Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Επιβιβάζομαι αφού είμαι το τιμώμενο πρόσωπο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σαβρογιωτίνι μουυυυυυυυυυ είσαι τόόοοοοοοσο καλή....... :x:x:x:x:x Σε ευχαριστώ μωρό μου...Αν και δε με βλέπω να γεννάω σε αυτό το τρενάκι.... :?:?:?:? Εκτός κι αν πρόκειται για καρβουνιάρη.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μια σοκολάτα γλυκιά παρακαλώ και ένα τσιζ κεικ..... :D:D:D:D:D

Δημοσίευση

γωγω μου σου ευχομαι να ερθει συντομα η κοπελαρα η δευτερη .

εβαλα στον μικρο να δει τον "μικρο νικολα" ενα γαλλικο παιδικο ...ευτυχος το εχω μεταγλωτισμενο .

ειναι πολυ ωραιο παιδικο .

καλα το παιδι μου με αφηνει αφωνη ωρες ωρες με τις φατσουλες του τισ πονηρες και απαντησεις που δινει εκει που δεν το περιμενουμε ...θα τον φαω !!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα μόλις γυρίσαμε από την έξοδό μας για φαγητό!!!!

επιβιβάζομαι αλλά θέλω ένα ποτάκι χωνευτικό παρακαλώ!!!! :roll::roll::roll:

αν και ήπια μία μπύρα και 2 ουζάκια!!!! :roll::roll:

κορίτσια με τον Λ. μπορείς να πας και στο πιο σοβαρό και κυριλέ εστιατόριο αλλά με την κοπέλα.......!!!!

ίσως να είναι ο συνδιασμός των 2!!!!

αύριο έχω να διαβάσω και σελίδες από το πορηγούμενο τρενάκι.....χμμμ!!!!

Καλή νύχτα σας!!! :x:x:x:x

χαχαχα έπρεπε να το διορθώσω άλλα αντί άλλων έγραφα απόορφογραφία!!!

Δημοσίευση

ενα ουντερμπεργκ για την Αργυρώ!παιδιά αμα καποιες εχουν τα ρουχα τους ας μην ανοιγουν θεματα,δε θα μας αποτρελάνουν! μετέφερα αυτα που μου ειπατε στη φίλη μου ,ο μπεμπης ειναι 5,5 μηνών ,της ειπε η γιατρος να ξεκινήσει φρουτα κ ρυζάλευρο σε 15 ημέρες,εγώ της ειπα να περιμένει...οτι εαν το χειριστει σωστα θα τον θηλάσει γ αρκετο καιρό ακόμη! μου ειπε οτι ετοιμασε ενα μπουκάλι γ να του δώσει το βράδυ μπας κ κοιμηθεί το βραδυ σερί,της ειπα να το πετάξει,την επηρεασε η κουμπαρα της που θηλάζει 8 μηνες τωρα αλλα το βραδυ δινει συμπληρωμα κ κοιμαται,τι λέτε εσείς?τη γνώμη εχετε γ την εισαγωγη τροφών?

Δημοσίευση

kai egw 5,5 ksekinisa thn froutokrema ...kai as iksera ... :?

oso gia ton bradino upno ...an einai na ksipnaei tha ksipnaei kai me fai kai me kseno gala ....den sonete ...einai polla kai ta mwra poy pinoun kseno gala kai ksipnane.

pantos mesa sthn apelpisia ths gia ligo upno tha dokimasei oti kai na ths peis esy afou h allh pou thilazei akoma to petixe ...

Δημοσίευση

να μαι και εγω στο τρενακι!

πηγαμε στο παρκο....συναντηθηκαμε με Αφροδιτη ....η Μ-Ι ηθελε να τον φιλησει και να τον αγκαλιασει και δεν καθοταν με τιποτα....σε εμανα ερχοταν γιατι του εδινα μπικοτο....τον δωροδοκουσα....αλλα τιποτα....!

αααααα ειναι πολυ οικονομικο παιδι δεν θελει να κουνιεται στα παιχνιδια με τα κερματα....η δικη μας παλι μονο κουνημα ειναι...

ηρθαμε σπιτι....

μηλισα με την φιλη μου στο τηλ.... ο μπαμπας της ειναι στα τελευταια του....πολυ χαλια!

στεναχωρηθηκα....!

οταν τελειωσει θα κρατησω το γιο της....δεν εχει κανεναν....!

ο νονος μας ειναι πολυ καλος απεναντι στο παιδι μου....αλλα και εγω προς εκεινον...

παντα δωρο οταν φερνει και τα δικα μας...

χριστουγενα κατι ατομικο, κρασι, σοκολατενιο αγιο βασιλη και πιατελα με μελομακαρονα και κουραμπιεδες

Πασχα αυγο τσουρεκι και μια απλη λαμπαδα!

η κουμπαρα μας(εχουμε βαφτισει) δεν ειναι ετσι..θα μας κερασει αυτα που θα παμε...ενοειτα οχι δωρο...ουτε κερασμα στο παιδι....αλλα και εγω απο φετος ειμαι πιο μαζεμενη σε αυτα που ψωνιζω....

Γιωτα τι εχασα απο αυτη την φραση?"παιδιά αμα καποιες εχουν τα ρουχα τους ας μην ανοιγουν θεματα,δε θα μας αποτρελάνουν! "

οσο για τη φιλη σου...εσυ πες τα και οτι θελει ας κανει....

θυμαστε που σας ελεγα οτι θα γεννησει η γυναικα του ξαδελφου του Π.

χθες μου ειπε στο τηλ οτι ο γιατρος της θα παρει το λιγοτερο 3000 ευρω αμοιβη...

μονο και μονο να φανει

αλλα πληρωνει ο πεθερος....

ετσι ειναι....

Δημοσίευση

ειναι προσγειωμένη ,το πρωτο το θηλασε 8 μηνες,το ειπε κ η ιδια οτι μολις αντικατεστησε τα γευματα μειωθηκε η πραγωγη της( στο πρωτο)

Βίκυ αναφερομαι σε ενα θέμα που δημιουργήθηκε που μια κοπέλα έκανε μια ερώτηση ,απαντησα αλλά προφανώς η απάντηση δεν άρεσε ...ε δεν θα μου πουν οτι την αρπαξα κ απο τα μούτρα !

και δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου ,εχω το θαρος της γνωμης μου!

χαιρομαι που περάσατε καλά!

λυπαμαι γ τον πατερα της φιλης σου!

της πληρωνουν τον τοκετο?

Δημοσίευση

δεν εχω δει το θεμα...αλλα εχεις δικιο...!

της εχουν παρει τα παντα....

τα πεθερικα της οκ εχουν χρηματα αλλα οχι για σπαταλες που μπορουν να αποφυγουν

η πεθερα της μου ειχε πει αν ηθελα να της εδινα πραγματα....

εγω το προτεινα αλλα δεν ηθελα....

και δεν ειπα για ρουχα αλλα για καθισμα αυτοκινητου...παιχνιδια κουνιας..παπουτσακια..ολα καινουρια...!

δεν ηθελε...δεν ξαναπροτεινω...

θα της πληρωσουν τον τοκετο στο ιΑΣΩ ...πρωτο εγγονι ειναι!

μιας και στα δημοσια γενουν ολες οι αλλες...!

μακαρι να της πανε ολα καλα και να τα απολαμαβανει...!

για δωρο θα της παρω μια τουρτα μεγαλη απο πανες και τελος!

εγω δεν εχω θεμα να δωσω..το εχω κανει και θα το ξανακανω...αλλωστε και σε εμενα εδωσαν...!

Δημοσίευση

Γιωτα τη δικη μου γνωμη την ξερεις . Σε καμια περιπτωση ρυζάλευρο , οκ φρουτα ας δωσει και απο 5.5 μηνων δεν υπάρχει προβλημα . Με το μπουκάλι το βραδυ αστη να δοκιμάσει και να αποφασισει μονη της . Αν δεν δωσει θα το σκεφτεται, οτι ισως θα μπορουσε να κοιμηθει ολη νυχτα . Μπορει και να πετύχει , κανεις δεν ξερει . Καλυτερα ενα μπουκαλι ξενο παρα 5 μπουκάλια ξενο ;)

Δημοσίευση

Λαλα επειδη ειναι πολυ φιλη ξερει κ απο τη δικια μου οτι δεν κοιμοταν με τη σκόνη,αλλα γ το ρυζαλευρο κ εγώ τς ειπα,γενικα μου ειπε θα δωσει φρουτα προς τον εβδομο λιγο γ να δει μη βγαλει καμμια αλλεργια

Δημοσίευση

γεια σας κορτισακια

τι κανετε εσεις και τα παιδακια σας???

εχω να γραψω πολυυυυυ καιρο σε αυτο το θεμα

ξερω οτι ειστε ολες εδω μαζεμενες και ηθελα να ρωτησω κατι δεν θελω να ανοιξω καινουργιο θεμα γιατι εχει συζητηθει

η μικρη μου εβγαζε απο 1 χρονων περιπου κατι σαν εκζεμα στον ωμο της

καπου καπου βγαινει χανεται και μετα ξαναβγαινει

μου ειχε πει δερματολογος οτι ειναι κατι σαν εκζεμα δεν ξερει τι μπορει να ευθυνεται και μου εδωσε μια αλοιφη

εχει 2 μερες περιπου τωρα εχει στα μπουτακια της απο την πισω μερια μικρα μικρα σπυρακια κοκκινα

τι μπορει να ειναι και τι μπορει να φταιει?

δεν ξερω αν την πειραξε κατι που εφαγε δεν εχει αλλαξει κατι στη διατροφη της εκτος απο τα δημητριακα με μελι που τρωει εδω και καμια βδομαδα και ισως παραπανω

λετε να την πειραξαν αυτα?μελι γενικα τρωει οχι σκετο με ταχινι αλλα αυτα τα σπυρακια πρωτη φορα τα εβγαλε

Δημοσίευση

θαλασσα δεν ξερω αμα ειναι απο κατι που έφαγε ,εγω οταν βγάζει κατι σαν εκζεμα /ξηροδερμια βάζω το γαλακτωμα της φρεζυντερμ ,κατσε να σου πουν τα κοριτσια ,εχει εδώ παιδάκια που βγαζανε εκζεμα παλαιοτερα....

Δημοσίευση

Γιώτα καπου θα λες για τη φιλη σου αλλα δεν ειδα... :oops::oops:

Τες πα.Μπορεις να της πεις οτι ο δικος μου γιος αποθηλασε 11 μηνων και ακομη και τωρα που κοντευει 2 ετων ξυπναει στανταρ 2 με 3 φορες.Εννοειται ομως οτι απο 1 ετους σταματησα να τον ταϊζω.

Βίκυ επισης κατι εχασα και απο σενα. :oops::oops:

Παει χάζεψα.

Αφρο τελικα πηρες ρε καλαθι για πικνικ;;; :lol::lol:

Ευα δε ξερω να σου πω.Δεν μου εχει τυχει ποτε κατι δερματικο στα παιδια/οτι και να ειναι περαστικά σας.

Η Φρανιτα που χάθηκε καλέ;;;

Λαμπρινη η Χριστιαννα ξυπναει απο τις 6;;;Τι ώρα κοιμάται το βραδυ;;Το μεσημερι κοιμαται;;;

Γεια σου Θουλιιιιιι!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...