Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
τουιγγι καμια φορα λεει με τη σπερματεγχυση αργει...δεν ξερω εμενα αργησε την αλλη φορα ενω παντα 14 μερες μετα την οωρηξια εχει εμφανιστει...ευχομαι να κανεις χοριακη και να δειξει αυτο που ονειρευεσαι.. :D

cuandaki σε ευχαριστω!!! ευχομαι το ιδιο και σε εσενα...φιλια

• Απαντήσεις 975
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέραααααααααα

Twiggy μου υπομονή,και εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!

Cuando μου ελπίζω αυτή τη φορά η αναμονή να είναι για καλό,να μας πεις τα χαρμόσυνα νέαααα :P:P:P

Σια μου τι κάνεις;;Ξεκουράζεσαι για να πάρεις δυνάμεις και να μας εξαφανίσεις;;; [smilie=pottytrain2.gif] [smilie=pottytrain2.gif] Δε μας λυπάσαι πλέον καθόλου;; [smilie=sad2.gif][smilie=sad3.gif][smilie=sad4.gif]

Lil μου η εξέταση που θα κάνεις σε καλύβει αλλά το THIN-PREP είναι κορυφή,δείχνει τα πάντα.Πες στο γιατρό σου να σου μιλήσει γι αυτο και θα καταλάβεις τις διαφορές.Δεν είναι κακό να μας διαφωτίζουν για κάποια θέματα που μας αφορούν..... ;);)

Μαρικάκι όλα καλά να πάνε με τον μπαμπά σου και γρήγορη ανάρρωση...

Αναστασία ,Χ+Μ βλέπω λίγος ύπνος λείπει σε όλες μας,οπότε ας εκμεταλευτούμε την εορτάζουσα μέρα =))=))=))

Μερεντούλαααααα [smilie=wave.gif][smilie=wave.gif]

Φιλάκια και στα υπόλοιπα κορίτσια :x:x

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσαρες !!!!!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*

Δεν ειμαι και στα καλυτερα μου σημερα, τρεχω απο το πρωι στην τουαλετα,

με επιασαν πονοι περιοδου και ειμαι αστα να πανε :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss

ευτηχως μεχρι στιγμης τιποτα, αν και η καρδουλα μου το ξερει τι εχω τραβηψει απο το πρωι @-)@-)@-)

Ολα καλα ο θεος ειναι μεγαλος ............

Δημοσίευση
Σια μου εχεις δικιο ,υπομονη...προσπαθησε με καποιο τροπο να χαλαρωσεις,οσο γινεται.....

Μηπως να το γιορταζες λιγο??Ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα!!!

Ax LIL μου μακαρι :((:((:((:((:((

τα δακρυα κυλανε νερακι τωρα μου βγεινει ολο το αγχος απο το πρωι ..........

Πηγαινα τουαλετα και φοβομουνα να κοιταξω

ασχημο πραγμα κοριτσια πολυ ασχημο............

Δημοσίευση

Σία μου όλα θα πάνε κατ' ευχην......είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό που μας περιγράφεις.....μακάρι να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο από αυτά τα λιγοστά ενθαρυντικά λογάκια... :x ....αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς......ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ....ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ..:)...σε φιλώ.. :P

Δημοσίευση

Ax LIL μου μακαρι :((:((:((:((:((

τα δακρυα κυλανε νερακι τωρα μου βγεινει ολο το αγχος απο το πρωι ..........

Πηγαινα τουαλετα και φοβομουνα να κοιταξω

ασχημο πραγμα κοριτσια πολυ ασχημο............

σε καταλαβαινουμε ολες εδω... κουραγιο.. μπορει να μην ειναι συμπτωματα περιοδου αλλα εγκυμοσυνης! τοσες φορες δεν μας εχουν πει οτι μοιαζουν? κανε υπομονη.... σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυος!!! πολλα φιλια

Δημοσίευση

sioula m an k ta eipame kai sto chat, ithela na s pw kai apo dw na min m stenaxwriesai!eipame oti tha sai iremi,psixraimi kai O THEOS tha se antameipsei!etsiiii?min anisixeis!edw exei polles kopeles paradeigmata p eixan simptwmata apo nwris k telika itan egkioules!thetikes skepseis koritsaki m k ola tha pane kala glikia m!ok?:)

Δημοσίευση

ΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ Κ ΓΩ ΠΗΓΕΝΕ ΕΛΑ ΣΤΙΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΕΡΒΙΑΤΑΚΙ ΕΒΑΛΑ ΜΙΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Κ ΛΕΡΩΘΩ....ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ Κ Η ΡΩΓΕΣ...Κ ΕΙΧΑ ΔΕΚΑΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σια μου κι εγω πιστεύω οτι είναι πολύ νωρίς για να έχεις συμπτώματα περιόδου,μήπως στεναχωριέσαι άδικα;Δεν είναι απαραίτητα κακό που πονάς μπορεί να συμβαίνει κάτι ευχάριστο....αχχχχ όλα να σου πάνε κατ'ευχήν :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Twiggy μου λες;;;;Τα δέκατα είναι πολύ θετικά αν δεν είσαι αρρωστούλα....μέχρι αύριο θα ξέρεις....άντε μακάρι.....δες και αύριο αν επιμένουν τα δέκατα....

Κορίτσια υπομονή και θα τα καταφέρουμεεεεε [smilie=wav.gif]

Δημοσίευση

Εχετε δικιο, μιλησα και με τον γιατρο μου και με καθυσηχασε...

απλα οταν οι πονοι ειναι ιδιοι καθε μηνα και σου ξανασυμβαινουν τα ιδια τα παιζεις !!!!!

Το μεσημερι κατεθεσα τα οπλα λεω ερχονται παει....ευτηχως παναγια μου τιποτα :ympray::ympray::ympray:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ!!!!!!! Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΦΤΗ!!!ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΔΑΚΡΙΖΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ!!!!! ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!! ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο doctor!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ! ΑΚΟΥΤΕ?????????????????? ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Δημοσίευση

μπραβο Σια!!! καλη δυναμη και υπομονη.... ευχομαι ευχαριστα!!! Νανας καλη επιτυχια με τη σπερματεγχυση και σου ευχομαι να δακρυσεις απο χαρα και .. στην πραγματικοτητα! Λετε τα δεκατα ειναι καλο ε??!!! Θα δω και αυριο ας μην παρασυρομαι... καλο βραδυ σε ολες.. εγω βλεπω "το νησι" και κλαιω ολη την ωρα!!! :oops: φιλιααα

Δημοσίευση

Σια ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΕΣΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!

NANAS ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!

Δημοσίευση

sia den tha sou erthei kai xalarose kai tha deis...touigii den thelo na se spogoiteuso alla distixos ta dekata tha simainan kati mono se fasi kathisterisis..giati outos i allos sti deyteri fasi tou kiklou oles exoume dekata...sxedon...kalo simadi einai kai poli kalitero tha einai an sinehiseis etsi apo to savato kai meta..sto euxomai me oli mou ti psixi...

Δημοσίευση

Kαλημερα κοριτσια μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: :YMHUG

χιλια ευχαριστω για τα καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι τρομαξα χτες, εκει που δεν ειχα συμπτωματα καθολου και ημουνα χαλαρη ξαφνικα ηρθανε οι πονοι περιοδου... :shock::shock::shock:

Πιθανοτατα να ητανε συσπασεις στην μυτρα κοριτσια μου ειτε μεγαλωνει ειτε καποιο απο τα εμβρυα δεν τα καταφερε....

1 και καλο ειπαμε δεν ειμαι και πλεονεκτρα να περιμενω να κανω και τριδυμα ποια!! :lol::lol::lol::lol:

twingy μου κοριτσι μου σου ευχομαι πραγματικα να εισαι εγκυουλα μεσα απο την καρδια μου :x:x:x:x:x

cuandaki μου αντε και συ με το καλο θετικο τεστακι να εχεις αφου χοριακη δεν κανουνε :-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση
Μαρικακι....................... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Ευχομαι ολα καλα να πανε με τον μπαμπα σου κοριτσι μου

μας ανυσηχησες ειχες μερες να μπεις !!!!! :x:x:x:x:x:x:x

Αντε λιγες μερες ακομα και συντομα θα εισαι σπιτακι σου, στον αντρουλι σου.........

καλη συνεχεια κοριτσι μου θα σε σκεφτομαστε @};-@};-@};-@};-@};-

γεια σου Teddy_Dion :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: πως παει το μωρουλι σου?????

Καλημέρα κορίτσια μου, καλημέρα Σία

καλά πάει το ζουζουνάκι περιμένει

και τα δικά σας να του κάνουν παρέα!!!!!

Και μην ανησυχείς δεν θα έρθει η ακατανόμαστη με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά πολλά φιλιά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...