Μετάβαση σε περιεχόμενο

B-EPIPEDOY STO BIO CHECK!!!!


Recommended Posts

KORITSAKIA KALHSPERA!!!!!!tHN DEYTERA MOU EIPE O GIATROS MOU KAI EKLEISA RANTEVOU GIA TON B-EPIPEDOU STO BIO CHECK!!STHN KYRIA PAPAGIANNH!!!!EXEI KANEI KAMIA KOPELA EKEI YPERHXO NA MOU PEI ENTYPWSEIS?????????THA HTHELA NA MATHW EPISHS AMA THA MOU DWSOUN DVD ME TON YPERHXO!!!!!!TO THELW PARA POLY!!!!!!!!!OPOIO KORITSAKI GNWRIZEI THA PERIMENW APANTHSH!!EYXARISTW!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ttitinaki μου τι κανεις???Δεν το γνωριζω το μερος για την Β επιπεδου ουτε την κυρια αλλα προσφατα εμαθα οτι γενικα στα ιδιοτικα ακομα και εκει που πηγα εγω για αυχενικη σου δεινουν dvd..εκει που πηγα εγω στην αυχενικη δεν το ηξερα και το γραψαμε μονοι μας με βιντεο καμερα αλλα η κολλητη μου που πηγε πιο μετα της πηγε cd και τοτε της ειπε πως στη Β επιπεδου δεινει σε ολους ενα cd αλλα εγω για καλο και για κακο θα παρω ενα μαζι μου να μου γραψει..οποτε λεω να κανεις και εσυ το ιδιο.Φιλακια αντε και με το καλο η Β επιπεδου..να δουμε και το φυλλο βρε παιδι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

telika phra thlefwno kai mou eipan oti den dinoun dnd...krima.....tha erthei mazi mou omws kai h aderfh mou na mou traviksei video me thn fwtografikh....elpizw na mhn mas poune tipota!!!!ante ante na perasoun oi meres... :):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιατι να πουνε??Πανε καλα?Αμα δεν γραφουν dvd τοτε να μην μιλανε καθολου...ειναι δυνατον να μην εχεις βιντεακι??Εγω θα παρω μαζι μου ενα dvd για καλο και για κακο μηπως και της εχουν τελειωσει...εγω εχω ακομα...10 Μαιου παω..αντεεεε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...