Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σου φιλε αρας

με το καλο στην γυναικουλα

να την προσεχεις

γενικα δεν ειναι σπανιες οι προωες συσπασεις

μια χαρα τα λεει ο γιατρος σας

να κανει την αγωγη που της λεει

εγω ημουν γιουτοπαρ-υποθετακια μπουσκοπαν και υπολογιστης αγκαλιτσα στο κρεββατακι σχεδον ολη μερα

και ολα πηγαν μια χαρα - σχεδον απο τον 5ο αυτα

στον 8ο εκανα ενεσουλες για τα πνευμονακια των μωρων - δεν ξερω εαν εννοει τις ιδιες ενεσεις ή τιποτε αλλο

και ολα πηγαν μια χαρα

με το καλο και παλι και οχι αγχος - χαρουλες - γουτσου γουτσου και αγκαλιτσες ;):D

Δημοσίευση

Με το καλο το μωρακι σας!

Οπως πολυ καλα λεει και η φιλη μαρκερ δεν ειναι σπανιο.

Ειχα και γω απο την 31η εβδομαδα και πηρα γιουτοπαρ,ουτροτζεσταν και πολυ μα πολυ μαγνησιο.

Με ξεκουραση αρκετη παντα ολα αυτα και ακολουθωντας πιστα τις οδηγιες του γιατρου γεννησα στη 38η εβδομαδα.

Μαλιστα μαλλον θα γενναγα αργοτερα αλλα επειδη θα πηγαινα σε αλλη πολη κάναμε προκληση. Πιθανοτατα να εξαντλουσα ολα τα χρονικα περιθωρια.

Οσον αφορα στην ενεση δεν ειχα κανει. ΜΟυ ειχε αναφερει και μενα αυτη για τα πνευμονακια που δε μας χρειαστηκε τελικα.

Εύχομαι καλη συνεχεια!!!!!

Δημοσίευση

Αγαπητέ Αρας με το καλό το μωράκι σας!

Εγώ εδώ και ένα μήνα κ κάτι παίρνω τα γιουτοπαρ λόγω ιστορικού πρόωρου τοκετού και περιττό να σου πω ότι όλη μέρα είμαι στον καναπέ ξάπλα! Ενέσεις θα μου κάνει προληπτικά γύρω στον 7ο-8ο για τους πνεύμονες του μωρού κι όλα αυτά λόγω του ιστορικού μου.

Ολα θα πάνε καλά...να παίρνει το γιουτοπαρ να ξεκουραστεί και με το καλό θα πάρετε αγκαλίτσα το μωράκι σας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μόλις μου είπαν θα βγούμε σήμερα και αύριο θα έρθει ο σύζυγος για το εξιτήριο. Σήμερα είναι κλειστά λόγω Πρωτομαγιάς!  Ο μικρός ήρθε προχθές να με δει ,κατέβηκα στο σαλόνι με είδε από μακριά και έτρεξε προς τα πάνω μου. Με το που τον είδα άρχισα να κλαίω. Ο γλυκούλης περίμενε την Κυριακή στο σαλόνι μέχρι τις 4 το πρωί να γεννησω και όταν μας είπε ο γιατρός θα κάνουμε ένα διάλειμμα να δούμε αν θα αλλάξει κάτι τον πήγε σπίτι ο γιατρός.  Καλό μήνα κορίτσια μου!!!  
    • Καλημέρα κοριτσια! Και γω έχει μερικά βραδια δ κοιμαμαι καθολου καλά. Με τραβάει η μέση, τα ισχύα, εχω ψιλο συσπάσεις. @Elenaki12 τι όμορφα που μας τ περιγράφεις! Έτσι να συνεχίσετε! Για την έξοδο από τ μαιευτήριο αν καταλήξεις σε καισαρικη δ βολεύει τ τζιν εγκυμοσυνης γτ δ θες τίποτα να σε ακουμπάει στην τομη.  @ΜαρίαΔημήτρης αντε να βγείτε να πατε στο σπιτάκι σας. Είναι διαφορετικα. Ο μικρος ηρθε σε ειδε?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!!!  Χάθηκα λίγο αλλά προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας με τον θηλασμό και ακόμα προσπαθώ και εγώ από την καισαρική αλλά κάθε μέρα και καλύτερα,αύριο ίσως βγούμε ανάλογα αν θα έχει ή όχι ίκτερο η μικρή, κανονικά λόγω καισαρικής πρέπει να μείνω 4 βραδιά αλλά δεν μπορώ θέλω να πάω σπίτι να βρούμε τους ρυθμούς μας σαν οικογένεια!
    • @Katerinapap και κάπου εδώ είναι που ξεκινάς να τα βλέπεις όλα ροζ κουφετι♥️  εμεις την κλείσαμε σήμερα σε 3 εβδομάδες…. Όσο για το σίδηρο εγώ το ξεκίνησα εδώ κ ένα μήνα,από 40 πήγε 36…… και από τα αλλά d3 κ ασβέστιο…. Εσένα σου έδωσαν κ βιταμίνες ή αλλά συμπληρώματα?
    • @Ioanna0030 αν θυμάμαι καλά είναι το πρώτο σου παιδάκι…. Εγώ είχα πολύ αγωνία στο πρώτο να το νιώσω και το ένιωσα 21+ εβδομάδων και μην φανταστείς κάτι τρελό…. Κάνε λίγο υπομονή…
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...