Μετάβαση σε περιεχόμενο

μπιμπερο AVENT

Recommended Posts

Κορίτσια μου γλυκά καλησπέρα. λέχω ένα μωράκι 5 μηνών το οποίο μέχρι πρίν 15 μέρες θύλαζα αποκλειστικά.Δυτυχώς τις επόμενες μέρες αρχίζω την δουλεία και πρέπει να αρχίσω να χρησιμοποιώ μπιμπερό για να το ταίζουν τισ ώρες που δε θα είμαι σπίτι. Εχω το ΄θύλαστρο της AVENT και τα μπιμπερό της ίδιας εταιρίας. Τα μισά απο αυτά τα πήρα απο το mathercare και 2 ακόμα απο φαρμακέιο. Τα μπιμερό που αγόρασα απο το mathercare είναι άσπρου χρώματος και πιό μαλακά και έχουν και ένα 2ο δακτυλίδι που το βάζεις στο δακτυλιδι που μπάινει η θυλή, τα δε μπιμπερό που αγόρασα απο το φαρμακείο είναι κιτρινοπά και πιό σκληρά. (και τα δύο είναι πλαστικά μιάς και η εταιρία βγάζει μόνο πλαστικά). Και στα δύο στο κουτί γράφει BPA free. άκουσα και διάβασα το θέμα που υπάρχει με την ουσιά αυτή στα πλαστικά μπιμπερό και φοβήθηκα. Πήρα τηλέφωνο την εταιρία στην ελλάδα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι τα κιτρινοπά μπιμπερό που εισάγουν αυτοί δεν έχουν πρόβλημα. Τους είπα ότι έχω πάρει και απο το mathercare τα ασπρα και μου είπαν οτι το κατάστημα τα εισαγει κατευθείαν μόνο του απο την αγγλία και δεν γνωρίζουν για αυτά τα μπιμπερό. ΜΟυ είπαν πάντως ότι τα ασπρα έχουν πρόβλημα με την ουσιά αυτή, Ρώτησα και στο mathercare το ίδιο ακριβώς πράγμα και αυτοί μου είπαν το ανάποδο. Οτι τα άσπρα είναι τα καινούργια μπιμπερό της εταιρίας και ότι τα άσπρα είναι αυτά που δεν έχουν πρόβλημα.

Ο καθε ένας λέιε ότι θέλει, ... και εγώ τώρα πιό να πιστέψω?? μήπως γνωρίζει καμιά σας να μου πέι ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου καλησπέρα!!!

Εγω εχω καταβολευτει με τα μπιμπερό της Avent πάντως,είναι πολύ πρακτικό το σχήμα

τους,κ βολεύει να τα πλένεις με σφουγγάρι,δεν είναι απαραίτητη η χρηση βούρτσας για

μπιμπερό κ εύκολα μπορούν να βολευτούν σε οποιαδήποτε τσάντα!

Σχετικά με το υλικό τους πάντως,κ εγώ έχω πάρει κ τα κίτρινα κ τα λευκα κ στις δυο

περιπτωσεις τσέκαρα πρώτα το κουτι κ ήταν κ τα 2 bpa free,μην ανησυχεις καθόλου..

Κ πραγματικά,δεν εχουν καμια σχέση με το πλαστικό άλλων εταιρειών μπιμπερό,

είχα ένα που μου φέρανε δωράκι(δε λεω ποιας εταιρειας για ευνόητους λόγους),μια

φορά έβαλα γάλα κ βρωμοκοπούσε...Τι το τριψα,τι το αποστείρωσα,τι στο πλυντηριο

πιατων το χωσα...Βρωμοκοπούσε γαλατίλα!Avent κ ξερό ψωμί!

φιλάκια

Και εγω τις Avent ειχα στην κορη μου. Και τα κιτρινα αλλα και τα ασπρα.Μου ειπανε οτι ειναι το

ιδιο υλικο και μενα οποτε μην σκας.Ολα οκ. Και θα συμφωνησω με την mummydi! Ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...