Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ bikxar και εγώ θέλω πολύ να το κόψω

έκανα μια προσπάθεια αλλά μετά το ξαναάρχισα

μωρέ είναι συνήθεια και είναι ωραίο με τον καφέ

φιλενάδα τι θα κάνουμε???

εγώ σκέφτηκα να πάρω βλακεία τσιγάρα για να μην θέλω να τα κάνω

Αν είναι να βάλουμε αυτόν τον τίτλο θα πάω στην κοινότητα και θα γράψω

Κορίτσια βάζουμε έναν τίτλο για πλάκα μην μας κράξετε εμάς αυτός μας αρέσει

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

σταμμυ μου μην απογοητευεσαι βρε!!θα δειξει!οτι ειναι να γινει θα γινει!!!ποσες μερες εχεις καθυστερηση??

καλα εχω σκασει στα γελια τρελες!!! :lol::lol::lol::lol:

το καλυτερο θα ηταν:ΤΡΕΛΟΞΑΝΘΟΜΕΛΑΧΡΙΝΟΜΑΝΟΥΛΑ 2008 (13) Κ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol: ναι μωρε σιγα κ ας μας κραξουνε σιγα μη σκασουμε κιολας ;););)

κ εγω μωρε το γουσταρω για αυτο το σκεφτομαι τι να κανω ...:lol::lol::lol::lol:

κοριτσαρες επιστρεφω σε λιγο παω να παρω το τεκνακι μου το γλυκοοοοοοοοο μην εχετε γραψει 10 σελιδες μεχρι να ερθω :lol::lol::lol::lol::lol:

μάρεσε κ τα μυαλα στα καγκελα μας παει :lol::lol::lol:

συμφωνω βασω ;):lol::lol::lol:

αφηστε να πατησω υποβολη για να φυγω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕΥΕΤΕΑ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΠΟΛΥ...Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ...ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΑΓΧΩΘΩ ΤΡΕΧΩ ΑΜΕΣΩΣ :lol::lol::lol::lol::?:?:?:?:?

ΑΝΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΕΛΙΔΑ!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΜΕ Ε;;;;;ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ!!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2008;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΤΣΑΟΥΣΑ ΒΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ;;;;ΡΑΚΟΜΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ;;;;ΔΕΝ ΛΕΕΙ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Να σας πω και τον πονο μου περιμενω πως και πως να ανοιξουν τα

δανεια απο την εργατικη κατοικια για να κανω αιτηση και να κανουμε

επιτελους το δικο μας σπιτι και ειχαν πει πως σημερα θα τα ανοιγαν αλλα

τελικα θα τα ανοιξουν κατα τον Ιουνιο και ημουν σιγουρη πως μεχρι τον επομενο

χειμωνα θα ειμασταν στο δικο μας σπιτακι ξενερωσα πολυ αντε παλι στο περιμενε

μεχρι να το κανουν και αν το κανουν.... :(

Αλλα σκεφτομαι και θετικα μεχρι τον Ιουνιο μπορει να γινω πλουσια και να μην χρειαστει να

παρω δανειο :lol::lol::lol: καλο ε??????

Δημοσίευση

Αχ αυτά τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ παίρνω λαχείο μπας και τελειώσω το σπίτι που μένουμε στα μισά έχουμε μείνει!!!!!!!!!!!

Μας βοηθάει και ο μπαμπάς μου που και που αλλά προτιμω με τα χρήματα που μας στέλνει να ξεχρεώνω αυτά που ήδη έχω.

Τι να κάνουμε υπομονή.

Εγώ θα το κόψω το άτιμο το τσιγάρο που θα μου πάει είναι να μην το πάρω απόφαση :twisted:

Δημοσίευση

Μια χαρα που ειστε διπλα......

Αχ με αυτες τις πλαστελινες με εχει τρελανει ο δικος μου σημερα εβαλα σκουπα

και ετσι οπως σηκωσα το χαλι στο δωματιο του ειχε ενα σωρο μικρες μικρες μπαλιτσες

πλαστελινης απο κατω επαθα σοκ :o

Δημοσίευση

Βασούλα μου γλυκειά νιμίζω ότι καπνίζεις πολύ βρε κοπέλα μου.

Το ξέρω ότι είναι σπαστικό που στο λέω αλλά για το καλό σου στο λέω.

Εγώ κάνω 1 πακέτο την ημέρα και τα πιο πολλά εδώ στην δουλειά γιατί δεν προλαβαίνω.

Λοιπόν το πήρα απόφαση θα κάνω μόνο στον καφέ και μετά το φαγητό.

Κάτι είναι και αυτό.

Δημοσίευση

Εδω στην δουλεια ειναι αστα να πανω δεν εχω με τι να ασχοληθω και κανω πολλα

ειδικα με τον πρωτο πρωινο καφε εκει ειναι που το ενα σβηνω το αλλο αναβω.....

Βικυ εχουμε πλαστελινοχαλια εμεις :lol::lol: νεα μοδα :lol:

Δημοσίευση

ΟΙ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ;;;;;ΕΔΩ ΤΗΣ ΠΑΤΑΜΕ Κ ΤΗΣ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ...ΑΛΛΑ ΟΛΟ Κ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑΩ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΛΙΓΑΚΙ!!

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ !!ΧΩΡΕΥΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ..ΧΑΖΕΥΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ...Ε ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΤΡΑΒΑΕΙ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΑΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΠΙΑ... :?

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ....ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ..... :lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΡΙΑ!!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol: ε πως να ξερεις αφου δεν υπαρχει χαχαχχα μπουκλα ηθελα να γραψω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλη ξεκουραση

μολις τσακισα 3 φρυγανιες με τυρι κρεμα αλλα πειναω κι αλλο ρε γμτ

χαχαχαχ κ εγω αν δεν εχω κατι να κανω το ενα [πισω απο το αλλο κανω

σουπερ τα χαλακια μας

βικακυ γερα γερα με τσαμπουκα!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...