Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια γειά σας!

Χρειάστηκε μετά από μαστιτιδα η οποία με έριξε κάτω να πάρω αντιβίωση. Μετά από τόσες μέρες που ήμουν χάλια, νιώθω επιτελους καλά. Όμως είδα ότι το μωράκι μου το τελευταίο 24ωρο κάνει πράσινα κακά.

Το συστατικό της αντιβίωσης είναι cefuroximaxetil και από ότι είδα ειναι ΟΚ με τον θηλασμό. Να ανησυχήσω;

Δημοσίευση

Αθήνα και εγω είχα πάθει μαστιτιδα και είχα πάρει αντιβιωση και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον μωρο και θηλαζουμε αποκλειστικα! Δεν θυμαμαι να σου πω την αντιβιωση αλλα αμα θες να το ψάξω να σου πω.Μήπως ήταν τυχαίο γεγονός απο την αντιβιωση; Αν θες παρε ενα τηλ τον παιδιατρο σας και περαστικά σου!

Δημοσίευση

Είχα φάει φασολάκια τη Δευτέρα. Δεν νομίζω ότι είναι από κάτι που έφαγα. Στη Δανάη που τις είχα τις αντιβιώσεις για καραμέλες, καμία δεν είχε πειράξει το μωρό ως προς τις ορατές παρενέργειες (διάρροια - εξάνθημα).

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι μήπως η συγκεκριμένη αντιβίωση δεν της ταιριάζει και μου βγάζει πράσινα σκούρα κακά.

Όσο αφορά τη μαστίτιδα, όσο και εξπερ και αν εχω γίνει την πάτησα σαν πρωτάρα. Νόμιζα ότι είχα κρυολόγημα και αγνόησα τα υπόλοιπα σημάδια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...