Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalispera koritsia!!!!simera 1i mera kathisterisis k prin ligo ekana ena clear blue.oxi afto me tin lklepsidra,ena mallon pio palio.leei oti a sximatistei to simvolo + eisai egios.emena sximatistike alla me tin orizodia grami poli edoni k tin katheti axni!!! vevaia leei oti an emfanistei to simvolo- den eisai!!! ti na pistepso????vevaia dnomizo na einai thetiko giati exo kai sibtomata periodou!!!!ti lete???

Δημοσίευση

vanessaki καλησπέρα! καλή σαρακοστή! για να καταλάβω... σου σχηματίστηκε ο σταυρός αλλά με τη μία γραμμή αχνή? Τότε το -- που λες πώς κολλαει? αφού σχηματίστηκε ο σταυρός, έστω κ αχνός, πάει να παει ότι το αποτέλεσμα λογικά πρέπει να είναι θετικό και όχι αρνητικό. το παράθυρο ελέγχου το έλεγξες? έχει γίνει σωστά το τεστ? άντε, σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα γιατί καταλαβαίνω ότι το επιθυμείς! :D

Δημοσίευση

Κατ'αρχας Βανεσακι σου εύχομαι να είσαι εγκυουλα!!! Προσωπικά δεν εχω κανει αυτο το τεστ που λες αλλα όλα την ίδια αρχή έχουν και αφου λες οτι βγηκε + έστω και αχνο νομίζω ότι είναι θετικό. Γιατί η μια η γραμμουλα η οριζόντια - είναι το control και η άλλη η καθετη Ι είναι για αν έχεις εσυ την ορμόνη που παράγει το σπορακι την β-χοριακη γοναδοτροπινη.Στα ουρά είναι πιο λίγη στη αρχή και ανιχνευται πιο δυσκολα απο ότι στο αίμα γι'αυτο ίσως είναι έτσι αχνή και οι περισσότεροι γιατροι προτιμούν να κάνουν απο το αίμα για σίγουρα παρά με τα ουρα. Δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις καλα έτσι όπως τα εξήγησα, σορρυ. Αν θες για να είσαι σίγουρη πήγαινε αύριο για μια β χοριακη σ'ενα μικροβιολογικό. Περιμένουμε νέα σου αν και έτσι όπως τα λες είσαι εγκυουλα. :D:D:D

Δημοσίευση

vanessaki και μενα θετικο μου ακουγεται ετσι οπως το περιγραφεις,οσο για τα συμπτωματα που λες ειναι απολυτως φυσιολογικα,και οταν εισαι εγκυος στην αρχη συμπτωματα περιοδου εχεις,απλα μετα σταματανε ολα και αρχιζουν αλλα,μακαρι να εισαι εγκυος σου ευχομαι,περιμενε λιγες μερες και ξανακανε το τεστ ή για να εισαι απολυτως σιγουρη πηγαινε κανε μια χοριακη και περιμενουμε να μας πεις ευχαριστα νεα!!!

Δημοσίευση

vanessaki mou kalispera kai kali sarakosti.....apo oti perigrafeis kai mena mallon gia thetiko mou akougetai para arnitiko...gia na se voithisw ligaki, eixa kanei prin 2 ebdomades kai egw ena clear blue, to aplo oxi to psifiako kai amesws mou ebgale - ...ara apo ti stigmi pou sou bgike + estw kai axna simainei glukia mou oti eisai...:))).....alla opws eipan kai ta koritsia, kalutera na kaneis kai mia xoriaki gia na to pistopoiiseis 100 %.....euxomai na exeis thetika apotelesmata......se filwww....:))

Δημοσίευση

το τεστ λεει πως το κοιτας μονο τα 2 πρωτα λεπτα μετα αν αλλαξει δεν υσχιει αυτο που δειχνει..εγω αυτο το τεστ χρησιμοποιω και πιστευω οτι ειναι αξιοπιστο απλα ξανα κανε αλλο ενα η καλυτερα μια χοριακη το πρωι και το μεσημερι να εχεις τα αποτελεσματα ετσω και λιγες μοναδες μπορει να δειξει η χοριακη

Δημοσίευση

vanessaki θα συμφωνήσω ότι το τεστ με έγκυρο αποτέλεσμα το κοιτάμε μόνο τα πρώτα λεπτά. πέρα απ'αυτό, καλύτερα αύριο κάνε μια χοριακή ή αν ακόμη δεν θέλεις να πας, να ξέρεις ότι είναι καλό το self clear που ανιχνεύει ίσως λίγο καλύτερα. εγώ αυτό είχα κάνει, όταν ήμουν 32η μέρα, με κύκλο 28-31 ημέρες κ είχε βγει θετικό χωρίς να διερωτηθώ ούε λεπτό ;)

Έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια! καλό αποτέλεσμα!

Δημοσίευση

Βανεσσακι καλησπερα και απο μενα!

και γω αυτο το τεστ ειχα κανει μια μερα πριν την περιοδο και ειχε βγει πολυ αχνο θετικο...τοσο αχνο ομως που η καθετη γραμμη ισα ισα φαινοταν ..αφου το κοιταγα ξανα και ξανα για να δω αν ειναι τελικα + ή οχι!τελικα ημουν εγκυος!!!

αν το αποτελεσμα το διαβασες τα πρωτα 2 λεπτα οπως λεει το τεστ τοτε εστω και αχνο ειναι θετικο!!!!!!!Στο αυχομαι ολοψυχα!μετα μη δεινεις σημασια μπορει να αλλαξει το αποτελεσμα.

Περιμενουμε τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

vanessaki ωραία νέα μου ακούγονται αυτά!!!!!!Αφού είδες έστω και για λίγο το + κάτι φαίνεται να συμβαίνει.Στο αρνητικό συνήθως δεν φαίνεται καθόλου, ούτε έστω και για 2 λεπτά.Απλά λογικά αν κάνεις χοριακή το πολύ πιθανόν να είναι αρκετά χαμηλή ακόμα.Μου έχει συμβεί το ίδιο με τα clear blue και η χοριακή την επόμενη μέρα έδειξε 50 μονάδες.

Δημοσίευση

βανεσακι μου το ιδιο ακριβως επαθα κ εγω πριν απο δυο βδομαδες!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον,αφου ειχα μια μερα καθηστερηση (που ποτε δεν εχω), εκανα κ εγω τεστ.κανω λοιπον το πρωτο τεστ κ βγαινει θετικο αλλα αχνο!!!!!!!!!!!!!!!(η αληθεια ειναι πως τα'παιξα γιατι δεν το περιμενα να ειμαι εγκυος με τιποτα.μου ηρθε κεραμιδα).οταν ειδα το αχνο θετικο εστειλα αμεσως τον αντρα μου στο φαρμακειο να μου παρει κ αλλο ενα για να δω τι γινεται , να σιγουρευτω γιατι δεν το πιστευα!!!!!!!κανω κ το δευτερο κ βγηκε θετικο!!!!!!!!!!!

(ε περιττο να σου πω πως τα ειδα ολα κ με επιασε απελπισια,τελοσπαντων ομως).

μετα απο τα δεκα λεπτα ομως το αποτελεσμα αρχισε κ αλοιωνοτανε!!εφευγε η γραμμουλα, ε κ μετα απο λιγη ωρα δεν υπηρχε καν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οποτε κ εσυ μαλλον εισαι εγκυουλα κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανε βεβαια κ μια χοριακη για να σιγουρευτεις!!!!!!!!!!!

ευχομαι να ειναι το επιθυμητο αποτελεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Πολύ πιθανό να εισαι εγκυος. Κι εγω όταν το ειχα κανει τεστ 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο, ηταν αυτο με τις 2 γραμμες, και η πρωτη κοκκινησε αμεσως, και την ωρα που πηγα να το πεταξω, νομιζα οτι ειναι αρνητικο, η δευτερη εγινε αχνη. Τελικά πηρα και δευτερο τεστ, και την επομενη χοριακη. Ηταν θετικο τελικα.

Κανε χοριακη για σιγουρο αποτελεσμα. ελπιζω να ειναι οπως επιθυμεις!!!

Δημοσίευση

μπράβο vanessaki κάτι μεγαλώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά,και ας είναι χαμηλή τώρα. Παίζει ρόλο πότε έγινε η σύλληψη. Αν έγινε αργότερα είναι λογικό να είναι χαμηλή.Στο χαρτί που σου έδωσαν από το εργαστήριο δεν έγραφε σε ποια εβδομάδα αντιστοιχεί

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αυχενική Θεσσαλονίκη  Θα την κλείσω αύριο .είμαι από βόρεια Όλα καλά σήμερα με τον γιατρό μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά που το είδαμε στον υπέρηχο. Γενικά ενώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν τοσσο χαλαρή σε αυτή δε ξέρω με έχει κυρίευσε ένα αδικαιολόγητο άγχος.ισως επειδή πέρασα και δύσκολη εγκυμοσύνη και τοκετό..
    • @Princess28 καλά μην τρελαίνεσαι.. 🤣 Στα ίδια με σένα είμαι κι εγώ.. έχω τρία σπίτια, τα ρούχα μου δεν ξέρω που είναι τι.. η βαλίτσα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Από καρότσια και τα υπόλοιπα δεν έχω βρει τπτ.. Θέλουν στεγνό καθάρισμα.. 🥴  Ψάχνω βρακί και κάλτσα κάθε φορά.. 🤣 Εννοείται δωμάτιο μωρού δεν έχει γίνει..  Γενικά ένα χάος!!! Μετά τη γέννα θα βρούμε άκρη.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Ααα το άλλο που σου είπα για τα κιλά και δεν το κατάλαβες είναι ότι ήθελα να πω για το βάρος που πρέπει να παίρνει το μωρό μέσα στο μήνα. Ότι δηλαδή αν δεν παίρνει βάρος σωστό ίσως δεν έχω γάλα, η το γάλα μου δεν είναι αρκετό ώστε να το χορταίνει και να βάζει τα κιλάκια που πρέπει.
    • Ναι! το ίδιο λέμε.. ήταν παλιά 6μηνο και το κάνανε 9μηνο. Είναι για εργαζόμενες ναι! απλά νομίζω ότι εγώ θα το πάρω γιατί μπορεί να μην έχω τώρα ενεργή σύμβαση εργασίας αλλά έχω ενεργή τη σύμβαση κυοφορίας και λοχίας, οπότε βλέποντας στη ΔΥΠΑ αυτό δεν σου ζητάνε κανένα χαρτί από την εργασία σου. Τουλάχιστον ο φίλος μου ο ChatGTP αυτά μου λέει.. 😅   Είναι ακριβώς όπως σου απάντησε το @το χοντρό μπιζέλι είναι. 😉
    • Κοίτα εγώ η αλήθεια είναι έπαιρνα μόνο τα λευκά. Έκανα απόξεση στις 9 εβδομάδες και περίοδος μου ήρθε μετά από 5-6 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.. Δεν μου έδωσε ο γιατρός χάπια, ήρθε η περίοδος από μόνη της. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω τα χάπια για σωστή ρύθμιση κύκλου.  Καλό είναι για όποια απορία να ρωτήσεις το γιατρό σου. Είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απάντηση. 
    • Εγώ νομίζω τα πιο πολλά κιλά τα παίρνω στο δεύτερο τρίμηνο  Και εμένα η κοιλιά μου σαν μέγεθος είναι εντάξει μπορεί να έδειξε πιο νωρις και έλεγα αχ τι κοιλιά θα κάνω αυτήν την φορά; τελικά δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις αλλες φορές.. δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου ίσως λιγο μονο στο περπάτημα που πάω πιο αργά και λίγο σαν την πάπια 😂 με τον ύπνο δεν με πειράζει μονο όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά μετά τον 8ο γίνεται ακόμα χειρότερο αυτό 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...