Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

marag

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Στην εταιρία που εργάζομαι ζητάνε βιογραφικά για να ακολουθήσουν συνεντεύξεις προκειμένου να προσληφθούν κάποια άτομα.

Όσοι-ες ψάχνετε για δουλειά, στείλτε μου το βιογραφικό σας m.angelaki@yahoo.gr

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστούμε marag, αλλά δε μας λες και για τί δουλειά πρόκειται; Και σε ποια εταιρεία- περιοχή κλπ.;

Επίσης, δε θα ήταν καλύτερα να στείλουμε το βιογραφικό μας στην εταιρεία απ' ευθείας;;;

Σόρρυ αλλά ένα βιογραφικό περιέχει ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας και γενικώς, άκρως προσωπικά στοιχεία που δεν τα δίνει κανείς όπου να ναι! Και αν δεν κάνω λάθος, εισαι νέο μελος εδώ, σωστά;;

ενδιαφερον αλλα οχι αρκετα ετσι οπως το παρουσιαζεις??μα καλ,ποιος θα ενδιαφεροταν για μια εταιρεια χωρις να ξερει καν το αντικειμενο της?αν ειναι,βαλε το εταιρικο μειλ,γιατι αυτο δεν μοιαζει να ειναι/.

επειδη ψαχνω για δουλεια θα μπορουσες να γινεις πιο συγκεκριμενη?

τι δουλεια ειναι,τι θεση αφορα, που ειναι...??

Καλησπέρα και πάλι!

Εργάζομαι στην allianz και ενημερώθηκα πως την άλλη εβδομάδα θα γίνουν κάποιες συνεντεύξεις για να πάρουν κάποια άτομα. Λεπτομέρειες ακριβώς δεν ξέρω, σκέφτηκα μόνο να το γράψω. Το e-mail που έβαλα σαφώς δεν είναι το εταιρικό, είναι το δικό μου. Αυτό το διάστημα είμαι εκτός δουλειάς γιατί κάνω θεραπεία εξωσωματικής, γι 'αυτό και είμαι νέο μέλος εδώ. Τελοσπάντων, εγώ απλά προσπάθησα να βοηθήσω. Τα ονόματα των υπεύθυνων που θα κάνουν την αξιολόγηση είναι Κα Παβέλη Μαρία και Κος Αντίοχος Ανδρέας, τηλ. 210.9958910-12 10:00-13:30.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...