Μετάβαση σε περιεχόμενο

ουτρογεσταν και καθυστερηση

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια ειμαι 15η μερα απο τη σπερματεγχυση..σημερα επρεπε να κανω ενα τεστ αλλα τελικα αγχωθηκα και το εκανα χτες το πρωι μιας και ηταν 14 μερες απο την οωρηξια και βγηκε αρνητικο.παιρνω ενα χαπι ουτρογεσταν ενδοκολπικα καθε βραδυ και μου ειπαν να μη σταματησω αν δεν ερθει η περιοδος..παιζει να μου καθυστερει γι αυτο;δεν μπορω να κανω χοριακη εδω που ειμαι.Ποτε να επαναλαβω ενα τεστ;ειναι στανταρ η καθυστερηση με τα ουτρογεσταν η να ελπιζω εστω και λιγο σε ενα θαυμα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

guanto mou egw otan ekana spermatenxysh kai ekana thn xoriakh thn 15 mera kai htan arnhtikh mou eipe amesws na stamathsw ta utrogestan alla h periodos mou hrthe meta apo mia evdomada, alla den kserw an paizei rolo to oti exw polykystikes wothikes kai den exw stathero kyklo, ta utrogestan pantos den nomizw oti prokaloun kathyserhsh, egw sthn teleytaia ekswswmatikh pou ekana epairna 9 utrogestan thn mera alla h periodos mou hrthe, esy giati den mporeis na kaneis xoriakh?

γιατι εδω που ειμαι στο εξωτερικο τα εκανα ολα στο δημοσιο και δεν κανουν χοριακη στη σπερματεγχυση..ρωτησα σε ιδιωτικο να την κανω και θελουν 60 ευρω..οποτε ειπα να περιμενω λιγο..εγω εχω απολυτα σταθερο κυκλο...αλλα με αυτα τα καινουρια δεδομενα δεν ξερω..

Cuando μου γλυκιά, εμένα τα utrogestan μου έφεραν καθυστέρηση. Συνήθως αδειαθετώ την 16η ημέρα μετά την ωορρηξία. Επειδή όμως έπαιρνα τα χάπια μέχρι την 16η ημέρα, που η χοριακή βγήκε μηδενική, μου πήρε άλλες 3 ημέρες για να αδειαθετήσω... Το κέντρο εξωσωματικής μου είπε ότι οφειλόταν στα χάπια. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είδα ελάχιστα καφέ υγρά στο σκούπισμα από την 15η ημέρα, οπότε ήξερα ότι όλα είχαν τελειώσει. Τα υγρά αυτά συνεχίστηκαν μέχρι την ημέρα που αδειαθέτησα.

Γι' αυτό σου λέω, όσο δεν έχεις συμπτώματα περιόδου μπορείς να ελπίζεις.

Σε φιλώ γλυκά φιλενάδα και ψυχραιμία, όσο μπορείς...

εγω 14 μερες μετα να μην πω 13 αδιαθετω..παντα 15η μερα χαμογελουσε το τεστ οωρηξιας και μετα περνουσαν 14 μερες και την επομενη ερχοταν...για αυτο λεω μηπως τελικα ηταν 13 οι μερες αναμονης..τωρα ειχα σιγουρη οωρηξια 14η μερα..δεν ξερω..θα δειξει..ειναι που δεν μπορω να κανω χοριακη αλλιως θα βλεπες :lol::lol:

αχ cuando μου μακαρι να μην ερθει η περιοδος!!!!κ να ερθει ενα ζουζουνακι στην οικογενεια σας φιλια πολλα κ καλη επιτυχεια!!!!

σου ευχομε τα καλυτερα :x:-*:-*

Αγαπη όχι το ενα outrogestan δε σταματαει την περιοδο. Ειναι για να βαλέι τον οργανισμο σε διαδικασια απο μόνος του να διμιουργισει "συνθικες" εγγυμοσινης. Φίλη εισαι εγγυος!!!! ;) και περιμενουμε νεα σου . Εγω μετα την σπερματεχιση επερνα 2 και αδιαθετισα κανονικα!!! Με το καλο ευχομαι!

Αγαπη όχι το ενα outrogestan δε σταματαει την περιοδο. Ειναι για να βαλέι τον οργανισμο σε διαδικασια απο μόνος του να διμιουργισει "συνθικες" εγγυμοσινης. Φίλη εισαι εγγυος!!!! ;) και περιμενουμε νεα σου . Εγω μετα την σπερματεχιση επερνα 2 και αδιαθετισα κανονικα!!! Με το καλο ευχομαι!

ανατριχιασα!!!!!!!!!!παραλιγο να αρχισω να κλαιω κιολας..οταν θα μου το πουν αυτο θα κλαψω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...μακαρι να ναι οπως τα λες... :x:x:x

Cuando μου γλυκιά, εμένα τα utrogestan μου έφεραν καθυστέρηση. Συνήθως αδειαθετώ την 16η ημέρα μετά την ωορρηξία. Επειδή όμως έπαιρνα τα χάπια μέχρι την 16η ημέρα, που η χοριακή βγήκε μηδενική, μου πήρε άλλες 3 ημέρες για να αδειαθετήσω... Το κέντρο εξωσωματικής μου είπε ότι οφειλόταν στα χάπια. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είδα ελάχιστα καφέ υγρά στο σκούπισμα από την 15η ημέρα, οπότε ήξερα ότι όλα είχαν τελειώσει. Τα υγρά αυτά συνεχίστηκαν μέχρι την ημέρα που αδειαθέτησα.

Γι' αυτό σου λέω, όσο δεν έχεις συμπτώματα περιόδου μπορείς να ελπίζεις.

Σε φιλώ γλυκά φιλενάδα και ψυχραιμία, όσο μπορείς...

Καλη μου φίλη τα καφε υγρα σηγουρα δεν ειναι κατι καλο, αλλα μπορει να ειναι και κατι που περναει. Εγω στην εξοσωματικη που "πετιχε " για λίγο πηγα να κανω τη χοριακη με το δακρι στα ματια γιατι ειχα και γω καφε υγρα, ειχα θετικη χωριακη και ΤΕΡΑΣΤΙΑ παρακαλω 146 για 12 μερα μετα την εμβριομεταφορα. Ευχομαι η επομενη χωριακη σου να ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ !!!!!!!! :ymparty:

Καλη μου φίλη τα καφε υγρα σηγουρα δεν ειναι κατι καλο, αλλα μπορει να ειναι και κατι που περναει. Εγω στην εξοσωματικη που "πετιχε " για λίγο πηγα να κανω τη χοριακη με το δακρι στα ματια γιατι ειχα και γω καφε υγρα, ειχα θετικη χωριακη και ΤΕΡΑΣΤΙΑ παρακαλω 146 για 12 μερα μετα την εμβριομεταφορα. Ευχομαι η επομενη χωριακη σου να ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ !!!!!!!! :ymparty:

σε ευχαριστω καλη μου αλλα εγω τουλαχιστον ευτυχως δεν εχω ακομα καφε υγρα..ξερω περιπτωσεις σαν την δικη σου...εισαι εγκυος;η γεννησες;ολα καλα ευχομαι...

Ξανακανε το τεστ σε 3 μερες.

Η προγεστερονη ναι φερνει καθυστερηση αλλα μην αγχωνεσαι. Εγω μετα απο εξωσωματικη εκανα το τεστ και ηταν αρνητικο την 14η μερα και την 15η η χοριακη μου ηταν 99.5!

Τα αποτελεσματα τα βλεπεις στο τικερακι ;)

Το τεστ σε αντιστοιχες μοναδες πρεπει να ειναι πανω απο 100.

Καλη επιτυχια ;)

αυτο θα κανω μακαρι να μαι τοσο τυχερη!!!!!!!!!!!!!!!

δεν θελει αγχος!!!!!!!!

Πρεπει να εισαι ηρεμη αυτες τις μερες οπως και αν εχουν τα αποτελεσματα!!!

Σου ευχομαι μεσα απο τη κοιλιτσα μου τα καλυτερα!!!!!

εγω με τις σπερματεγχυσεις αδιαθετουσα κανονικα και παρολο που επαιρνα και τα ουτροτζεσταν. μαλλον πετυχε δεν ετυχε καλη μου . σε ποια μερα εισαι τωρα? εγω οταν εκανα την εξωσωματικη εκανα ενα τεστ την 14η μερα μετα απο την μεταφορα και πριν την χοριακη και ηατν θετικο και ειχα κεφε την πρυγουμενη μερα και πονους χαμηλα και πισω στη μεση οπως οταν περημενεις να αδιαθετησεις.

θετικη σκεψη και πιστη στο θεο

καλη επιτυχια

εγω με τις σπερματεγχυσεις αδιαθετουσα κανονικα και παρολο που επαιρνα και τα ουτροτζεσταν. μαλλον πετυχε δεν ετυχε καλη μου . σε ποια μερα εισαι τωρα? εγω οταν εκανα την εξωσωματικη εκανα ενα τεστ την 14η μερα μετα απο την μεταφορα και πριν την χοριακη και ηατν θετικο και ειχα κεφε την πρυγουμενη μερα και πονους χαμηλα και πισω στη μεση οπως οταν περημενεις να αδιαθετησεις.

θετικη σκεψη και πιστη στο θεο

καλη επιτυχια

εγω ειμαι 15 η μερα απο την σπερματεγχυση +οωρηξια..εσυ φανταζομαι ησουν 16η ε;αν ηταν μετα απο εμβρυομεταφορα..

ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ,ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΑΤΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΝΑ. ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΕΣΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 15 η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ. Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΙΚΡΗ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ?? ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΑΤΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

εκανα χτες 14η μερα...αρνητικο, οποτε βαδιζω αργα με μια ψυχρολουσια..και φοβαμαι επισης να κανω αλλο..αν δεν ερθει σε δυο τρεις μερες θα το επαναλαβω

ΞΑΝΑΚΑΝΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. ΜΗΝ ΑΠΟΘΑΡΥΝΕΣΑΙ, ΠΙΣΤΕΨΕ

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΛΥΚΙΑΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΓΑΙΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΩ Σ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΟΘΕΣΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ. ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΩΡΟ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...