Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια, η καλη μου φιλη γεννησε στις 8-1 το αγορακι της!Ο μικρος υποφερει απο κολικους και τις τελευταιες 2 μερες εχει πριστει ο ομφαλος του!Η παδιατρος ειπε τηλεφωνικα οτι ισως ευθυνονται οι κολικοι!Σας εχει τυχει κατι αναλογο?Η μικρη μου δεν περασε κολικους κ δεν εχω αναλογη εμπειρια!

Ακομη μια ερωτησουλα ο μικρος θηλαζει λιγο και πινει ξενο!Τις τελευταιες μερες του δινει συνδυασμο 2 γαλ. σκονης για να τον βοηθησει να ενεργηθει!Το θεμα ειναι βαζοντας 2 μεζουρες απο το ενα και 3 απο το αλλο ο μικρος κανει κατι σα διαροια!Τα φωτα σας μανουλες.....το φιλαρακι μου περιμενει!!!Φιλια!!

Δημοσίευση

αν και δεν εχω δωσει ποτε φορμουλα ξερω ομως απο φιλεσ οτι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΓΑΛΑΤΑ απαγορευεται λιγο απο το ενα λιγο απο το αλλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::o

η το ενα η το αλο και οχι μια φορα απο εκεινο και το βραδυ απο το αλλο .ουτε φυσικα στο ιδιο μπουκαλι λιγο απο τι ενα λιγο απο το αλλο οπως ειπα και πιο πανω .

λογικο ειναι απο την στιγμη που πινει εστω και ενα μπουκαλι γαλα να εμφανιστουν κολλικοι αλλα αυτο που κανει το κανει παρα πολυ χειροτερο ...στον παιδιατρο ειπαι τισ αλχημιεσ τησ ? δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα δεν ειναι συνταγη για καικ το γαλα του μωρου .

Δημοσίευση

Αφροδιτη η παιδιατρος της ειπε να κανει μυξη στο γαλα!Εκεινη δε θα επαιρνε μονη της τετοια πρωτοβουλια σε καμια περιπτωση!Απ' οσο εχω καταλαβει δεν τα δινει αναλλαξ αν στο ιδιο μπουκαλι!Για τον ομφαλο ξερεις κατι?

Δημοσίευση

Καλημερα! Για το γάλα το έχω ξανακούσει πολλές φορές ότι αναμιγνύουν 2 διαφορετικά σε ένα μπουκάλι, οπότε δε μου κάνει εντύπωση.

Για τον αφαλό, χωρίς να κάνω διάγνωση, ίσως είναι ομφαλοκήλη. Είναι κάτι που εμφανίζεται συχνά στο μπεμπάκια (αυτό ή το κοκκίωμα είναι τα 2 πραγματάκια που είναι συνηθισμένα στα μικρούλια - ο δικός μου είχε κάνει κοκκίωμα κ της κολλητής μου ομφαλοκήλη).

Απ' όσο ξέρω δεν είναι κάτι σοβαρό, δεν έχω ακούσει να προκαλείται από κολικούς, αλλά για περισσότερες πληροφορίες είτε διαβάστε σχετικά στο internet είτε φυσικά επισκεφτείτε τον παιδίατρο να το διαγνώσει στα σίγουρα κ να σας πει λεπτομέρειες. Πάντως δεν είναι ανησυχητικό. :)

Δημοσίευση

emena ο μικροσ ειχε πολλουσ κολυκουσ απ την ημερα που γενηθικε μεχρι κ 2 μηνων ειχα δοκιμασει ολα τα γαλατα για κολυκουσ κ του εδινα κ δικο μου ΑΑΑ κ ειχε κ αναγωγεσ .....αποτελεσμα λιγο καλυτερα το γαλα το ΝΑΝ ΑR του εκατσε καλυτερα οσο για το χεσιμο ειναι μικροσ ακομα για να παρει σιρα :mrgreen:

ο αφαλοσ του ειχε γινει τουμπανο ....ειχε βγει ολοσ εξω αλλα μου ειπε η γιατροσ οτι θα στρωσει με τον καιρο μερικα μωρα το παθαινουν λεει κ μεχρι το χρονο στρωνει....η αληθεια ειναι οτι ειχα φοβηθει πρωτη φορα το εβλεπα τον πατουσα κ εμπενε μεσα κ ξαναπεταγοταν ιδικα οταν εκλεγε νομιζα θα ανοιξει παλι :shock::shock: τελικα κατα τον 4-5 μηνα ηρθε στα φυσιολογικα του ευτυχωσ

Δημοσίευση

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας!!Μια ερευνα που εκανα στο ιντερνετ για τον ομφαλο βρηκα αυτα που μου ειπατε και εσεις!Τωρα για το γαλα θα το συζητησει παλι με τη γιατρο μηπως χρειαζεται αλλαγη!!

Δημοσίευση

ΘΕΝΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑΣ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΞΩ!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ! ΑΝ ΤΟΝ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ Κ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @elen. Να σας ζήσει κορίτσι μου!!  Γέρος και καλότυχος!!!! Τα παιδιά μας είναι αναρχοαυτονομα και αποφασίζουν από τώρα για τη ζωή τους τέλος!! Θα μας κάνουν ότι θέλουν! 
    • Σχετικά με το φαΐ και τα γλυκά σε νιώθω…. Όλη μέρα πεινάω… και επίσης θέλω γλυκό σαν τρελή…. Προσπαθώ να το περιορίζω και λίγο να μην κάνω υπερβολές αλλά καμία φορά μένω στην προσπάθεια 🤣
    • Όλα καλά, δόξα τω θεω! Έγινε και η βάφτιση!! Καλά είμαι με την εγκυμοσύνη, εδώ και μερικές μέρες έχει μεγαλώσει αρκετά η κοιλιά και δεν βολεύομαι πουθενά, κουράζομαι πολύ!! Τέτοια κοιλιά είχα στην Αργυρω στον 9ο, μη σου πω και πιο μικρή.. όλα καλά όμως!!! Αυτό έχει σημασία.  η μικρούλα μας και εμάς μεγαλώνει κάθε μέρα αλλάζει πάρα πολύ, καταλαβαίνει τα πάντα και λέει μερικές λέξεις!! Είμαστε ακόμα διακοπές, την άλλη βδομάδα γυρνάμε και ξεκινάμε σιγά σιγά ετοιμασίες για την άλλη μικρούλα μας που θα έρθει πρώτα ο θεός Απρίλιο!! Πως τα πάτε εσείς;
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...