Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

Αντε ανοιξα και εγω ενα....Και επειδη τα δεδομενα της ζωης αλλαξαν για αρκετες απο μας, είχαμε απωλειες αγαπημενων προσωπων, νεα μωρακια ερχονται, είχαμε μεταναστευσεις και ταξίδια, ας κανουμε νεα αρχη..

Λοιπον επιβιβασθειτε και θα σας ταξιδεψω μεχρι την Αφρικη....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ανέβηκαααα!!!

λοιπόν πάλι καλά που δεν έχουμε στην άκρη φράγκο :lol::lol::lol:

το άγχος τι θα γίνουν οι καταθέσεις μας δεν το έχω

8-)8-)8-)

τώρα αν χρεοκοπήσουμε δεν θα πληρωθούμε, δεν θα πληρώσουμε λογαριασμούς,

ενοίκια κλπ κλπ όπως όλος ο κόσμος δλδ...

Μην ξεγελιόμαστε ότι τα χρεή στις τράπεζες παραγράφονται

Μάλλον αυγατίζουν...

αλλά...δεν θα ανακοινώσουν επισήμως χρεοκοπία γιατί το μνημόνιο μας έχει δεσμεύσει

για τα καλά . Στην Αργεντινή τότε έκανε ο λαός το ντου, ξαπόστειλε το ΔΝΤ και χρεοκόπησε (με όλες τις επιπτώσεις).

Το μνημόνιο όπως διάβασα ξεκαθαρίζει πως «ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας»!

Αυτό υπογράψανε.

Γιατι μιλατε για χρεωκοπια?? τι διαβασες Μαρια. που???

Σημερα ημουν κεντρο και επεσα πανω στη συγκεντρωση για τους μετανστες απεργους πεινας..Μιλησα λιγο με τα παιδια που εκαναν την συγκεντρωση κ οπως περιμενα επαιζε στα μεγαφωνα ενα τραγουδι που ειχε πει ο Σιδηροπουλος το 1987 (ειναι των Μαρκοπουλου-Βορια) το "Ηλεκτρικος Θησεας"...Λοιπον βρειτε το και διαβαστε τα λογια..εχω συγκλονιστει απο το ποσο τραγικα επικαιρο ειναι αυτο..αξιζει πραγματικα να βρειτε τα λογια οσοι δεν το εχετε ακουσει...

Τζουτζουκες???? :lol::lol: Τι κανετε????Τα μωρακια κ τα εμβρυακια σας????

Εκανα μια ωραιοτατη διαιτα για 2 ολοκληρες μερες! :P

Και μια ολικη αποτοξινωση απο το μαμμυ απο την Κυριακη!Ααααααχ!!!Αλλος ανθρωπος ειμαι! :D:D:D

Σημερα η μερα ηταν γεματη!Ειδαμε την Νατασα κ τη μπεμπουλα!!!Τι ωραια!2 κουκλες!

Τεσπα!Για αλλο λογο μπηκα!

Οπως ξερετε θα ειμαστε στην Αθηνα την Τεταρτη με την Αννυ!Επειδη ομως θα συνεχισω την μαμμυ-αποτοξινωση (φεις μπαινω)θα στειλω το τηλ μου στη Γωγω κ τη Δημητρα(αφου μενουν κ στην περιοχη που θα μεινω) και αν κανονισετε να πιουμε καφε(κατα προτιμηση Πεμπτη ή παρασκευη) ενημερωστε με!!!

Φιλακια φιλεναδες!

Έρχομαι!!! Δεν ξέρω που ακριβώς είναι η Ουγκάντα... Πάντως μία βόρεια Αφρική δε θα με χαλούσε! :lol:

Σεσίλια σίφουνας εγώ? :D

Ο άντρας μου χθες το μεσημέρι με ξύπνησε πάνω στον πιο γλυκό ύπνο για να επιβεβαιώσει το πιν της κάρτας μου. Πήγε κι έβγαλε ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ λεφτά που έχουμε στην άκρη. Αχ Θεε μου τι νεύρα του είχα! Έλεος βρε άνθρωπε! Κάθεσαι και τρως ότι chain mail σου στέλνουν? Έσπευσε να το στείλει παντού, να ενημερώσει τους πάντες! Το είδε Μεσσίας! Να σώσει τις καταθέσεις των φίλων και γνωστών μας! :?:?:?:roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Αργι ρεσπεκτ στον πεθερό!!!!! :D

Σαν αφήνω, σας καληνυχτώ γιατί ψάχνω στο ιντερνετ για ένα πρόβλημα υγείας που έχει η μάνα μου και πρόκειται να κάνει επέμβαση.

Ο μπαμπάς μας προσπαθεί να κοιμίσει το Μαράκι. Βλέπουν μπάλα. Το κόβω να κοιμούνται και οι 2 πάλι στον καναπέ, όπως χθες.

Φιλιά πολλά!!!

Τι θα γινει την 25η Μαρτιου??? ποια πτωχευση?? ποιος τα λεει αυτα? Ειναι καποια επισημη αναλυση απο καποιο οικονομικο η πιστωτικο ιδρυμα, καποιο πανεπιστημιο, καποιον οικονομολογο διεθνους κυρους?

Σηγα μη ξεσηκωθουν οι Ελληνες..δεντο πιστευω αυτο με τιποτα

Θα μπορουσα να σου πω το σκεπτικο μου αναλυτικα..αλλα θα θελλω ενα τρενο..και ολη τη νυχτ αμοναχη μου

Εν συντομια θα σου πω πως οι περισσοτεροι μαθαμε να μη δουλευουμε, μαθαμε να απαιτουμε χωρις να εχουμε καμια διαθεση να π'ληρωσουμε, μαθαμε να βολευομαστε στα κεκτημενα και να μη διεκδικουμε.

Οχι δε θα ξεσηκωθουμε ποτε..

οι αγροτες ξεσηκονονται μονο για να παρουν επιδοτησεις

Κατεσρεψαντην αγροτικη παραγωγη της Ελλαδα, επι πρωτης κυβερνισης Παπανδρεου μπαμπα για να παιρνουν επιδοτησεις.

Χωρια στη Φλωρινα στη Καστρια ερημωσαν γιαυτο τον λογο.

ΟΙ Φοιτητες δεν θα ξεσηκωθουν...γιατι χειραγωγουνται απο τις κομματηκες φοιτητηκες παραταξεις...

Τις απεργιες των Σωματων ασφαλειας θα τις βγαλουν παρανομε ςκαι καταχρηστικες...

Αλλα και οποιΣο θα απεργησει δε θα προβαλει το αιτημα να μπουν φυλακη οι φοροφυγαδε>>αλαλ οχι αλλεσ απολυσειΣ πολλων που μπηκαν με κομματικα και απο τη πισω πορτα>>>>

ποιος θα ξεσηκωθει..εγω και εσυ;;;;

εμεις δεν διεκδικουμε το αυτονοητο..να γεννησουμε σαν ανθρωποι και οχι σαν ρομποτ..να μας φερθουν σαν γυναικες..να εχουν τα παιδια μας πιο ανθρωπινη αντιμετωπιση, να μαθαινουν 5 πραγματα στα σχολεια.

Κανενα δε θα ξεσηκωθει εδω...ακομα και οσοι πεινανε και που κανουν απεργια πεινας εξαναγκαστικη- δεν εχουν να φανε ειναι πολυ απλο- σηγα μη τους δωσει τιποτα η οποιαδηποτε κυβερνηση.

Κανενας και ποτε στην Ελλαδιτσα δε θα ξεσηκωθει..

Αναστασι που χαθηκε καλες;;;;.γιατι κανει αποτοξηνωση και απο μας;;;;;

Ιφη ααα..σωστος ο συζηγος..και ο δικςο μου τα ιδια θα κανει

Πιστευω παντως πως θα μας χρεοκοπισουν ελεγχομενα..οχι ντουγρου..πολιτισμενα..

δε θα τη δουνε προστατιδες δυναμεις..θα το κανουν πιο πολιτικαλι κορεκτ...θα τη δουν οικονομικοι διαχειρηστες...χαχαχα...

Καλησπέρα κορίτσακια!!! Να' μαι και γω.

Διάβασα όοοοοολο το προηγούμενο τρενάκι και έμαθα τα νέα σας. Συγχωρείστε με που δε θα σχολιάσω, αλλά είμαι διακοπές και με περιμένει ο Παν να φύγουμε για τη βραδινή μας έξοδο.

Εχθες δεν πέρασα καλό βράδυ, ξυπνούσε η μικρή, ροχάλιζε ο Παν και μου έσπασαν τα νεύρα. Ξύπνησα όμως στη 1 το μεσημέρι περίπου.

Αύριο θα έχουμε δουλίτσες και θα πάμε Άμφισσα, λέμε να γυρίσουμε από Δελφούς και να πάμε Αράχωβα, που δεν πήγαμε σήμερα.

Λενάκι περαστικά ρε κούκλα!! Κανόνισε να είσαι άρρωστη και να μη σε δω στις 22 Μαρτίου!

Θεσσαλονικιές!!! Σας απαγορεύω να αρρωστήσετε την επόμενη και τη μεθεπόνη εβδομάδα! :lol::lol::lol:

Κάτι για απορρυπαντικά συζητούσατε, κάτι για χρεοκοπίες, αλλάαααα αρνούμαι να συμμετέχω! Διακοπεύω και δε με αφορά τίποτα! :shock::oops::lol:

Μαγδα ας άνοιγες τρενάκι και τα λέγαμε!!! :lol::lol::lol:

Όλα αυτα που λέτε περι βιβλίων κπλ θα τα επαναλάβετε ότνα μείνω έγκυος ε;; Γιατι δεν τα πολυδίνω σημασία τώρα... :oops::oops::lol:

Παναγιώτα είναι ένα κουκλάκι το Φωτάκι. Απο κοντά ακόμα καλύτερο! :x

Ίφι αν είναι να σε δω τρώω ακόμα και φασολάδα!!! :lol::lol::lol::x

Σας φιλώ κορίτσια!! Αν και απ' ό,τι βλέπω ο Παν κόλλησε στην μπάλα... ίσως επανέλθω!

Κοίτα κανείς δεν ξεσηκώνεται ακόμη

αν φτάσω όμως εγώ κ εσύ να μην έχουμε φαγητό για τα μωρά μας στην κυριολεξία όμως

όταν εξισωθούμε με τους απόλυτα φτωχούς, που έτσι κ αλλιώς πάντα υπήρχαν, τότε θα δούμε την πραγματικότητα και ναι θα επαναστατήσουμε

εδώ και 2 βδομάδες περιμένω την 25 Μαρτίου

μακάρι να πάνε όλα καλά

Κοιτα μη περιμενει.ς την 25η Μαρτιου...η πτωχευση ειανι εδω...δε χρειαζετε να περιμενεις τοσο πολυ...

Εμεις εαν εγω δεν ειχ ατη δουλεια που εχω...πραγματικα δεν θα ειχαμε να ταισουμε τα παιδια μας..

ασχτε αν ο αντρας μου ειναι αισιοδοξος..

εγω παλη με ζωνουν τα φιδια...

μου φαινετε θα ξεριζοσω το γκαζον..και θα φυτεψω πατατες στα παρτερια

Χρύσα, εμείς πχ που είμαστε μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει χωρίς βοήθεια και χωρίς την παραμικρή καβάτζα αν δεν πληρωθούμε τέλος αυτού του μήνα όχι δεν θα μπορούμε να ψωνίσουμε από το σούπερ μάρκετ

Τι θα γινει την 25η Μαρτιου??? ποια πτωχευση?? ποιος τα λεει αυτα? Ειναι καποια επισημη αναλυση απο καποιο οικονομικο η πιστωτικο ιδρυμα, καποιο πανεπιστημιο, καποιον οικονομολογο διεθνους κυρους?

Φραν ουουουουουου... Τι να σε πω! Το μέιλ που μας στείλανε ήταν από έναν Γ.Β. στέλεχος πιστωτικού ιδρύματος!

Κλάιν μάιν!

Ααααααχχχχχχ, ναι Χρύσα, ευτυχώς σώσαμε τα υπόλοιπα από τους τρέχοντες μισθούς!

Καταλαβαίνεις για πόσα λεφτά μιλάω ε? Πήραμε 2300, πληρώσαμε ενοίκιο 450, παιδικό 280, βάλαμε πετρέλαιο 250, 70 Κωτσόβολο, 80 κινητά, 128 ΔΕΗ, 73 σταθερό, 125 S/M, 85 πετρέλαιο ιδιοκτήτη (τα πληρώνουμε εμείς και τα αφαιρούμε από το επόμενο ενοίκιο), ε τα υπόλοιπα ήταν στην τράπεζα!!!

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Είμαστε για γέλια!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάω να γράψω στο γιατρό του gyn.

ΦΙλιά!

fran bale sto googl xreokopia stis 25 martiou kai tha katalabeis .

to eipa sto proigoumeno trenaki ,den to pisteuw kai gelaw kiolas ,bgike kapoios kai egrapse ena katebato oti taxamou douleuei se trapeza (megaloutsiko kefali) kai blepei oti feygoun ola ta leuta sto eksoteriko kai oti emathe oti pame gia xreokopia ......tsimpisan oloi kai arxise palu to paralirima

Παλια κροιδευα αυτους που αγοραζαν 5-5 τα λαδια και τις πανες οταν τα σμ ειχαν προσφορες..

τωρα παντα εχω καβαντζα κανενα 100 για τετοιες προσφορες..

δε με παιρνει αλλιως παιδια να βγαλω το μηνα.

Ομολογω επισης οτι ο καταψυκτης ηταν επενδυση.

Αχ Ιφη..μη το συζητας..

μας εμειναν 237 ευρω στον λογαριασμο...εχουμε να πληρωσουμε την ασφαλεια του αμαξιου του Ο..και να βαλπυμε πετρελαιο...

και ειπε το αφεντικο του Οδυσσεα οτι και καλα θα τους δωσει το Σαββατο απο 500 ευρω....

αμα τους δοσει..θα βαλλουμε πετρελαιο..αλλιως θα φορεσουμε τις στολε ςτου σκι και θα στρωνουμε επιδερμιδα...

Αχ κανουμε και χιουμορ τρομαρα μας

Φετος στις εκπτωσεις δεν ψωνισα τιποτα εκτος απο 2 παντελονια και 1 ζευγαρη παπουτσια του Οδυσσεα και αυτο γιατι δνε ειχε να φοραει..ουτε κανστο παιδι πηρα τιποτα να φανταστειος..ποιος εγω..που στις εκπτωσεις εκανα στοκ απο εσωρουχα και παλτο..

]τεσπα..μη μηζεριαζω αλλο..παω για νανι

Φιλακι απολλα..ελπιζω μεχρι αυριο

Γιατι καλε..ενα διαστημα που λεγανε πως ολοι οι παππουδες κανανε τα λευτα τους λιρες..

ευτυχως εχω 10 απο τον γαμο μας..σε εποχες μεγαλης πεινας να εχουμε τι να σκοτωσουμε

χαχαχαχα..γελασεκανεις;;;;;

Μιας και λυσσάξατε με την πτώχευση και δε μου δίνετε σημασία, θα σας πω οτι έχουμε ήδη πτωχεύσει. Το θέμα είναι οτι ο ΓΑΠ χτίζει προφιλ οπροδότης, ο εντεταλμένος και δεδομένου οτι δεν πρεπει να καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα, το προφυλάσσει θυσιάζοντας εργαζόμενους-συνατξιούχους.

Δεν υπάρχει αναπτυξη, τα δάνεια τα παιρνουμε για να πληρώνει το κράτος τις υποχρεώσεις του και με αυτην την πολιτική οδηγούμαστε μαθηματικά στο τέλμα, ακόμα και αν μας εξαθλιώσουν τελείως.

Υπάρχει κρυφό χρέος στα δημοσιονομικά που δεν είναι εφικτό να καταγραφεί, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν υφίσταται.

Και οι πολιτικοί το χαβά τους!!

Ο δε ελληνικός λαος;; Η χαρα του πολιτικού! Αποβλακωμένος, βολεμένος, φοβισμένος.

Ψυχοπλακώθηκα! Πωπω.....

Φιλεναδες ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ!!!! Οσες ειστε γκαστρωμένες, θα έχετε έναν ανέξοδο τοκετό. Οι λοιπές με τα μωράκια θα τα στείλουμε με τα λιγότερα χρήματα στον παιδικό και θα έρχεστε σπίτι μου να πίνουμε καφεδάκι!!!! Αντε και καμια βόλτα!

Σισσιώ, αν ο καθένας μας σκύβει το κεφάλι, ναι αποβλακωνόμαστε. Που θα φτασει αυτή η κατάσταση; Ενας λαός με ιστορία έχει φτάσει σε τέτοια εξαθλίωση και κανείς μα κανείς δεν κάνει τίποτα.

Πάω να κοιμηθώ γιατί είμαι άρρωστη. Σημερα η Νατ είχε 39 πυρετό και μάλλον κατι με κυνηγάει και εμένα. Και επειδή το πιο ευαίσθητο σημείο ειναι το στήθος μου... εκεί πονάω διπλά.

Αν είναι να μεταναστεύσετε τελικα, κάντε το από Δευτέρα που θα έχω στανιάρει.

Σας φιλώ!

Περαστικά Αθηνά μου!

Δε βγαίνουμε τελικα... Δεν ξεκολλάει ο σύζυγος από την μπάλα... και εγώ ιλοβαριέμαι να πω την αλήθεια... πάω να ξεντυθώ και να ξαπλώσω. Θα σερφάρω και λίγο...

Το βρηκα κ το διαβσα...Προσωπικα δεν το πιστευω, οντως ειναι chain mail...

τωρα για χρεωκοπια....δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλα, αλλα επειδη με τις οικονομικες αναλυσεις δεν τα παω κ καλα δεν εχω κ αποψη..απλα δεν πιστευω πως θα βγει καποιος και θα πει χρεωκοπησαμε..θα το ονομασουν ¨"αναδιαρθρωση του χρεους"...

Τωρα για εξεργεση του λαου κλπ..δε νομιζω οτι θα γινει ποτε διοτι εχει καλλιεργηθει η νοοτροπια του ειμαστε ολοι συνενοχοι...πρωτοι οι πολιτικοι εδραιωσαν την διαφθορα αγοραζοντας ψηφους (απο πολιτες ετοιμους να την πουλησουν κατα βουληση), καλλιεργηθηκε εσκεμμενα η νοοτροπια ολοι τα τρωμε, εγω θα σωσω τον κοσμο, εχουμε ανικανα κομματα και μια αριστερα αυτοαναιρουμενη που δεν προτεινε ποτε κανενα εναλλακτικο σχημα..

Κανοντας καποιον συνενοχο στο ¨"εγκλημα" του κλεινεις και το στομα...

Αντε διαβαστε αυτους τους στιχους

http://www.varos.gr/Greek/Lyrics/lyric2.htm

Σας καληνυχτω!

ρε κοριτσια πολυ σοβαρο το τρενακι που ανοιξα :shock::shock: δεν ανοιγω αλλο!!

Έχει γράψει ποτέ καμιά σας στο gyn? Πόσο γρήγορα απαντάνε?

Σισσιώ, αν βγαίνατε τελικά, χαρά στο κουράγιο σου... 00.00 η ώρα έχω να βγω από τότε που ήμουν 16 και το έσκαγα από το παράθυρο! :lol:

Χρύσα απελπισία η κατάσταση πουλάκι μου.

Και τι? Παραπονιέμαι κι εγώ που είμαστε 2 μισθωτοί δημοσίου στην οικογένεια. Και 2 οι γονείς μου, 4. Συνταξιουχοι βέβαια. Ένεκα του ότι είμαι μοναχοπαίδι, η αλήθεια είναι ότι βοηθάνε πολύ! Υπό άλλες συνθήκες ειλικρινά δε θα το ήθελα, αλλά τι να κάνω που 1 μισθός και το 1/3 του άλλου πάνε σε λογαρισμούς! Ρούχα, παπούτσια, κτλ κτλ? ουουουουουουουουου, από τις περσινές καλοκαιρινές εκπτώσεις έχω να ψωνίσω! Χειμωνιάτικα φέτος? Τα περσινά. Πέρυσι φαρδουλά, φέτος μεσάτα! Δε βαριέσαι?

ΑΘηνά λέγε τέτοια και κατά τη Δευτέρα θα σου σκάσουμε καμιά 20αριά με γύρω στα 40 κουτσούβελα και θα γελάμε!! :lol:

Φρανίτα πόσο συμφωνώ!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...