Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΒΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ :ymparty::ymparty: [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Δημοσίευση

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΒΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΗ ΣΟΥ...ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:-*:-*:-*:-*

ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΕΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΤΡΕΛΑ...

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ...

ΣΑΣ ΦΙΛΩ....

Δημοσίευση

Βικύ το ξέρω ότι είναι δύσκολο να μιλάς για αυτό αλλά τι άλλο να σου πω δεν ξέρω και τι έχει γίνει.

Δεν σου ζητώ σε καμία περίπτωση να μας πεις γιατί καταλαβαίνω ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν είναι ότι καλύτερο να το γράφεις εδώ. Το μόνο που σου λέω το κεφάλι ψηλά και να προσέχεις την Βίκυ γιατί εκείνη προσέχει τον Χάρη. Και μην μένεις μόνη σου και να παίρνεις όλο το βάρος επάνω σου γιατί δεν είναι μόνο δική σου εύθύνη ο Χάρης.

Δημοσίευση

Βίκυ δυστηχώς σχεδόν όλοι οι άνδρες αυτή την ιδέα έχουν ότι νομίζουν ότι είναι σωστοί στην οικογένειά τους και τελικά δεν είναι. Η μάνα δυστηχώς είναι αυτή που κρατάει μια οικογένεια.

Αλλά φταίμε και εμείς που τα πέρνουμε όλα πάνω μας. Τι να πω :roll::roll: .

Μόνο στα έργα υπάρχουν οι τέλειες οικογένειες...........

Δημοσίευση

νιωθω κενο απελπισια οργη πονο θυμο και αλλα πολλα...

Σημερα θα βγουμε οι 3 μας με τη ψυχολογια δεν μπορω να χαρω τη μερα του μωρου μου δεν ειναι αδικο?

Δημοσίευση

Σου ευχομαι να φανεις δυνατη και ψυχραιμη.....

Και παλι να χαιρεσαι το αγορακι σου να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος

Γρηγορα να το ξεπερασεις και παλι να ερθει αυτο το γλυκο χαμογελο στα χειλη σου

Σε φιλω πρεπει να φυγω γιατι σε λιγο σχολαω......

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....ΤΡΕΛΗ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

Δημοσίευση

ασ αρχισω απο μια γλυκεια ευχη!

Ο ΧΑΡΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΥΓΕΙΗΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ! ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!

ΚΑΙ να συνεχισω με μια μεγαλη τεραστια ευχη για τους γονεις του: Να γινει ενα θαυμα και το ξημέρωμα της Τρίτης να ειναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας αφού θα έχει γίνει ένα θαύμα και θα τα έχετε αφήσει όλα πίσω σας χωρίς να μπείτε στο αυτοκίνητο για τον δικηγόρο!!!!!! ;)

Μεσα απο την καρδια μου στο ευχομαι αγαπη μου να κυριευσει η λογικη του Νίκου και μεσα απο το δικο σου συναισθημα να ερθει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα...ελπιζω να πανε ολα καλα και το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου με ολη μου τη δυναμη. Σας γνώρισα απο κοντά και δεν μπορω να το πιστεψω....οταν αρχισα να διαβαζω εβγαλα μια φωνη, απο το σοκ μου και μου λεει ο Βασ τις επαθες? Δεν μπορει να το πιστεψει. Έχεις και την δικη του κατανόηση να ξέρεις.

Σημερα πρεπει να φανεις πολυ δυνατη να περασει τελεια ο Χαρης είναι η μέρα του!!!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο για εσας και τον γλυκο Χάρη!

Φιλιά πολλά!

Κοριτσια σε ολες τις καλησπέρες μου. Συγνώμη που δεν γραφω για καμμια άλλη μαλλον με νιωθετε..

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια και απο μενα καλιω αργα παρα ποτε δεν λενε????ρε συ βικη πολλη στεναχωρηθηκα και ας μην σε ξερω απο κοντα ,ας γινει οτι ειναι για καλο του παιδιου αυτο ειναι το πιο σημαντικο ,δεν ξερω τι τον εκανε να παρει τετοια αποφαση αλλα δεν χαλανε ετσι ευκολα μια ιοκογενεια ειδικα οταν υπαρχουν παιδια τι να πω το κεφαλι ψηλα και κουραγιο για τον χαρουλη!!!!!!! ,εμεις κατα αλλα μια χαρουλαη μικρη ολο και στρουμπουλευεικαι πηρα αποφαση να γραψω τον μικρο παιδικο απο σεπτεμβρη να δωσει ολη αυτη την ενεργεια καπου γιατι δεν κρατιεταιτο θηριακη μου....απο βολτες καλα παμε τωρα που σαραντησαμε ολο εξω ειμαστε μολις δουμε ηλιο και καλο καιρο γενικοτερα..

Δημοσίευση

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΒΙΚΑΚΗ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩς ΠΟΘΗΤΕ !!!!!!!!!!!!ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΟς ΚΑΙ ΓΕΡΟς...ΚΑΙ ΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΙΣΩς ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΙ...

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!

Βικακι χρονια πολλα στον Χαρουλη!!! Να ειναι παντε γερος και ευτυχισμενος στην ζωη του!!

Πολυ στεναχωρεθηκα με τα νεα σου..κατι ειχα υποψιαστει απο τα τραγουδια που ανεβαζες στο φεις

και ευχομουν να μην βγω αληθινη αλλα να που βγηκα :( Να μην το βαλεις κατω..εισαι δυναμικος ανθρωπος και θα τα καταφερεις μια χαρα σε ολα. Να εισαι δυνατη για τον Χαρακη. Ευτυχισμενη μαμα,ευτυχισμενο παιδι λενε! Ολα θα φτιαξουνε με τον καιρο. Και εμενα γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να του το κανατε το παρτακι σημερα. Ισως να νιωθει οτι πληρωνει αυτος την νυφη για αυτο που γινεται..τα παιδια τα καταλαβαινουν ολα.Μπορει να λεω και βλακειες βεβαια πανωσε αυτο αλλα ετσι το σκεφτηκα τωρα...Οτι θελησεις εμεις ειμαστε εδω! Να μας μιλας να βγαινουνε απο μεσα σου... :YMHUG::x

Οι υπολοιπες τι κανετε? δεν διαβασα και πολλα σημερα. ολη μερα εξω ειμασταν. Τα φιλια μου σε ολες!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Βικυ μου με συγχωρεις ξέχασα τον Χαράκη,

ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! :ymparty:[smilie=angel13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=wav.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=blob5.gif][smilie=love2.gif][smilie=nike.gif][smilie=love7.gif][smilie=love4.gif]

Να ειναι το πιο χαρούμενο παιδι και να γινει ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος.

Φιλάκια πολλά σε όλες κοριτσάκια

Δημοσίευση

kalimeroudia!!!ti kanete??

xtes piga pira ta mwroudiaka gia to mpanaki,peripoiisi klp mono ta soutien thilasmou mou emeinan...ante na ftiaksw ti valitsa...giati tin pempti mpainw sto mina mou...ax kontozugwnei i stigmi..pou tha dw to batman...xaxa..(etsi ton leei o xaris)!!

bikaki mou na xairesai to antraki sou!!!xilioxronos!!ta logia einai perita..den kserw ti na sou pw...apla prospathise oso mporeis gia to xarouli...ax koritsaki mou...elpizw oso pernaei o kairos..ola na ginoune kalutera!!!

anastasia prwini prwini ki esu???

eraki mou ti kaneis?oi antres sou?apo kairo ti sas kanei??

bikoulini mou ola kala?ta zouzounia sou???

katerinaki kala na perasete..ante na ksekourasteis ki esu ligo..oso mporeis fusika...

vasoula k ria douleutaroudes manoules ti kanete?mallon aurio to prwi tha mou apantisete pou tha eiste douleia...eee...

aspaki o vixas ok?ta mikroulia?

filakia se ola ta koritsakia!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...