Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

να ξερεις για σενα γιατι με σκλαβωνεις θα ναι ειδικη εμφανιση :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α ρε κοριτσια τι συγκινηση μεσημεριατικα να σα στε καλα εχω χρειαστει ολοκληρη τη σοφτεξ για τη μυξουλα συγνωμη κιολας κ το δακρυ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε ελιες ειναι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλά ρε κοτσιδού έχεις εκεί τους γονείς σου και είσαι όλη την ώρα με ‘μας???

Καλέ τι παράδειγμα δίνεις????? Για κάτσε μαζί τους λίγο. Αλήθεια ακόμα δεν φάγατε???

Δημοσίευση

εδω ειμαστε ολοι μαζι καλε αφου ειμαι ταλεντο μπορω να κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μολις εβαλα τις χυλοπιτες ε μαλλον σε λιγο θα φαμε γιατι βλεπω ο νικος να αργει ποσο ακομα να περιμενουμε :D:D:D:D:D

Δημοσίευση

αντε παω να φτιαξω τραπεζι....

σας ευχαριστω για το ομορφο πρωινο που περασα....

τα λεμε το βραδυ στις ασπας για το τσιμπουσι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σας φιλω σταυρωτα καλη συνεχεια κουκλες :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:-*:-*:-*:-*:-*

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Μόλις μου είπαν θα βγούμε σήμερα και αύριο θα έρθει ο σύζυγος για το εξιτήριο. Σήμερα είναι κλειστά λόγω Πρωτομαγιάς!  Ο μικρός ήρθε προχθές να με δει ,κατέβηκα στο σαλόνι με είδε από μακριά και έτρεξε προς τα πάνω μου. Με το που τον είδα άρχισα να κλαίω. Ο γλυκούλης περίμενε την Κυριακή στο σαλόνι μέχρι τις 4 το πρωί να γεννησω και όταν μας είπε ο γιατρός θα κάνουμε ένα διάλειμμα να δούμε αν θα αλλάξει κάτι τον πήγε σπίτι ο γιατρός.  Καλό μήνα κορίτσια μου!!!  
    • Καλημέρα κοριτσια! Και γω έχει μερικά βραδια δ κοιμαμαι καθολου καλά. Με τραβάει η μέση, τα ισχύα, εχω ψιλο συσπάσεις. @Elenaki12 τι όμορφα που μας τ περιγράφεις! Έτσι να συνεχίσετε! Για την έξοδο από τ μαιευτήριο αν καταλήξεις σε καισαρικη δ βολεύει τ τζιν εγκυμοσυνης γτ δ θες τίποτα να σε ακουμπάει στην τομη.  @ΜαρίαΔημήτρης αντε να βγείτε να πατε στο σπιτάκι σας. Είναι διαφορετικα. Ο μικρος ηρθε σε ειδε?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!!!  Χάθηκα λίγο αλλά προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας με τον θηλασμό και ακόμα προσπαθώ και εγώ από την καισαρική αλλά κάθε μέρα και καλύτερα,αύριο ίσως βγούμε ανάλογα αν θα έχει ή όχι ίκτερο η μικρή, κανονικά λόγω καισαρικής πρέπει να μείνω 4 βραδιά αλλά δεν μπορώ θέλω να πάω σπίτι να βρούμε τους ρυθμούς μας σαν οικογένεια!
    • @Katerinapap και κάπου εδώ είναι που ξεκινάς να τα βλέπεις όλα ροζ κουφετι♥️  εμεις την κλείσαμε σήμερα σε 3 εβδομάδες…. Όσο για το σίδηρο εγώ το ξεκίνησα εδώ κ ένα μήνα,από 40 πήγε 36…… και από τα αλλά d3 κ ασβέστιο…. Εσένα σου έδωσαν κ βιταμίνες ή αλλά συμπληρώματα?
    • @Ioanna0030 αν θυμάμαι καλά είναι το πρώτο σου παιδάκι…. Εγώ είχα πολύ αγωνία στο πρώτο να το νιώσω και το ένιωσα 21+ εβδομάδων και μην φανταστείς κάτι τρελό…. Κάνε λίγο υπομονή…
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...