Μετάβαση σε περιεχόμενο

VOLTAREN/NORGESIK ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ( ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ ΗΔΗ)

ΚΑΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Ή ΔΥΟ ΕΓΚΥΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ VOLTAREN XΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΝΟRGESIK ΛΟΓΩ ΠΟΝΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ????

ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΑΠΛΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ Α' ΤΡΙΜΗΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΟΓΕΝΝΕΣΗ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕΤΕ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΛΙΓΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι δεν μου έχει τύχει αλλά φαντάζομαι αφού σου είπε ο γιατρός ότι είναι οκ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σου εύχομαι τα καλύτερα, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό να υποδεχτείτε το δεύτερο μωράκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΑΚΙ.

ΜΑΚΑΡΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΓΚΥΑΚΙ Ε?? ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ''ΛΕΥΤΕΡΙΑ''!

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΙΟΠΑΝΤΡΗ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΤΣΑΚ,ΜΠΑΜ ΕΤΣΙ? ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ κοριτσι μου!! Ναι παντρευτήκαμε Οκτώβρη και τέλη του επόμενου μήνα έμαθα ότι είμαι έγκυος!!!

Με το καλό τα μωράκια μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nemi kalispera :D me lene toula kai ime 29 ebdomadon egios sto deutero pedaki mou :D ego stin arxi tis egimosinis mou epina mesoulit logo to kriologima pou ixa :? pou na fantasto oti imoun egios :lol: ixa kathisterisi ekana test bgike thetiko kai piga sto ginekologo :) mou ipe oti imoun 6 ebdomadon egios,tou ipa gia ta mesoulit pou ipia giati imoun kriomeni kai den perimena na imoun egios :? mou ipe na min stenaxorieme giati stin arxi tis egimosinis o organismos ta apobali ola kai den iparxi kakena problima :D kaname kai iperixo meta kai akousame tin kardoula tou :D giato min stenaxoriese ola tha pane kala tha to dis :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου! εχω ενα υγιεστατο μωρο 6 μηνω κεμεινα εγκυος απροοπτα.μαλιστα εκεινη τη περιοδο χωρις να ξερω οτι ειμαι εγκυος επαιρνα ασπιρινες,αντιβιοτικα,αποσυμφοριτικα αφου ημουν αρρωστη κ ηπια λιτρα αλκοολ επειδη ηταν οι γιορτες! συμπληρωνω οτι δουλευω ως φαρμακοποιος σε εργαστηριο κ εκεινη τη περιοδο ερχομουν σε επαφη με τοξικες αναθυμιασεις κ μετετρεπα σε καψουλα το χαπι proscar που απαγορευεται να ερθει σε επαφη με εγκυο!!!

τρομοκρατημενη το λεω στο γιατρο κ δεν ανησυχησε καθολου.οι ουσιες ταξινομουνται σε κατηγοριες επικινδυνοτητας οσον αφορα την εγκυμοσυνη κ γιαυτο απλα οτι πει ο γιατρος σου που τις ξερει.

μην ανησυχεις ολα καλα!!!να χαρεις κ το 2ο μωρο σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.

ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 years later...

Κοριτσια χρειαζομαι την βοηθεια σας!!! Οταν ημουν περιπου 2 εβδομαδων λογο προβληματος στην μεση εκανα ενεσεις voltaren και rilif! Μετα απο λιγες εβδομαδες ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος! Οταν οταν το ειπα στην γιατρο μου , μου ειπε οτι πρεπει να μιλησει με νεογνολογο! Εχω πανικοβληθει λιγο !!!!!!! Μηπως μπορει καποια να με βοηθησει;;;; Φοβαμαι!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία 1234 μήν πανικοβάλεσαι δέ νομίζω πως τρέχει κάτι τα μωράκια ιδίως τότε είναι πιό προστατευμένα στην μήτρα για τον λόγο οτι σπάνια γνωρίζουμε την εγκυμοσύνη τόσο νωρίς. Βέβαια καλά έκανες κ το ανέφερες αλλά μην ανησυχείς καθόλου.  Σου εύχομαι με το καλό κ να πάνε όλα τέλεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κωνστανταρα Ερη σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Δεν ξερω τι να κανω η γιατρος μου,μου τα ειπε πολυ τραγικα τα πραγματα! Περιμενω απαντηση απο νεογνολογο το Σαββατο! Πηρα τηλεφωνο στην novartis που κατασκευαζει αυτο το φαρμακο και μου ειπε οτι ειναι απαγορευτικο για το πρωτο τριτριμηνο!!!!! Μακαρι να μην τα ειχα παρει τα φαρμακα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • καλημέρα κορίτσια...εγω εχω ραγιάδες... θα φύγουν λέτε κάποια στιγμή;
    • Ναι έτσι ήταν και στην πρώτη  Εμένα μου πήρε αρκετό χρόνο να στρώσει αλλά δεν έβαλα τίποτα σε κρέμες και τέτοια.. μετά από αρκετούς  μήνες  δεν φαινόταν ιδιαίτερα η τομή εδώ μαία και δεν την είδε αμέσως με ρώτησε αν πάω για Φ.Τ και την λέω όχι έχω κάνει καισαρική το πρώτο, μου λέει ααα που είναι η τομή σου ; Πιο κάτω ; δεν φαίνεται σου έκανε καλή δουλειά..  τωρε με δεύτερη καισαρική δεν ξέρω πως θα είναι.. αλλά  εντάξει εμένα δεν με ενοχλεί να σας πω την αλήθεια έτσι και αλλιώς εκεί που είναι ούτε με μαγιό φαίνεται άσε που έχω και άλλη τομή πίσω στην μέση από άλλο χειρουργείο εκείνη φαίνεται και με μαγιό 😅 
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Σούπερ μου ακούγεται η μικρούλα σας!!😍😍 Μπράβο το κορίτσι!!! ❤️❤️❤️❤️ Πότε θα ξαναπάτε; Εμείς με το καλό τώρα στο Doppler ξανά 12/11.. αν και μου φαίνεται αργά 33η.. @_piripiri_ μου σε ποια εβδομάδα την έκανες εσύ; Στα υπόλοιπα κορίτσια σας έχουν πει πότε να τη κάνετε;  Κανονικά δεν χρειάζεται ραντεβού για τη καμπύλη.. το μόνο που ίσως χρειαστεί είναι να πάρεις τη γλυκόζη από το φαρμακείο.. αλλά πάρε ένα τηλέφωνο το διαγνωστικό να είσαι σίγουρη γιατί πολλά διαγνωστικά σου παρέχουν και τη γλυκόζη.. Νηστική να είσαι κανά 8ωρο πριν πας και απέφυγε να φάς βαριά πράγματα το βράδυ για να μην δείξει ψευδώς αυξημένη η νηστείας.. όχι γλυκά πχ και λευκά άλευρα.. αυτά κυρίως αυξάνουν πολύ το ζάχαρο.. Μα ρε συ.. τι κίνηση είναι αυτή που έχει;; Δεν θέλω να κατεβαίνω Αθήνα πλέον..! Με τα δίκια του και ο άντρας σου αν και στον δικό μου έχω απαγορεύσει γκρίνια και νεύρα στο αυτοκίνητο.. δεν ξέρεις τι γίνεται όσο είμαστε στο δρόμο, αυτό του λέω κάθε φορά.. ας είμαστε ψύχραιμοι λοιπόν και να εκτιμαμε που είμαστε υγιείς και έχουμε ευλογηθεί με το σπορακι μας..!  Να σου πω.. και εγώ που είμαι "κλεισμένη" από τον Ιούνιο που σταμάτησα τη δουλειά/σχολή δεν τρελαίνομαι και πολύ να βγαίνω.. ίσως γιατί δεν έχω και τι να βάλω πλέον..😅 αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας με το κόσμο που κυκλοφορεί.. μου αρέσει η ησυχία μου.. 😌  Octoberfest ε;! Τι καλό φάγατε;; Αύριο θα είναι ωραία, έχει Μπίγαλη και Βόσσου.. 
    • Καλημέρα!! Σ' ευχαριστώ και πάλι!! Όχι όχι.. δημόσιο είναι η σχολή, όχι ιδιωτικό..! Σου έστειλα πμ!! Δυστυχώς όμως διακρίσεις υπάρχουν.. και δεν βλέπω και κάποια νομοθεσία/διάταξη που να σε στηρίζει.. όχι τουλάχιστον σε αυτές τις σχολές.. Θέλω πολύ να μάθω λεπτομέρειες του πως τα κατάφερες εσύ..!
    • Αχ ψυχούλα μου!!! Έχουν τοοοοσο φάση όταν μπουσουλανε χαχα εμένα πάει και κουτουλαει το κεφάλι του στην ντουλάπα τους και ξεκαρδιζεται τον λέω έχεις ποντιακό κεφάλι και χαμπάρι δεν παίρνεις χαχαχαχα Ρε κορίτσια τα δεύτερα μεγαλώνουν ακόμα πιο γρήγορα από τα πρώτα πώς γίνεται πότε περίμενα να γεννησουμεε... έρχονται τα γενέθλια...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...