Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
τουιγγι καμια φορα λεει με τη σπερματεγχυση αργει...δεν ξερω εμενα αργησε την αλλη φορα ενω παντα 14 μερες μετα την οωρηξια εχει εμφανιστει...ευχομαι να κανεις χοριακη και να δειξει αυτο που ονειρευεσαι.. :D

cuandaki σε ευχαριστω!!! ευχομαι το ιδιο και σε εσενα...φιλια

• Απαντήσεις 975
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέραααααααααα

Twiggy μου υπομονή,και εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!

Cuando μου ελπίζω αυτή τη φορά η αναμονή να είναι για καλό,να μας πεις τα χαρμόσυνα νέαααα :P:P:P

Σια μου τι κάνεις;;Ξεκουράζεσαι για να πάρεις δυνάμεις και να μας εξαφανίσεις;;; [smilie=pottytrain2.gif] [smilie=pottytrain2.gif] Δε μας λυπάσαι πλέον καθόλου;; [smilie=sad2.gif][smilie=sad3.gif][smilie=sad4.gif]

Lil μου η εξέταση που θα κάνεις σε καλύβει αλλά το THIN-PREP είναι κορυφή,δείχνει τα πάντα.Πες στο γιατρό σου να σου μιλήσει γι αυτο και θα καταλάβεις τις διαφορές.Δεν είναι κακό να μας διαφωτίζουν για κάποια θέματα που μας αφορούν..... ;);)

Μαρικάκι όλα καλά να πάνε με τον μπαμπά σου και γρήγορη ανάρρωση...

Αναστασία ,Χ+Μ βλέπω λίγος ύπνος λείπει σε όλες μας,οπότε ας εκμεταλευτούμε την εορτάζουσα μέρα =))=))=))

Μερεντούλαααααα [smilie=wave.gif][smilie=wave.gif]

Φιλάκια και στα υπόλοιπα κορίτσια :x:x

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσαρες !!!!!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*

Δεν ειμαι και στα καλυτερα μου σημερα, τρεχω απο το πρωι στην τουαλετα,

με επιασαν πονοι περιοδου και ειμαι αστα να πανε :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss

ευτηχως μεχρι στιγμης τιποτα, αν και η καρδουλα μου το ξερει τι εχω τραβηψει απο το πρωι @-)@-)@-)

Ολα καλα ο θεος ειναι μεγαλος ............

Δημοσίευση
Σια μου εχεις δικιο ,υπομονη...προσπαθησε με καποιο τροπο να χαλαρωσεις,οσο γινεται.....

Μηπως να το γιορταζες λιγο??Ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα!!!

Ax LIL μου μακαρι :((:((:((:((:((

τα δακρυα κυλανε νερακι τωρα μου βγεινει ολο το αγχος απο το πρωι ..........

Πηγαινα τουαλετα και φοβομουνα να κοιταξω

ασχημο πραγμα κοριτσια πολυ ασχημο............

Δημοσίευση

Σία μου όλα θα πάνε κατ' ευχην......είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό που μας περιγράφεις.....μακάρι να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο από αυτά τα λιγοστά ενθαρυντικά λογάκια... :x ....αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς......ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ....ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ..:)...σε φιλώ.. :P

Δημοσίευση

Ax LIL μου μακαρι :((:((:((:((:((

τα δακρυα κυλανε νερακι τωρα μου βγεινει ολο το αγχος απο το πρωι ..........

Πηγαινα τουαλετα και φοβομουνα να κοιταξω

ασχημο πραγμα κοριτσια πολυ ασχημο............

σε καταλαβαινουμε ολες εδω... κουραγιο.. μπορει να μην ειναι συμπτωματα περιοδου αλλα εγκυμοσυνης! τοσες φορες δεν μας εχουν πει οτι μοιαζουν? κανε υπομονη.... σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυος!!! πολλα φιλια

Δημοσίευση

sioula m an k ta eipame kai sto chat, ithela na s pw kai apo dw na min m stenaxwriesai!eipame oti tha sai iremi,psixraimi kai O THEOS tha se antameipsei!etsiiii?min anisixeis!edw exei polles kopeles paradeigmata p eixan simptwmata apo nwris k telika itan egkioules!thetikes skepseis koritsaki m k ola tha pane kala glikia m!ok?:)

Δημοσίευση

ΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ Κ ΓΩ ΠΗΓΕΝΕ ΕΛΑ ΣΤΙΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΕΡΒΙΑΤΑΚΙ ΕΒΑΛΑ ΜΙΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Κ ΛΕΡΩΘΩ....ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ Κ Η ΡΩΓΕΣ...Κ ΕΙΧΑ ΔΕΚΑΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σια μου κι εγω πιστεύω οτι είναι πολύ νωρίς για να έχεις συμπτώματα περιόδου,μήπως στεναχωριέσαι άδικα;Δεν είναι απαραίτητα κακό που πονάς μπορεί να συμβαίνει κάτι ευχάριστο....αχχχχ όλα να σου πάνε κατ'ευχήν :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Twiggy μου λες;;;;Τα δέκατα είναι πολύ θετικά αν δεν είσαι αρρωστούλα....μέχρι αύριο θα ξέρεις....άντε μακάρι.....δες και αύριο αν επιμένουν τα δέκατα....

Κορίτσια υπομονή και θα τα καταφέρουμεεεεε [smilie=wav.gif]

Δημοσίευση

Εχετε δικιο, μιλησα και με τον γιατρο μου και με καθυσηχασε...

απλα οταν οι πονοι ειναι ιδιοι καθε μηνα και σου ξανασυμβαινουν τα ιδια τα παιζεις !!!!!

Το μεσημερι κατεθεσα τα οπλα λεω ερχονται παει....ευτηχως παναγια μου τιποτα :ympray::ympray::ympray:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ!!!!!!! Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΦΤΗ!!!ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΔΑΚΡΙΖΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ!!!!! ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!! ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο doctor!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ! ΑΚΟΥΤΕ?????????????????? ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Δημοσίευση

μπραβο Σια!!! καλη δυναμη και υπομονη.... ευχομαι ευχαριστα!!! Νανας καλη επιτυχια με τη σπερματεγχυση και σου ευχομαι να δακρυσεις απο χαρα και .. στην πραγματικοτητα! Λετε τα δεκατα ειναι καλο ε??!!! Θα δω και αυριο ας μην παρασυρομαι... καλο βραδυ σε ολες.. εγω βλεπω "το νησι" και κλαιω ολη την ωρα!!! :oops: φιλιααα

Δημοσίευση

Σια ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΕΣΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!

NANAS ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!

Δημοσίευση

sia den tha sou erthei kai xalarose kai tha deis...touigii den thelo na se spogoiteuso alla distixos ta dekata tha simainan kati mono se fasi kathisterisis..giati outos i allos sti deyteri fasi tou kiklou oles exoume dekata...sxedon...kalo simadi einai kai poli kalitero tha einai an sinehiseis etsi apo to savato kai meta..sto euxomai me oli mou ti psixi...

Δημοσίευση

Kαλημερα κοριτσια μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: :YMHUG

χιλια ευχαριστω για τα καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι τρομαξα χτες, εκει που δεν ειχα συμπτωματα καθολου και ημουνα χαλαρη ξαφνικα ηρθανε οι πονοι περιοδου... :shock::shock::shock:

Πιθανοτατα να ητανε συσπασεις στην μυτρα κοριτσια μου ειτε μεγαλωνει ειτε καποιο απο τα εμβρυα δεν τα καταφερε....

1 και καλο ειπαμε δεν ειμαι και πλεονεκτρα να περιμενω να κανω και τριδυμα ποια!! :lol::lol::lol::lol:

twingy μου κοριτσι μου σου ευχομαι πραγματικα να εισαι εγκυουλα μεσα απο την καρδια μου :x:x:x:x:x

cuandaki μου αντε και συ με το καλο θετικο τεστακι να εχεις αφου χοριακη δεν κανουνε :-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση
Μαρικακι....................... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Ευχομαι ολα καλα να πανε με τον μπαμπα σου κοριτσι μου

μας ανυσηχησες ειχες μερες να μπεις !!!!! :x:x:x:x:x:x:x

Αντε λιγες μερες ακομα και συντομα θα εισαι σπιτακι σου, στον αντρουλι σου.........

καλη συνεχεια κοριτσι μου θα σε σκεφτομαστε @};-@};-@};-@};-@};-

γεια σου Teddy_Dion :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: πως παει το μωρουλι σου?????

Καλημέρα κορίτσια μου, καλημέρα Σία

καλά πάει το ζουζουνάκι περιμένει

και τα δικά σας να του κάνουν παρέα!!!!!

Και μην ανησυχείς δεν θα έρθει η ακατανόμαστη με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά πολλά φιλιά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...