Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! εχω ενα γιο 6μισι μηνω,δε θηλασε σχεδον καθολου.πιναμε νατιβα 1 κ τωρα νατιβα 2.αναρωτιεμαι γιατι οι γιατροι καθυστερουν την εισαγωγη βρεφικου εβαπορε( νουλακ,νεστλε κτλ) δεν εννοω αυτα που πινουμε εμεις γιατι αυτα ειναι πιο βαρια(νουνου,βλαχασ).φοβαμαι οτι εξυπηρετουν τις αναλογες εταιριες γαλατος σε σκονη με το αζημιωτο.

ΕΣΕΙς ΠΟΤΕ ΔΩΣΑΤΕ ΕΒΑΠΟΡΕ ΒΡΕΦΙΚΟ????

Δημοσίευση

γεια σου μιτσι...εμενα ο παιδιατρος μου εχει πει οτι μεχρι τα 3 πρεπει να πινει σκονη....αυτο το εχω τσεκαρει κ με κανα 2 αλλους παιδιατρους....δεν θυμαμαι ομως γιατι...τωρα που θα παω θα τον ξαναρωτησω...

εγω εβαπορε δεν του εχω δωσει ποτε κ ουτε μου συστησε ο γιατρος...το ειχα ομως κ εγω στο μυαλο μου για να ανοιξω θεμα για το φρεσκο γαλα....

Δημοσίευση

Απόσο ξερω απο την κουμπαρα μου που δεν θηλασε, τα εβαπορε εχουν καποια ηληκια εναρξης- δεν ξερω ποια.

Το βαφτηστηρι μου νομιζω επινε απο 8 μηνων .

Τα παντα ομως ειναι σχετικα, ειναι αναλογα με το παιδι τις περισσοτερες φορες.

Παντως τα περισσοτερα παιδακια που ξερω πινουν σκονη μεχρι τον χρονο και μετα περνανε σε αλλα γαλατα.

Συζητα το με τον γιατρο σας με ποια κρητηρια συστηνει πιο γαλα και γιατι και εαν δε σου αρεσει η απαντησ του παρε και 2-3 γνωμες απο γιατρους παντα.

Εμας η παιδιατρος μας παντως οταν της ειπα κοντα στο χρονο οτι σκοπευω να αποθηλασω και ποιο γαλα να δοσω, μου ειπε οτι αυτη σαν παιδιατρος συνιστα το ευαπορε μετα το χρονο η τα τυπου αντβανσ, και της ρωτησ αποιο γαλα θεωρει εκεινη καλυτερο μου ειπε πως ολα ειναι πανω κατω τα ιδια και να παρω οποιο γαλα βολευει εμενα.

Ολα αυτα σε πριπτωση που το παιδι δεν εχει δυσανεξιες, αλλεγιες κλπ και μιλαμε για ενα υγιες φυσιολογικο παιδι

Δημοσίευση

Καλημερα κ απο μενα!Συμφωνω με τη Σεσιλια!

Εμενα η μικρη επινε σκονη μεχρι 1 ετους κ μετα μου ειπε η παιδιατρος κ ξεκινησαμε φρεσκο!Τη ρωτησα γιατι να μην παρω εβαπορε κ μου ειπε αν θελω να παρω αλλα καλυτερα φρεσκο,το στομαχι τους μου ειπε οτι ειναι ετοιμο να το δεχτει σε αυτη την ηλικια κ αφου ουτως η αλλιως θα πινει φρεσκο μετα απο λιγο καιρο, σαν πιο μεγαλη,ας το ξεκινησουμε απο τωρα!

Ειναι λεει καλυτερο απο αποψη βιταμινων το φρεσκο απο το εβαπορε...τι να σου πω τωρα κ εγω δε το εχω ψαξει!Ολοι οι παιδιατροι εχουν τις αποψεις τους κ εμεις αναλογως πραττουμε!Συμβουλεψου τον δικο σου!

Δημοσίευση

Γεια σας,

εγώ θήλασα αποκλειστικά 6 μήνες (εννοώ ότι ούτε μια φορά δεν ήπιε άλλο γάλα), και ο παιδίατρος είπε να δώσω κατευθείαν το Νουλάκ, ώστε να μην γίνουν 2 αλλαγές (μητρικό - σκόνη - υγρό). Από μόνη μου δοκίμασα και το Νεσλάκ. Το μωρό μου δεν παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα και τα δέχθηκε και τα δύο πανεύκολα (είναι 11 μηνών τώρα). Υπάρχει και ένα Νεσλάκ που είναι έτοιμο προς κατανάλωση, δεν χρειάζεται αραίωση, αλλά έιναι μακράς διαρκείας, σε χάρτινο μπουκάλι - αν σε ενοχλεί η ιδέα του συμπυκνωμένου. Και αυτό επίσης το ΄δεχθηκε ανετότατα. Το εβαπορέ όμως έχει ένα πρακτικό πλεονέκτημα - ετοιμάζεται πιο γρήγορα, γιατί το έχω στο ψυγείο (ακόμα και κλειστό) οπότε αναμειγνύοντας το γάλα από το ψυγείο με το βρασμένο νερό έρχεται στη σωστή θερμοκρασία αμέσως (σημαντικό για μένα το πρωί που δεν ξυπνάει με ξυπνητήρι και εγώ θέλω να εξαντλώ τα περιθώρια ύπνου που μου δίνει!!!)

Δημοσίευση

ειναι σιγουρο λοιπον πως καθε παιδιατρος εχει τη δικη του αποψη.θεωρω υπερβολη να ταιζεις σκονη το παιδι μεχρι το ετος η κ ακομα περισσοτερο.

το μονο που με προβληματιζει ειναι η περιεκτικοτητα σε συστατικα του εβαπορε κ της σκονης.αυτο θα συγκρινω.αλλωστε 6-8 μηνων αρχιζει να παιρνει θρεπτικα συστατικα απο ολες τις τροφες πια.

σας ευχαριστω ολες σας που μου δωσατε τα παραδειγματα κ τα φωτα σας!!!

Δημοσίευση

mitsi γεια σου, εγώ έδωσα στην μικρή μου από 11 μηνών γάλα φρέσκο παιδίκό βιολογικό γιατί δεν εμπιστεύομαι τα εβαπορε. το πινει μια χαρα ειναι και εμπλουτισμενο με σιδηρο.

οταν δεν το βρισκω παίρνω γάλα φρεσκο πληρες αλλά και αυτο βιολογικο.

τουλάχιστον να μην πάρει της αντιβιωσεις της αγελάδας στον οργανισμό της.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...