-
Απαντήσεις
-
Από anna_30 · Δημοσίευση
Γεια σας κορίτσια! Ξέρω ότι είναι νωρίς για τεστ απλά επειδή έχω κάποιες δουλειές αυτές τις μέρες και θα πρέπει να σηκώσω βάρος είπα να κάνω ένα τεστ σήμερα…πως το βλέπετε εσείς; -
Από Ngsofia · Δημοσίευση
Μετά από τόση ταλαιπωρία εύχομαι πραγματικά αυτή η φορά να είναι και η τυχερή σου!!!Mε το θέλημα του Θεού όλα θα πάνε κατ ευχήν!!!🙏🙏🙏 -
Από annitakianna · Δημοσίευση
Λευκη μου καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι! Η αδελφή μου είχε ακριβώς αυτό το πρόβλημα δεν έπαιρνε ούτε ο μικρός της βάρος!! Όλη μέρα αγκαλιά και το βράδυ χωρίς ύπνο μιας και ήθελε συνέχεια να είναι σε όρθια στάση το παιδί λόγο της έντονης ενοχλήσεις που είχε ο καημένος! Πολύ δύσκολη κατάσταση πραγματικά θέλει πολύ υπομονή! Πιστεύω ότι με τις τροφές θα βελτιωθεί κατά πολύ η κατάσταση κορίτσι μου! Τουλάχιστον αυτό έγινε στον μικρό μας! Αρκεί μόνο να δεχτεί εύκολα τις στερεές για να μπορέσεις να του αντικαταστήσεις τουλάχιστον 2 γεύματα και να αρχίζει να παίρνει βάρος! Υπομονή θα ευχηθώ θα τα καταφέρετε και θα πάνε όλα καλά! -
Από ΜαρίαΔημήτρης · Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσια και εμενα η μικρή μέσα στη μέρα έχει λίγο γκρίνια και πίνει ανά 2 ωρες γάλα λιγότερο βέβαια προφανώς γτ διψάει. Πάντως απο όταν το γύρισα τελείως στο ξένο νομίζω μπηκαμε σε μια σειρά. Οσο έδινα μητρικο και μετά συμπλήρωμα πεινουσε συνέχεια γιατί το μητρικο είναι πιο εύπεπτο και το χωνευε αμέσως.Προς Θεού δεν λέω να το σταματήσει κάποιος αν κάνει μικτή διατροφή, λέω μόνο τι δούλεψε σε εμάς. -
Από sofakikaramel · Δημοσίευση
Εμένα όταν έρχεται ο πόνος είναι συνεχόμενος πονάει η κοιλιά μου όπως όταν έρχεται περίοδος κ υπάρχει μια ενόχληση.. από την αρχή τα έχω αυτά αλλά ήλπιζα ότι στο δεύτερο τρίμηνο θα εξαφανιστούν!
-