Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.....

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια!!!!οπως εγραψα σε αλλο ποστακι εκανα χοριακη στις 8/3 κ βγηκε 28!!!πηγα σημερα στο γιατρο και μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις και να παω σε 10 μερες για υπερηχο!!!!βεβαια μου εγραψε ολες τις εξετασεις που πρεπει να κανω, πηγα κ τιε εκανα και θα βγουν το σαββατο!!!!με εχει πιασει ενα τρομερο αγχος και για τη μικρη χοριακη και να μην βρεθει τιποτα στις εξετασεις!!!!! τελευταια περιοδο ειχα 7/2!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην ανησυχεις, ολα καλα θα πανε. Ο γιατρος κατι ξερει για να σου πει ελα σε 10 μερες.

Εγώ οταν εμεινα εγκυος,ειχα τελευταια περιοδο 18/9, πηγα 21/10 στο γιατρο και ουτε καν με εξετασε γιατι μου λεει και να σε εξετασω δεν θα δουμε τιποτα και θα αγχωθεις χωρις λογο. Και οταν πηγα 29/10 ειδαμε την κουκκιδα. Να σκεφτεσε θετικα και να μην αγχωθεις!!!

ΟΧΙ άγχος γλυκιά μου....κάνει κακό και σε σένα και στο νινάκι σου.....δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι....όλα θα πάνε τέλεια και θα έχεις μια υπέροχη γλυκιά εγκυμοσύνη... :P ......

Όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι. Εμένα η χοριακή μου ήταν 200 μετά πήγε 600, πολύ χαμηλή κατά τα λεγόμενα άλλων και είχα και διδυμάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην αγχωνεσε κοριτσάκι μου Είναι πολύ νωρίς όλα καλά θα πάνε.....θα το δεις σε λίγο καιρό θα.δεις το σπορακι σου......ότι θες εδώ είμαστε :)

Βανεσακι θα σου πρότεινα να επαναλαβεις τη χοριακή σου.

Κανονικα σημερα θα ηταν το ιδανικο, αλλα κι αυριο να πας, ωστε να δεις οτι αυξανεται, θα σε ξεαγχωσει πολύ μέχρι να πας στο γιατρό!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ....Κ ΜΕΝΑ ΣΤΙΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΗ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΑΚΗ Κ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ!!!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...