Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ είχα ωραία εμπειρία στο μαιευτήριο, έφαγα και καλά! 😂 Απλώς τώρα που θα μας περιμένουν σπίτι τα παιδάκια μας δε θα βλέπουμε την ώρα να επιστρέψουμε. Επίσης για τη θέση ύπνου που ειπες δε σκάω. Αυτό το λένε για να μη πιέζεται η κάτω κοίλη φλέβα ώστε να αιματωνεται καλύτερα η μήτρα και το μωρό αλλά και για μας αποφεύγονται τα πρηξιματα κλπ. Αλλά αν οι ροές στα αγγεία του μωρού είναι καλές και εσύ δεν έχεις οιδήματα δε χάλασε κ ο κόσμος αν βολευτεις από την άλλη. Στην τελική εγώ τουλάχιστον αν αισθανθώ δυσφορία ξυπνάω, καβαλάω το σωτήριο μαξιλάρι μου και ξαναξαπλωνω αριστερά. Βέβαια ο ύπνος έχει αρχίσει να δυσκολεύει γενικά δυστυχώς...
    • @Zeldaπιό εντατική γυμναστική απο αυτη δεν υπάρχει 😁🥰 Με το καλο να πάνε ολα καλα σε όλες μας,να εχουμε καλή γεννα υγιή μωρακια κ να γυρίσουμε σπίτια μας γρηγορα,αυτο έλεγα τωρα δεν μπορω το μαιευτήριο καθολουυυυ 😄😅
    • Όπως αισθάνεσαι άνετα κορίτσι μου δεν το συζητώ!! Εγώ κ τώρα τον έκανα μπανάκι. Ηταν να κάνουμε εχθές αλλά δεν προλάβαμε οπότε τώρα το πρωί μόλις έκανε κακά τσουπ τον έβαλα στο νεροχύτη κ κάναμε μπανάκι. Μην ξεχνάς εμένα είναι το 3ο μου παιδί είμαι πολύ πιο άνετη😜
    • Ναι είδα, κ στα δίδυμα έκανα το ίδιο κ εκεί ακόμα περισσότερο γιατί ο μεγάλος μου είχε αρκετά έντονους κολικούς. Είχα κόψει τελείως τότε κ καφέ κ σοκολάτα. 
    • Να σας ζήσουν τα μωράκια σας κορίτσια μου! Να είστε γερές και να τα καμαρώνετε! Έλενα η θα είσαι η τελευταία των Μοϊκανών ή η πρώτη του 26! Οποτε αποφασίσει να τον υποδεχτείτε με αγάπη! Εγώ τίποτα δεν κάνω ούτε ασκήσεις ούτε βότανα εκτός φυσικά από μίνιμουμ ένα δίωρο τη μέρα να τρέχω γύρω γύρω και να κυνηγάω το τερατιδιο μου. Δεν ανησυχώ για κάποιο λόγο, αφού έχει πάρει θέση όταν είναι έτοιμη θα κάνει το θαύμα της 🥰
  • Προσθήκη...