Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!! ??? ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!! :D:D:D:D ΠΡΙΝ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑΑΑΑ !!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!! ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ 2100!! ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?? 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ... :D:D:D ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΟΤΑΝ ΠΑΩ... ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ?? ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ!!ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΑΠΟ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ... ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ !!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Δημοσίευση

καλημερα ντεμουλα να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

εγω την καρδουλα την ακουσα στις 6 εβδομαδες,ειναι αναλογα ομως μην ανχωνεσε για τιποτα ολα καλα θα πανε!!!!πηγαινε στο= ποιες ειμαστε στους ιδιους μηνες εγκυμοσυνης= κ θα βρεις πολλες κοπελες να μοιραστητε αυτο το υπεροχο ταξιδι φιλια.

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ JANNOLINO!!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ :D:D ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! :D:D ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ντεμουλα μου να στα π κ απο δω!!!σου ευχομαι κοριτσι μου να εχεις μια υπεροχη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!με το καλο μετα απο λιγους μηνες να κρατας στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου!!!!!!!

μην αγχωνεσαι!!!!!ολα θα πανε καλα,θα το δεις!!!!!!

φιλια!!!!

Δημοσίευση

μπραβο κοπελα μου συγχαρητηρια να εχεισ μια υπεροχη εγκυμοσυνη η χωριακη σου ειναι πολυ καλη οταν πασ στο γιατρο θα ακουσεις την καρδουλα του και εγω χωριακη 1600 και μου ειχαν πει οτι ειναι πολυ καλη καλη λευτερια

Δημοσίευση

συγχαρητηρια κουκλα!μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα αρκει να εχεις θετικη ενεργεια!να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.καρδουλα εγω ακουσα στις 9 εβδομαδες και απο οσο καταλαβα παιζει ρολο το ποσο καλο ειναι το μηχανημα του γιατρου.απο συμπτωματα μην περιμενεις απαραιτητως τα γνωστα εγω σε ολοκληρη την εγκυμοσυνη δεν εκανα ουτε εναν εμετο...και αν δεν εκανα το τεστ δεν θα καταλαβαινα οτι ειμαι εγγυος!!!!να προσεχεις μονο να μην κουραζεσαι κρατα δυναμεις θα σου χρειαστουν!αντε και με ενα πονο ευχομαι! ;)

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια! Να έχεις τελεια εγκυμοσύνη! Να μην αγχωνεσαι, να μην κουράζεσαι και να ακους το γιατρό σου! Και μεις γυρω στις 9 εβδομάδες ακούσαμε καρδούλες και τις 3 φορές! Με το καλό!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!!! :D:D:D:D ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΙΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!! [smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob9.gif]:-bd[smilie=wav.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob5.gif] ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επειδή και εγώ το σκέφτομαι εάν θα γεννήσω στο Ιασώ πήρα και ρώτησα. Το superior  είναι ανακαινισμένο δωμάτιο με μεγαλύτερο χώρο διαθέτει πολυθρόνες και όχι καρέκλες για συνοδούς και το κακο είναι ότι είναι μόνο ένα τέτοιο δωμάτιο και δεν κλείνεις από πριν εάν γέννας και είναι διαθέσιμο το ζητάς να πας σε αυτό.
    • @Sotiria_94 εγω ειμαι της άποψης να ακολουθείς τ παιδι κ τις ανάγκες του. Εγω π θηλαζω ξερω ποσο τρωει? Αν βλέπεις κ δ χορταίνει εννοείται θα δώσεις παραπανω. Της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι μπεμπαρα! Έχει αλλες ανάγκες απο ενα πιο λεπτεπιλεπτο μωρακι. Θα τ δεις κ αργότερα στις στερεές. Αλλο παιδακι τρωει μια μπολαρα φαι αλλο τ μισο. 
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.
    • Καλησπερα @Eirin Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα! Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε; Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο. Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση. Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.
    • κι εγώ Τρίτη, άντε να κάνουμε και την καμπύλη να τελειώνει κι αυτό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...