

Με την παιδίατρο που το έχω συζητήσει μου έχει πει ότι δεν έχει δει πιο συνεργάσιμο παιδί και ότι είναι πολύ προχωρημένη για την ηλικία της και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Να σκεφτείται ότι την παιδίατρο την λατρεύει και έχουν άψογη συνεργασία και στα εμβόλια σπάνια θα κλάψει και αυτό για πολύ λίγο.

Αυτά τα λίγα :roll::roll::roll::roll::roll:

Βάσω περιμένουμε να έρθεις τουλάχιστον να πιούμε κανέναν καφέ!!!!

Βικχαρ μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να φτιάξουν τα πράγματα :P

Βικουλίνι μην είσαι έτσι χωρίς λόγο :(

Εγώ χαλιά δεν έκανα το έρριξα στο σορολό και στις βόλτες :lol::lol:

Λοιπόν εγώ για συνάντηση λέω στο σπίτι μου πριν το Πάσχα να πλύνουμε όλες μαζί τα χαλιά μου :lol::lol: γιατί είναι και πολλά 2 έχω μόνο :lol::lol::lol::lol::lol:

Σας φιλώ όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και για όσες δεν έγραψα sorry θα διαβάσω αργότερα

Δημοσίευση

Βικουλινι τωρα ναι αρμεγομαι!!! :lol::lol:

Ασπακι κι εσεις εχετε θεματακια με τον αντρα σου;;;; ελπιζω οχι σοβαρα...:( παντως βαλτε με κι εμενα στο κλαμπ με τη κακη διαθεση,γιατι εχω κι εγω τετοιο πηξιμο απο τοτε που ηρθε η μπουμπου που νομιζω ορισμενες φορες θα σκασω!:?

Αναστασια δε νομιζω μωρε να φταιει το εγκεφαλικο...θα ηταν πολυ νευρικο και πιο πριν...ειναι της ηλικιας! κι εμενα ο δικος μου που δεν εχει περασει εγκεφαλικο ειναι στη στιτα τοσο πολυ που.... θα το περασω εγω το εγκεφαλικο σε λιγο!!!!!!! :evil:

Ανδριανακι με τα χιλια να πας στη δουλεια!!!θα αλλαζεις και παραστασεις να ξεφευγεις απο τη καθημερινοτητα! ;) μπανιο μπορειτε να κανετε το πρωι ή στις 6:30 το απογευμα που ειναι μια χαρα ωρα!

Ρια αγριμι και η δικια σου;;;; αντι για τυροπιτες λεω να φερεις μερικα λεξοτανιλ για ολες μας!!! :lol:

Δημοσίευση

Θα σας πω μια πραγματική ιστορία για να παρηγορηθείτε.

Είχαμε πάει σε ένα παιδικό πάρτυ η Ανδριανούλα ήταν 1 έτους μέσα στην τρέλλα. Το πάρτυ γινόταν σε παιδότοπο φανταστείτε τι γινότανε. Σχεδόν όλες οι μαμάδες είμαστε ξηπόλιτες και μπαίναμε μέσα και τα κυνηγάγαμε μέσα σε αυτόν τον χαμώ βλέπω και μια φίλη μου με το παιδάκι της αγκαλιά ψιλοζαβλακομένο λέω από μέσα μου καλά ΕΛΕΟΣ είναι άρωστο και το έφερε στο πάρτυ?? τα είχα πάρει στο κρανίο :twisted: . Μετά από ώρα πάω και την ρωτάω τι έχει ο μικρός για να ξέρω τι θα κολήσει η Ανδριάνα και τι μου λέει??? Τίποτα δεν έχει έτσι είναι δεν θέλει να παίζει του αρέσει να κάθεται στην αγκαλιά μου :o:o:o:o:o:o:o:o τρελάθηκα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και είπα δόξα το Θεό που δεν είναι έτσι η Ανδριανούλα μου καλύτερα να τρέχω :roll:

Δημοσίευση

απσακι μου δεν ξερω αν εγραψες σε αλλες σελιδες για το προβλημα με τον αντρα σου..κ συγνωμη που δεν το διαβασα..αλλα ελπιζω γρηγορα να το ξεπερασετε!!αγαπη κ υπομονη να εχετε!!!

κ γω κοριτσια σκεφτομαι να παω στη δουλεια..προς τα κει γερνω κ αφου οπως λετε τα πατε κ σεις το απογευμα για μπανιο τωρα ησυχασα!!!!!!!εεεε ενταξει δεν θα γινω αραπινα μες το απογευμα,αλλα τι να κανεις!!!! :lol::lol::lol:

αναστασια μου κ γω δεν νομιζω να ειναι αυτη η συμπεριφορα του σπυρακου απ'το εγκεφαλικο....ειναι απλα πολυ ζωηρουλης!!!ειναι κ μικρος κ θελει ολα να τα επιραζει κ να τα εξερευνει!!μην σκεφτεσαι ασχημα πραγματα!!!κ οπως λεει κ η ρια καλυτερα να ειναι ετσι ζωηρουλικα,να παιζουν,να πειραζουν,παρα να μενουν σε μια καρεκλα σαν ρομποτακια!!!!κ εμνα καμια φορα η μαρια μου ντρεπεται να παιξει η' να μιλησει!!μετα απ'το πρωτο μισαωρο ομως δεν την πιανεις!!!!!!!την προτιμω να ειναι κοινωνικη!!!! :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...