Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ΠΑΛΙ!!

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΩ....ΝΙΩΘΩ ΑΧΡΗΣΤΗ ΡΕ ΓΜΤ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΟΛΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΑΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΣΟΡΥ

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: οχι καθολου σε μια ωριτσα θα ναι ετοιμα!!!!!!!!!!!!

μωρε βικακυ απλα ειναι παιδακια παντα κατι θα βρισκουν οπως κ μεις ειμαστε μες τι μερες μας ειμαστε....

ειναι ζορικος αντρας γι αυτο στα κανεις οι αντρες απο μικροι παιδευουν :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πιστευω οτι ολες εχουμε ερθει σε αυτη τη θεση....

αλλα περναει κ μετα θα ερθουν οι καλες μερες κ παλι κακες ειναι το αλατοπιπερο της ζωης

αν ηταν ολες οι μερες ιδιες δεν θα λεγε ;)

Δημοσίευση

Ολες εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο πιστευω....

Θα μεγαλωσει και αυτος και θα σε κανει τις μαλαγανιες του σαν αντρας και θα

τα ξεχνας ολα εμενα ετσι κανει κανει καμια ζημια και μετα μου λεει μαμα εισαι μοντελο

σε αγαπαω πολυ και μου δινει κατι φιλια ρουφηχτα που ξεχναω τα παντα..... :D

Δημοσίευση

χαχαχαχ αντρας με τα ολα του...

τωρα κανει οτι δουλευει κ οτι το παιρνει τηλ κ τις λεει μη με παιρνεις δουλευω για να σε παω βολτα κ να σου παρω δωαακια :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

θεατρο μεγαλο παιδι μου παιρνει κ διαφορες εκφρασεις η μουριτσα με εχει βαλει τωρα να τις μιλησω να τις εξηγησω οτι δουλευει κ πρεπει να καταλαβει....

εχω λιωσει στο γελιοο δεν φανταζεσε

που να τους δεις μαζι να κανει η χριστινα τη μαμα κ ο χαρης το μπαμπα κ ο αγκαλιτσας το μωρο κ να τρεχουν στο νοσοκομειο γιατι εκανε εμετο ζουμε μεγαλες στιγμες σε αυτο το σπιτι :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα στην ειχαμε πριγκηπισσα.... :D:D:D:D

ειναι αγαπουλης πολυ τη χριστινα τη φωναζει κουνελακη μου :lol::lol::lol::lol::lol:

κ εχει παρει τα χναρια της μαμας κ του μπαμπα να τον ρωτησεις αυτο το φαγητο μεσα τι βαζουμε για να το φτιαξουμε θα στο πει ακριβως :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Θεος ο Χαρακης αχ τι παιδι χασαμε οταν με το καλο κανω δευτερο παιδι

αν βγει κορη θα στον καπαρωσουμε και θα τον κανουμε εμεις να ξεχασει

την Χριστινα το κουνελακι του :lol::lol::lol:

Αχ γλυκας ειναι.......εμενα ο δικος μου ειναι αλλου για αλλου τον ενδιαφερουν αλλα

πως να πλακωνεται στο ξυλο με κανενα παιδι και οχι της ηλικιας του αλλα μεγαλυτερα

η να ασχολειται με τοους φορτωτες και τα φορτηγα :lol: αργια πραγματα νταλικερης

παιδι μου ;):lol::lol::lol:

Και μην ακουσει για παιδακι της ηλικιας του η μικροτερο ειπαμε θα το ψησουμε στο φουρνο

με πατατες :o

Δημοσίευση

σουφλε σοκολατας

1 κούπα ζάχαρη

1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

4 αυγά

2 πακέτα κουβερτούρα

250 γρ μαργαρίνη

1 σφηνάκι κονιάκ

Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τη μαργαρίνη μαζί με την κουβερτούρα σε σιγανή φωτιά.

Παράλληλα χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.

Μόλις λιώσει η κουβερτούρα προσθέτουμε και το κονιάκ. Ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στα αυγά ανακατεύωντας με προσοχή..

ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύωντας με ένα κουτάλι.

Βουτυρώνουμε μία φόρμα ή ατομικά φορμάκια και ρίχνουμε το μίγμα μέσα.

Ψήνεις στους 200 βαθμούς για 12 με 15 λεπτά αφού τον έχουμε προθερμάνει λίγο.

μολις ειναι ετοιμο να το βγαλεις απο το φουρνο να μην στεγνωσει η σοκολατα

βασω για σενα καλη επιτυχια κ στειλε κ κανα κομματι χαχαχχαχαχα

Δημοσίευση

χαχαχχαχα ολα τα λεφτα ειναι κ σενα μωρε ετσι ειναι ολα τα αγορακια κ μενα ολη τη ωρα κανει το σπαιντερμαν κ μαλωνει με τοιχους τζαμια καναπεδες ειναι ολοι εχθροιχαχαχχα τι να απεις

αντρες παιδι μου.....

αλλα εχει κ αδυναμια στο κουνελακι του η πλακα ειναι καθε φοραα που ανεβαινει η χριστινα της φωναζει ελα τιτινα μου στο κρεββατι μου...ανασα δεν την αφηνει να παρει αλλα κ εκεινη ειναι μαλαμα δεν του χαλαει χατηρι κ καμια βλακεια να κανει ο χαρης ποτε δνε το καρφωνει...

την αλλη φορα ετρεχε κ επεσε πανω της κ επεσε κατω η χριστινα κ του λεω χαρη να προσεχεις η χριστινα ειναι κοριτσακι κ παιζουμε ηρεμα....

κ τι μου λεει η σκατουλα

οχι πεθερα μου μονη μου επεσε ο χαουλης δεν εκανε τιποτα :lol::lol::lol::lol::lol: δεν υπαρχουν αυτα τα παιδια τρελλενομαι να τους ακουω να μιλανε....τους εχω ποσα βιντεακια οταν μεγαλωσω να τους τα δειξω τι κανανε κ λεγανε

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...