Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα γλυκιες μου φιλενάδες!!!

Όπως με βοηθήσατε και πήρα πολύτιμες πληροφορίες από εσας με αποτέλεσμα να καταφερω να θηλάσω αποκλειστικά το μωράκι μου μέχρι και σήμερα (σας ευχαριστώ πολύ πολύ :YMHUG: ) έτσι και τώρα θέλω για αλλη μια φορά τα φώτα σας και τις γνώσεις σας!

Ξεκίνησα αποθηλασμό του μικρού μου και δίνω φρέσκο παιδικό γάλα. Δεν το πίνει παγωμένο αλλά το ζεσταίνω λιγάκι ίσα να ερθει σε θερμοκρασία δωματίου.

Τα βράδια ξυπνά πάντα 1 φορά για μεμέ ενω οταν εχει θέμα με δοντάκια ξυπνά ως και 5 φορές.

Σκέφτομαι απόψε οταν ξυπνήσει να του δώσω ξένο γάλα, αλλά επειδή θα πλαντάξει στο κλάμα μέχρι να το ζεστάνω, έλεγα πριν πέσω για ύπνο να βάλω γάλα στο μπιμπερό και να το αφήσω εκτος ψυγείου. Υπ'οψιν πως θερμανση πλεον δεν ανάβω. Πόσες ώρες μπορεί να διατηρηθεί το γάλα εκτός ψυγείου ετσι ωστε να είναι ασφαλές για να το πιεί το μωράκι μου;;;

Δημοσίευση

STAMYMAMY ευχαριστώ για την αμεση απάντηση!!!

Ελεγα να μην το ζεστανω και απλά να το βγαλω από το ψυγείο πριν κοιμηθώ και να πάρει μόνο του την θερμοκρασία του δωματίου... πάλι 1 ώρα διατηρείται;

Δημοσίευση

Maryloo καλησπερα! Να χαιρεσαι το αντρακι σου!

Λοιπον εντελως συμπτωματικα ειχαμε οι Οκτωβριανες μανουλες αυτη τη συζητηση χθες.

ΓΙα να μη το ψαχνεις μπες εδω: http://www.mammyland.com/forum/17/17461?start=450

Ισχυει αυτο που σου ειπε και η φιλη stacymamy!

Αλλα αναλυουμε λιγο περισσοτερο το θεμα! Φιλια πολλα!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα, εγω θήλασα το παιδάκι μου μέχρι 6,5 μηνών . Τώρα που του δίνω ξένο βράζω νερό και το βάζω μέσα σε θερμό και έχω ζεστό νερό όλη μέρα χωρίς να περίμενω κάθε τόσο το βραστήρα. Οπότε όταν σηκώνομαι το βράδυ έχω ζεστό νερό και το φτιάχνω το γάλα αμέσως.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...