Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια,εμένα οι συσπασεις συνεχίζουν και σήμερα έχω και πονακια πιο έντονα χαμηλά και στην μέση.  Θα το παρακολουθήσω και θα πάρω τον γιατρό.  Ήθελα να πάω να προσκυνησω τον επιταφιο αλλά δεν το τολμάω.  Επίσης και η μικρή κουνιεται αλλά όχι έντονα όπως τις άλλες μέρες καινοταν κουνιεται πονάω σε μεγάλο βαθμό. Λέτε να μου κάνει καμία έκπληξη μέσα στο σκ η κύρια?
    • @Kateriniooνα μη σε προβληματίζει τ μαγνήσιο. Δηλ κ σε περίπτωση συσπασεων μην νομίζεις οτι κανει αμαν δουλειά κ αμα δ τ κοψεις δ θα γεννησεις. Ναι καλύτερα περιόρισε τ περπάτημα. Και γω αυτό σκέφτομαι, γτ ουτως η αλλως κανω πολλά μέσα στη μέρα, να τελειώσω κ με τις δουλειές μ την άλλη βδομάδα. Και μόλις κλείσω 36 βδομαδες να ξεκινησω σιγα σιγα περπάτημα κτλ ξανα με τις ώρες.
    • Για την πίεση μπορεί να έχεις το σύνδρομο της λευκής ποδιάς. Που ανεβάζεις πίεση λόγω ιατρείου. Είναι συχνό φαινόμενο από όσο ξέρω. Πάντως αν την παρακολουθείς μην ανησυχείς. Και εγώ την μετράω και την καταγράφω σπίτι. Και έχω απόκλιση μια μονάδα με τον γιατρό. Σπίτι έχω 62 μικρή στο ιατρείο έχω 72-75.
    • Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά! Εγω ευτυχώς δεν είδα ξανά αίμα. Οποτε προχωράμε. Οχι δεν μου έκανε εξετάσει πλην υπέρηχου απο την κοιλιά αλλιώς δεν θα φοβόμουν γιατί ξέρω ότι μπορεί να έχεις λίγο αίμα μετά. Πάντως χθες έκανα βαλίτσα. Κυριακή μπαίνω 35η εβδομάδα. Εμένα ρε κορίτσια μου είπε μαγνήσιο να παίρνω ως το τέλος. Δεν ξέρω. Περιμένα να το κόψω.    Σήμερα ξύπνησα με πονόλαιμο και κούραση. Νιώθω ότι κάτι άρπαξα. Τώρα ο μικρός με κόλλησε, κάπου στο νοσοκομείο το πήρα. Δεν ξέρω γιατί δεν πάω πουθενά. Και καμιά βόλτα να βγω για περπάτημα σε εξωτερικό δρόμο μόνο πάω. Αν και δεν κάνω πολύ περπάτημα αυτές τις μέρες. Περιμένω να φθάσω 36-37 εβδομάδων και να ξεκινήσω ξανά. Περπάταγα πολλές ώρες στην εγκυμοσύνη αλλά το περιόρισα τις τελευταίες μέρες.
    • Σοφάκι μου είναι θετικότατο…!  Συγχαρητηρια κοριτσι μου μια μεγάλη χοριακή σου εύχομαι.. λέω να κάνει λιγάκι υπομονή και να πας Τρίτη για χοριακη..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...