Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

οι εξετασεις που εκανα τελικα δεν εδειξαν μυκητα αλλα ουρεοπλασμα...αραγε ειναι πιθανο να μην εμενα εγκυος απο αυτο?επειδη ειχα τραχηλιτιδα?δεν θελω να σκεφτω οτι ο αντρας μου εκανε κατι και κολλησαμε...επειδη η μαμα μου εχει γατες και παω μια φορα το μηνα στο σπιτι, υπαρχει περιπτωση να κολλησα απο εκει?λιγο τραβηγμενο δεν ειναι...?

Δημοσίευση

Λοιπον Περσα μου ,δεν γνωριζομαστε αλλα ελπιζω να καταφερω να σου λυσω καποιες απο τις αποριες σου. Το ουρεοπλασμα το εχω και γω και ειμαι στις μερες μου να γεννησω.Απότι μου ειχε πει η γιατρος μου,το ουρεοπλασμα προκαλει μονο αποβολες και προωρους τοκετους.Δηλαδη δεν επηρεαζει τη συλληψη.Για την τραχηλιτιδα δυστυχως δεν γνωριζω κατι.

Απο τα κοπρανα των γατων και απο κρεατικα απλυτα και απο απλυτα λαχανικα ,μπορει να κολλησεις τοξοπλασμα και οχι ουρεοπλασμα.

το ουρεοπλασμα κολλιεται κατα κανονα απο την σεξουαλικη επαφη ,το θεμα ειναι οτι μπορει να το ειχες χρονια και απλα να μην το γνωριζες γιατι δεν εχει συπτωματα και δεν σου δινει σημαδια ,με τον μονο τροπο που μπορει να γινει αντιληπτο το μικροβιο ειναι με προγεννετικο ελεγχο.

Ειναι ενα πολυ υπουλο μικροβιο το οποιο καταπολεματε πολυ αργα,η θεραπεια ως συνηθως ειναι αρκετα χρονοβορα γιατι το καταπολεμας με την αντιβιωση και μετα απο λιγο καιρο ξαναεμφανιζεται γιατι ειναι πολυ ανθεκτικο σαν μικροβιο.

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και γρηγορα να ακουσουμε και απο εσενα τα ευχαριστα νεα σου!!!!

Οτι χρειαστεις θα ειμαι εδω μεχρι να γεννησω(χαχαχα) ,θα χαρω να σε βοηθησω...

Δημοσίευση

Λοιπον Περσα μου ,δεν γνωριζομαστε αλλα ελπιζω να καταφερω να σου λυσω καποιες απο τις αποριες σου. Το ουρεοπλασμα το εχω και γω και ειμαι στις μερες μου να γεννησω.Απότι μου ειχε πει η γιατρος μου,το ουρεοπλασμα προκαλει μονο αποβολες και προωρους τοκετους.Δηλαδη δεν επηρεαζει τη συλληψη.Για την τραχηλιτιδα δυστυχως δεν γνωριζω κατι.

Απο τα κοπρανα των γατων και απο κρεατικα απλυτα και απο απλυτα λαχανικα ,μπορει να κολλησεις τοξοπλασμα και οχι ουρεοπλασμα.

το ουρεοπλασμα κολλιεται κατα κανονα απο την σεξουαλικη επαφη ,το θεμα ειναι οτι μπορει να το ειχες χρονια και απλα να μην το γνωριζες γιατι δεν εχει συπτωματα και δεν σου δινει σημαδια ,με τον μονο τροπο που μπορει να γινει αντιληπτο το μικροβιο ειναι με προγεννετικο ελεγχο.

Ειναι ενα πολυ υπουλο μικροβιο το οποιο καταπολεματε πολυ αργα,η θεραπεια ως συνηθως ειναι αρκετα χρονοβορα γιατι το καταπολεμας με την αντιβιωση και μετα απο λιγο καιρο ξαναεμφανιζεται γιατι ειναι πολυ ανθεκτικο σαν μικροβιο.

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και γρηγορα να ακουσουμε και απο εσενα τα ευχαριστα νεα σου!!!!

Οτι χρειαστεις θα ειμαι εδω μεχρι να γεννησω(χαχαχα) ,θα χαρω να σε βοηθησω...

Δημοσίευση

Πέρσα καλησπερα!για να μην σουγραφω τα ιδια θα συμφωνησω με την Μαγδα.Ειχα και εγω ουρεοπλασμα στην εγκυμοσυνη και συνεχιζω να το εχω αφου δεν εχω κανει θεραπεια. Αν θες να μαθεις περισσοτερα, στο Forum υπαρχουν αρκετα θεματα για το ουρεοπλασμα. Αν θες ριξε μια ματια και οτι θελησεις εδω ειμαστε.

Δημοσίευση

Πέρσα καλησπερα!για να μην σουγραφω τα ιδια θα συμφωνησω με την Μαγδα.Ειχα και εγω ουρεοπλασμα στην εγκυμοσυνη και συνεχιζω να το εχω αφου δεν εχω κανει θεραπεια. Αν θες να μαθεις περισσοτερα, στο Forum υπαρχουν αρκετα θεματα για το ουρεοπλασμα. Αν θες ριξε μια ματια και οτι θελησεις εδω ειμαστε.

• 4 months later...
Δημοσίευση

ΠΕΡΣΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ.ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΜΑΓΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ 'Η ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Παιδιά ημαρτον ολα στις γάτες τα ρίχνουμε τις καημενούλες.Πέρσα μου μην ανυσηχεις δεν ειναι υπαιτιες οι γάτες και για αυτό χιχιχι:laugh: θα συμφωνήσω με τις άλλες κοπέλες είναι ενα πολύ ανθεκτικό μικρόβιο το οποιο κολλιέται απο το σεξ αλλα να το έιχες πολύ καιρό και να μην το ξέρεις τώρα για την τραχηλίτιδα απο τι ξέρω ειναι κατι σαν πληγή -ερεθισμός στον τραχηλο τιποτα σπουδαίο απο τι ξέρω με μία θεραπεία φεύγει.Στο λέω γιατί τα είχα και τα δύο και πλέον όχι και δεν είχα και αφοσιωθεί και πολύ στην θεραπεία τους να σου πώ την αλήθεια και είχαν φύγει.;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...