Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κ παλι...λοιπον

Η Καθολικουλα μου απο οτι εχω καταλαβει δεν της "καθονται" καλα στο στομαχακι οι κρεμες....ρυζαλευρο-βανιλια και μπισκοτοκρεμα...την μπισκοτοκρεμα την εκανε και εμετο σταδιακα οοολο το απογευμα κ βραδυ....δινετε κατι αλλο εκτος απο φρουτο που της το δινω το πρωι....το απογευμα??? ειναι απαραιτητη η κρεμα??? εγω λεω να μην της ξαναδωσω...οποτε τρωει απογευμα κρεμα το ξενυχταμε!!! ασε που θα της εχουν πεσει και "βαρια" της κακομοιρας ολα μαζι! ξεκινησα φρουτα και χορτοσουπα....τα φρουτα δεν τα πολυσυμπαθει :lol: για την χορτοσουπα τρελλενεται!!!!

περιμενω γνωμες!!!

Δημοσίευση

Κ εγώ αυτό θα έλεγα κοριτσάκι μου,γιαουρτακι να της δίνεις,έχεις δοκιμάσει?

Είναι κ μικρούλα για να της δίνεις ψωμάκι ή ρυζόγαλο,ή κεκακι που εχω εγω εναλλακτικες!

Βεβαια όχι οτι κ η κρεμούλα είναι κακή,έχει ένα σωρο θρεπτικά συστατικά κ βιταμίνες,

αφού κ εγώ ενίοτε της δίνω!

Δημοσίευση
Κατερινιώ,μήπως όντως της πέφτει βαριά η κρεμούλα!Ρώτα το γιατρό μήπως μπορείς να της δίνεις γιαουρτάκια,αυτά που είναι μετά τον 6ο μήνα :roll::roll: Μπορεί να είναι καλύτερα. :)

Απο οτι καταλαβα φουφουκα μαλλον!!! δεν θα της δωσω για λιγες μερες να δω πως θα παει....θα τον ρωτησω μεθαυριο που εχουμε εμβολιο απλα ηθελα να δω τι τρωνε τα αλλα μωρακια το απογευμα

Δημοσίευση

Θα μπορουσες να τις δινεις παλι χορτοσουπα....

Εμενα οταν ηταν μικρος δεν του αρεσαν οι κρεμες και του εδινα οτι και το μεσημερι

ετσι μου ειχε πει ο παιδιατρος.....

Τωρα για τα γιαουρτακια που λενε τα κοριτσια ρωτα τον παιδιατρο να σου πει

αλλα και παλι στον γιο μου οταν του εδινα του ερχοταν βαρυ και εκανε εμετο....

Τι να σου πω ρωτα καλυτερα τον παιδιατρο θα ξερει καλυτερα :D

Δημοσίευση

μπορεις επισης να τις φτιαχνεις λιγο τραχανα αν τον τρωει...θα την χορταινει περισσοτερο.ή ακομα κ λιγο αστρακι ή κουσκουσακι σαν σουποιτσα(αν βεβαια σας τα επιτρεπει ο γιατρος)κ φυσικα τα γιαουρτακια ειναι πολυ καλη λυση ειδικα το καλοκαιρακι.

Δημοσίευση

Eγώ στη μπουμπούκα μου από 6 μηνών κ μεχρι τώρα, πολύ σύχνά σαν απογευματινό της δίνω γλυκοπατάτα,αχλάδι ή μήλο κ καρότα!Τα βάζω στον ατμό κ προσθέτω ενίοτε κ βιολογικά δημητριακά της Ηοlle!Ξετρελλένεται η μικρή μου!

Γενικώς αποφεύγω τις πολλές σκόνες κ τα γιαουρτάκια...Προτιμώ να της μαγειρεύω!ι

Η συνταγούλα αυτή είναι πανεύκολη κ πολύ υγιείνη!Φυσικά μπορείς να κάνεις κ πολλές παραλλαγες με τα φρουτάκια!

καλά μασουλήματα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...