Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 972
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα. Είχα λίγες μέρες να μπω γιατί είχα τρεχάματα με την μαμά μου (έπαθε λουμπάγκο στη μέση καί είναι σε πλήρη ακινησία). Διάβασα νέα που πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα. :shock:

Cuando δε το περίμενα με τίποτα για εσένα. Σε καταλάβαίνω εν μέρη γιατί και εμείς τους πρώτους μήνες προσπαθειών μετά από 5 μέρες καθυστέρηση είχα θετική χοριακή αλλά ήταν πολύ μικρή. Εγώ όμως τότε δεν γνώριζα ποιες είναι οι τιμές της χοριακής που θεωρούνται καλές οπότε αφού ήταν θετική δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο και για ένα 24ωρο πλέαμε σε πελάγη ευτυχίας. Σε ένα βράδυ μέσα κάναμε τόσα όνειρα ... μέχρι στο πανεπιστήμειο το πήγαμε το παιδί. Την άλλη μέρα 1 ώρα πρωτού πάμε στο γιατρό μου ηρθε η ακατανόμαστη και ... μας κόπηκαν τα πόδια! Νομίζω όμως αν είναι να γίνει καλύτερα να γίνεται στην αρχή αρχή παρά μετά καποιους μήνες που το βλέπεις και το νιώθεις μέσα σου. Η εμπειρία αυτή θα σε κάνει πιο δυνατή και είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα τα καταφέρετε!

Jαnnοlino μου λυπάμαι πάρα πολύ και για εσένα κοπέλα μου :cry: Κλάψε ξέσπασε όσο χρειάζεσαι και μετά μάζεψε τα κομμάτια σου και μη το αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Θα πρέπει όλες από τέτοιες εμπειρίες να πεισμώνουμε και όχι να απογοητευόμαστε. Δεν μπορεί ρε γμτ η κάθε κουτσή Μαρία να γίνεται μητέρα και εμείς όχι!!! Θα γίνουμε και εμείς πάει και τελείωσε. Απλά είναι θέμα χρόνου!

Μας θέλω όλες λοιπον δυνατές και με τσαμπουκα και θα τα καταφέρουμε που θα πάει! Υγεία να έχουμε και με τη βοήθεια του θεού όλα θα γίνουν!

Milaw πολλά συγχαρητήρια και από εμένα κορίτσι! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις ένα υγιαίστατο μωράκι σε 8 μήνες! Τέτοια ευχάριστα νέα μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε τις προσπάθειες!

Δημοσίευση

καλημερα κι απο μενα!

μερεντακι ευχομαι το σπερμοδιαγραμμα να ειναι καλο και να ξεκινησετε παλι με περισσοτερες ελπιδες!

μαντι περαστικα στη μαμα σου κι σε σενα ευχομαι να μην ξαναπερασεις ποτε τα ιδια και συντομα να πραγματοποιηθει το ονειρο σου!

πολλα φιλια σε ολες, καλη δυναμη!! κουαντο, τζανολινακι? ειμαστε λιγο καλυτερα σημερα?? :YMHUG:

Δημοσίευση

λεβου λυπαμαι κοριτσακι.... :cry:

αχ αυτα τα ατελειωτα γιατι? που κανεις δεν μπορει να απαντησει....

εμεις εδω ολες εχομε μαθει οταν πεφτουμε να καταφερνουμε να σηκωνομαστε... κοιτα να χαλαρωσεις, να ανασυγκροτηθεις και μετα να ξαναπροσπαθησεις! καθε φορα εισαι ενα βημα πιο κοντα... θα ερθει!!! σε φιλω

Δημοσίευση

Μπραβο merenta, καλη επιτυχια τωρα και στο σπερμοδιαγραμμα!!!

Σημερα πηραμε και εμεις την καλλιεργεια του καλου μου, και ηταν πολυ καλα τα αποτελεσματα! :D

Οι δικες μου εξετασεις που ειναι και πολλες, βγαινουν μεσα στην εβδομαδα...αντε να δουμε...

Cuandaki εσυ την εξεταση για την θρομβοφιλια την εχεις κανει?

Madi περαστικα στη μαμα σου!

Φιλακια και σε εσενα Milaw!

Δημοσίευση

LIL μου μπραβο στον αντρουλη σου που εχει πολυ καλο σπερμα και ευχομαι και οι δικες σου εξετασεις να βγουν τελειες κοπελα μου!!!! %%-%%-%%-

Αντε να γενναμε ολες μαζι λεωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!! [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

Δημοσίευση
Έλα να ανεβούμε λίγο ;):)

http://www.youtube.com/watch?v=krV8si0HhSQ&feature=related

Πως το κάνεις να φαίνεται το βιντεάκι ρε cuando;

βαζεις και τον κωδικο του βιντεο..στη δικη σου περιπτωση δηλαδη ο κωδικος ειναι αυτος που σου χρωματισα..[youtube:buvjv8d7]krV8si0HhSQ[/youtube:buvjv8d7].

Λιλ πριν ξεκινησω εδω μου κανανε μερικες εξετασεις για θρομβοφιλια..και ηταν οκ..αν ξανασυμβει θα κανουμε κι αλλες...η τωρα που θα παω κρητη εχω στα χερια μου μια σειρα εξετασεων που ισως να ζητησω να κανω προληπτικα για καλο και για κακο..

Δημοσίευση

madi περαστικά στην μανούλα σου και αυτό το μωρό στο καλάθι ειναι όλα τα λεφτά !!

το θέλω !! a005.gif

levu την επόμενη φορά κοπέλα μου !!

lil καλά αποτελέσματα και για σένα κορίτσι μου !!

Κουαντάκι το σκέφτηκα και εγώ αυτό με την ώρα... :lol::lol::lol:

Αναστασάκι και milaw φιλάκια στην κοιλίτσα !!

κορίτσια λέτε να γίνει κάτι αυτό τον μήνα ; Αναστασάκι παίρνω παράδειγμα εσένα που αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα αλλά όσο και αν προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη....

δεν ξέρω, κάτι μου λέει οτι θα ταλαιπωρηθούμε κι άλλο....

Δημοσίευση

Μερεντουλα να σκεφτεσαι θετικα κοριτσι μου,μη σε παιρνει απο κατω.Τωρα που εφτασες μεχρι το τελος και ξερεις συντομα θα γινεις μανουλα,αυτο ειναι σιγουρο! %%-%%-%%-

Σου στελνω μια γλυκια :YMHUG:

Δημοσίευση
Μερεντουλα να σκεφτεσαι θετικα κοριτσι μου,μη σε παιρνει απο κατω.Τωρα που εφτασες μεχρι το τελος και ξερεις συντομα θα γινεις μανουλα,αυτο ειναι σιγουρο! %%-%%-%%-

Σου στελνω μια γλυκια :YMHUG:

δεν με παίρνει απο κάτω ( ευτυχώς ) απλά νιώθω οτι δεν είναι ακόμα η δική μας στιγμή...

ευχαριστώ παντός, απο το στόμα σου και στου Θεού το αφτί

για όλες τις κοπέλες !!

Δημοσίευση

Μερεντουλα μου πιστεψε το απλα....δεν εχει κατι αλλο μετα απο αυτο...ειστε ετοιμοι και θα ερθει, ειναι θεμα χρονου!!!Κι εγω ελεγα σιγα μην φτιαξουμε την προστατιτιδα και πιασω μωρο, κι ομως εγινε απο εκει που δεν το περιμενα..... ;)

Δημοσίευση
Μερεντουλα μου πιστεψε το απλα....δεν εχει κατι αλλο μετα απο αυτο...ειστε ετοιμοι και θα ερθει, ειναι θεμα χρονου!!!Κι εγω ελεγα σιγα μην φτιαξουμε την προστατιτιδα και πιασω μωρο, κι ομως εγινε απο εκει που δεν το περιμενα..... ;)

ρε γ@μωτο προσπαθώ να το πιστέψω αλλά κάτι, κάτι μου λεει οτι θα πάρει κι αλλο αυτή η ιστορία..

μακάρι να μου έρθει και εμένα απο εκεί που δεν το περιμένω...

είμαι ήρεμη όμως γενικά...

δεν ξέρω πότε θα ξεσπάσω αλλά τώρα ειμαι ήρεμη !!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...