Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα μανουλες γκαστρουλες κ μελλουσες κυοφορουσες :lol:

υπαρχει καμμια μανουλα εδω που εχει δισκοκοιλη κ γεννησε με επισκληριδιο αν ναι πως ηταν η ολη εμπειρια???

σε εξι εβδομαδουλες θα γεννησω με το καλο κ αποφασισαμε να προχωρισουμε με καισαρικη τομη με ανχωνει ομως το θεμα της αναισθησιας ναι μεν θελω να ειμαι ξυπνια να δω την μπεμπουλα μολις βγει απο την αλλη φοβαμε μην κανει η επισκληριδιος ζημια μιας κ εχω προβλημα με δισκοκοιλες....

Δημοσίευση

γεια,εγω εχω 3!! :D μια εγχειρισμενη που επανήλθε ,2 εγχυσεις κορτιζονης , μια ημιπεταλεκτομη (δισκεκτομη) στο Ο4-Ο5 .οταν ήρθε εκείνη η στιγμή την εκανα ασυζητητί!!απλά είπα γ τη δισκεκτομη κ μου την εκαναν πο ψηλα,εχω ακουσει για κοπελες που ειχαν μαζι την μαγνητική!τωρα που το σκεφτομαι ισως θα επρεπε να αναφερω και για τις υπόλοιπες !!

Δημοσίευση

αλεξανδρουπολη με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου!!!

σαυροπιγκουινε μου αχ τι τραβηξες κ εσυ!!!κ εγω τρεις εχω παναθεματες...δεν εχω προχωρηση ομως ακομη σε επεμβαση προλα βε κ ηρθε το μπεμπονι :D

ησουν δηλαδη οκ με την επισκληριδιο παρολο που εκανες κ δισκεκτομη?δεν ειχες καμμια ενοχληση???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...