Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ζητάω να αγοράσω θήλαστρο & ελαφρύ καρότσι- Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Ζητάω θήλαστρο ηλεκτρικό κατά προτίμηση Medela γιατί έχω τα αναλώσιμα από το παλιο μου Mini electric plus.

Επίσης χρειάζομαι ελαφρύ καρότσι - καλοκαιρινό το κόστος να μην ξεπερνά τα 20Ε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!

η νυφη μου πουλαει θηλαστρο πολυ καλο της medela το swing ολοκαινουργιο..ζητημα να το εχει χρησιμοποιησει 10 φορες..σε ενα μηνα μεσα..το πηρε τον φεβρουαριο. το πηρε 170 το δινει 100 αν ενδιαφερεσαι αυτη μενει καλαμαρια.

καροτσι δεν εχω..αλλα ρε συ στο jumbo θα βρεις μικρο οικονομιλκο ειχε παρει η κουμπαρα μου πολυ φτηνο.

οτι θες με ρωτας!

Γεια σου κι από μενα.

Κι εγώ το mini electric της Medela είχα πάρει, τον Αύγουστο το πήρα αλλά δεν είχα γάλα, θήλασα κανα μήνα το πολύ και το χρησιμοποίησα 5-6 φορές. Το είχα πάρει περίπου 90 € , το πουλάω 50, αν σε ενδιαφέρει. Μένω Θεσσαλονίκη.

Στείλε μου πμ αν θες.

καλημερα!

η νυφη μου πουλαει θηλαστρο πολυ καλο της medela το swing ολοκαινουργιο..ζητημα να το εχει χρησιμοποιησει 10 φορες..σε ενα μηνα μεσα..το πηρε τον φεβρουαριο. το πηρε 170 το δινει 100 αν ενδιαφερεσαι αυτη μενει καλαμαρια.

καροτσι δεν εχω..αλλα ρε συ στο jumbo θα βρεις μικρο οικονομιλκο ειχε παρει η κουμπαρα μου πολυ φτηνο.

οτι θες με ρωτας!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Το swing ξέρω είναι πολύ καλό αλλά δεν μπορώ να διαθέσω 100€ ( μπορώ να το βρω 136€ καινούριο - έπεσαν οι τιμές). Εάν αποφασίσει να το δώσει σε πιο χαμηλή τιμή 80€ ας πουμε δεν το συζητώ κάν. Μένω και εγώ Καλαμαριά - Κηφισιά το παίρνω άμεσα.

Γεια σου κι από μενα.

Κι εγώ το mini electric της Medela είχα πάρει, τον Αύγουστο το πήρα αλλά δεν είχα γάλα, θήλασα κανα μήνα το πολύ και το χρησιμοποίησα 5-6 φορές. Το είχα πάρει περίπου 90 € , το πουλάω 50, αν σε ενδιαφέρει. Μένω Θεσσαλονίκη.

Στείλε μου πμ αν θες.

Ευχαριστώ πολύ. Θα το σκεφτώ.Το απλό Mini Electric το έχω δοκιμάσει διαφέρει με το mini electric plus που είναι διπλής άντλησης αλλά κάνει για τον σκοπό που το θέλω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...