Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυμοσύνη και εμβόλια μικρής


Recommended Posts

Άκουσα ότι όταν ένα μωρό εμβολιάζεται είναι φορέας της αρρώστιας για 2 εβδομάδες και υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει και το μωρό της εγκύου. Ισχύει όντως κάτι ΄τετοιο; Ξέρετε κάτι σχετικό;

Η μικρή μου ακόμη δεν έχει τελειώσει όλα τα εμβόλια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στην περίπτωσή μας όσο ήμουν έγκυος δεν κάναμε τα προγραμματισμένα μέχρι τότε εμβόλια της ερυθρας-ιαλαράς -παρωτίτιδας και της ανεμοβλογιάς στη μεγάλη μου κόρη. Τα αφήσαμε για όταν θα γεννούσα. Απ'ότι έμαθα τα εμβόλια περιέχουν δυνητικά παθογόνους οργανισμούς και υπήρχε πιθανότητα να νοσήσω οπότε τα αναβάλαμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικα ειναι μαλλον θεμα γιατρου...οταν ειχα την κορη μου μωρο κ ηταν να κανουμε της ερυθρας το ειχα ρωτησει στην παιδιατρο, γιατι η κολλητη μου ηταν τοτε εγκυος κ μου ειχε πει οτι πλεον τα σημερινα εμβολια ειναι ετσι κατασκευασμενα που πλεον δεν υπαρχει φοβος.παλια ισχυε αυτο.τωρα το κοριτσακι μου ειναι 4 χρονων κ εγω ειμαι στον 4ο μηνα.πριν ενα μηνα καναμε ενα επαναλειπτικο(ηπατιτιδας) κ εχουμε να κανουμε κ ενα της ερυθρας κ ανεμοβλογιας.κ ο παιδιατρος(αλλος αυτη τη φορα) κ ο γυναικολος μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενας φοβος για το μωρο κ μπορω να τα κανω οποτε μπορω.αλλωστε αν εχεις τα αντισωμματα εσυ οσες πιθανοτητες εχεις να κολλησεις απο ενα αρρωστο παιδακι αλλες τοσες εχεις να κολλησεις κ απο ενα εμβολιασμενο.καλυτερα ομως ρωτα τον γιατρο σου κ αναλογως πρατεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι γω στη 2η εγκυμοσύνη έκανα όλα τα εμβόλια της Ραφαέλας. Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να κολλήσεις από κάπου που δεν ξέρεις, π.χ. μέσα σε ένα λεωφορείο ή στο Σούπερ Μάρκετ, παρά από τον εμβολιασμό του παιδιού σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...