Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ω Θεέ μου αυτό δεν το είχα σκεφτεί.... Το ζώδιο. Χαχαχαχα είναι καλό λες;;; Εγώ έχω 28/11 ΠΗΤ αλλά στις άλλες μου γέννες είχε πάει παραπάνω ποτέ δεν ξέρεις. Απλά έτσι στο περίπου υπολογίζεις. Όχι την έκτη εβδομάδα προς το τέλος είχε τόσο και θυμάμαι είχα αγχωθει γιατί η κόρη μου είχε 125! Μιλάμε τρελή διαφορά. Είναι και ανάλογα πότε έγινε η σύλληψη, η εμφύτευση κτλ κτλ Εσύ πόσο χρονών είσαι;;
    • Άντε κορίτσι μου, με το καλό! Δεν πειράζει το νούμερο σημασία έχει η αύξηση έτσι κι αλλιώς. Είσαι πριν την καθυστέρηση;  Όσο για την περιοχή στον κόλπο, τρωγε γιαουρτακια, ρωτά αν μπορείς να πάρεις προβιοτικα και θα στρώσεις μπορεί να σου δώσει και κάτι ο γιατρός. Έχεις φαγούρα ή πόνο;  
    • 160 θα είχε λογικά 7-8 εβδομάδες ε; Νταξει άκυρος αυτός ο τρόπος πρόβλεψης φύλου 😆  Πάνω κάτω 26 Νοεμβρίου αλλά νομίζω θα αλλάξει ίσως γιατί ακόμα οι υπέρηχοι ξέρεις το βγάζουν μια έτσι μια αλλιώς το μικράκι, αλλά ναι τέλη Νοέμβρη! Τοξοτάρα 🫶🏼
    • Κι εγώ στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου κάπου την έκτη εβδομάδα ακούγαμε καρδούλα. Οι παλμοί διάφοροι από 120-160 θυμάμαι. Το αγόρι είχε 160 πάντως 🤣🤣 οπότε μάλλον δεν παίζει ρόλο αυτό. Θυμάμαι μου είχε πει ο γιατρός ότι είναι ανάλογα τι έχεις φάει πριν, αν έχεις πιει καφέ αν είσαι αγχωμενη εσύ και όχι το φύλο. Θα σου πω κι εγώ αύριο πόσο θα είμαι. Εντωμεταξυ κι εγώ αύριο θα είμαι 6+5 σαν εσενα,πάμε μαζί!!! Ποτέ έχεις ΠΗΤ;
    • Καλημέρα! Καλημέρα! Όλα κατ' ευχήν εύχομαι κοπέλα μου από εδώ και πέρα.. Θα δώσει ο Θεός και όλα θα πάνε καλά, θα το δεις. Εσύ φρόντισε μονάχα να είσαι όσο γίνεται πιο χαλαρή. Κι εμένα μου είχαν δώσει φωτογραφία με το σποράκι.. Και μην ψάχνεις να βρεις συμπτώματα, μπορεί να έχεις μπορεί και όχι, η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.. εσύ απλά να σκέφτεσαι θετικά, τπτ άλλο.! Πότε σου είπανε να πας για χοριακή;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...