Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έχω δοκιμάσει τα πάντα …

Τον γαργαλάω, τον πειράζω με μια μπατονέτα, τον φυσάω, του τρίβω την πλατούλα … δε ξυπνάει με τίποτα.

Τρώει εντατικά 10 λεπτά και μετά κοιμαααααται.

Έχω βάλει όριο να τρώμε μισή ώρα αλλά μας παίρνει 1 ώρα και παραπάνω τις περισσότερες φορές.

Η πείρα σας τι λέει;;;

Δημοσίευση

hellooo !! και να σας ζήσει το κουκλί !!

εγώ ΔΕΝ εχω εμπειρία ακόμα....ΑΛΛΑ ! με μαίες που εχω συναντηθεί μας εχουν πει οτι σε τετοια περίπτωση μπορούμε να τους "βρεχουμε" ελαφρώς το προσωπο (λιγο νερακι με το χεράκι μας, ΛΙΓΟ) :)

τωρα... απο τη αλλη... μηπως ειναι πλεον χορταστικό το γαλα σου στο 10λεπτο και γι αυτο αποκοιμιέται ;; :oops:

Δημοσίευση

κ εμενα τα ιδια εκανε....

κοιτα εγω προσπαθουσα να τον ξυπνησω αλλα δεν ξυπνουσε με τιποτα οπως λες κ εσυ..

απλα ετρωγε καθε μιση ωρα με τρια τεταρτα κ μετα φτου κ απτην αρχη...

τα περισσοτερα μωρακια ετσι κανουν, σε λιγο καιρο θα μεγαλωσει κ θα δυναμωσει.. θα ρουφαει καλυτερα και δε θα ζηταει τοσο συχνα..

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ??ΕΓΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΓΑ ΤΕΖΑ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΙ ΠΑΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΞΩ ΗΜΟΥΝ ΟΟΟΛΗ ΜΕΡΑ

Δημοσίευση

καλησπερα δεν θα σου πω τιποτα πρωτοτυπο και μενα τα ιδια..

και μενα μου ειχαν πει να της πειραζω τα ποδαρακια ,τα αυτακια,να την χαιδευω ,να την βρεχω..

αλλα τιποτα..μετα απο λιγο καιρο σταματησα και να την πειραζω να σου πω την αληθεια

και μου ελεγαν για αυτο τρωει συνεχεια,επειδη τρωει λιγο και κοιμαται

για μενα πιστευω ειναι θεμα παιδιου,τουλαχιστον το παιδακι μου ετσι κανει και τωρα μικρα συχνα γευματα!

αν λεμε αν υποθετικα τωρα περασει δυωρο χωρις να τσιμπησει λιγο,μου φαινεται περιεργο...

Δημοσίευση

maria+fotis σε ευχαριστω! Θα το κάνω και αυτό ... ειναι η τελευταια μου ελπιδα! Λες να πιάσει; Για να χορταίνει με τα 10 λεπτά δύσκολο. Αφού τον παλεύω μισή ώρα με 3 τέταρτα, μόλις απελπιστώ, αν του δώσω και συμπλήρωμα 30-60μλ τις πιο πολλές φορες τα πίνει. Αααα... και δεν είναι πως δεν έχει γάλα να θηλάσει και για αυτό σταματα. Μετά το τέλος του θηλασμου αν βγάλω με το θήλαστρο συλλέγω γύρω στα 30-40μλ.

Με το καλό το μωράκι σου (και να κοιμάται όταν πρέπει ... χαχα)

AFRODITH δεν τον αφήνω να κοιμηθεί νηστικός ... και δε κοιμάται και ο ίδιος δηλαδή. Μόλις τον αφήσω κάτω ξυπνά αφινιασμένος. Μετά τρώει άλλα 10 και πάλι το ίδιο. Μας παίρνει καμιά ώρα αυτό και μετά ξανά τα ίδια.

Με το καλό και εσένα το μπεμπάκι σου!

mpougatsoula24 γέννησες;;;; Να την χάιρεσαι την μπουμπουκα σου!!! Κούκλα!

Maimoudaki δε το γλυτώνουμε δηλαδή το ολοήμερο τάισμα... ας είναι ... μόνο να μεγαλώνει σωστά ... αυτό με νοιάζει! Σε ευχαριστώ!

Magykal όλα αυτά που λες τα κάνω … οπότε υπομονή …. Είναι 2 μηνών κοντά. Να χαίρεσαι και το δικούλι σου!

Gerani αχ αυτά τα παιδάκια … άντε να πάω στον γιατρό την άλλη εβδομάδα να δω πως έχει πάρει τουλάχιστον βάρος να ησυχάσω …

Δημοσίευση

θα δεις θα πανε ολα καλα και το βαρος του θαναι μια χαρα!

εγω στην αρχη ειχα φαει κολλημα με το βαρος της,αφου μουχαν σπασει ολοι τα νευρα!χορταινει απο σενα εισαι σιγουρη;

ευτυχως δεν με αφησε ο αντρας μου να παρουμε ζυγαρια,ολο για ζυγισμα θα την ειχα την καλομοιρα :D !

Δημοσίευση

Ειρηνακι μου και εμενα ο μικρος απο τις πρωτες μερες τα ιδια εκανε.Ετρωγε 10 λεπτα περιπου απο καθε

μεμε και μετα ξερενοταν για ενα 3ωρο.Το ιδιο κανει ακομα και τωρα.Αλλα γραμμαρια βαζει οποτε δεν

ανησηχω και δεν δινω συμπληρωμα.Αφηνε τον και εσυ κατω αφου ξυπναει και μετα ξανα απο την αρχη

μεχρι να χορτασει.

Δημοσίευση

Καταρχήν να σου ζήσει το αγγελούδι σου!!!

Χαίρομαι πολυ που είστε καλα!!

Ειρήνη,είναι θέμα παιδιου...δυστυχώς είναι πολύ μικρούλης και δεν μπορείς να κάνεις πολλα...

Κουράζεται....

Θα περιμένεις να περάσει λίγο ο καιρός και θα δεις που σιγά σιγά ή θα παρατείνει λιγάκι το χρόνο θηλασμού ή θα τρώει δεκάλεπτο και θα καλύπτει τις ανάγκες του....

Εαν ομως παίρνει βάρος και στο δεκάλεπτο πίνειαυτό που είναι να πιει....φαντάσου ένα μπιμπερό που το ρουφάει ενα μωρο...θέλω να πω οταν ρουφάει και καταπίνει καλα,τόσο χρόνο θέλει....

Σου ευχομαι να είσαι τυχερή και σε λίγο καιρό να πίνει δέκα λεπτάκια και να κοιμάται ήρεμος....( ετσι ήταν ο γιος μου.απο την κλινικη θήλαζε πάρα πολυ καλα,ενώ από τα δίδυμα ο ένας είναι ετσι και ο άλλος κοιμαται,πιπιλαει και λιγοτερο ρουφαει....)

Καλή συνέχεια!

Δημοσίευση

AFRODITH το έκανα και αυτό κάποτε … να τον αφήνω και όταν κλαίει να τον ξαναταίζω και δε κάναμε τίποτα άλλο όλη μέρα … πρέπει να το πάρω απόφαση. Αυτοκολλητάκια!!!

Gerani και εμένα ο άντρας μου φταίει αλλιώς σίγουρα θα είχα πάρει ζυγαριά…

Αχ βρε Lenaki26 δίκιο έχεις … τόσο μικρά που είναι ακόμα ούτε 3ωρα μπορούμε να τους τηρήσουμε ούτε τίποτα… Σήμερα πάντως … κάπως καλύτερα έφαγε, για να δούμε … μήπως αρχίσει να στρώνει? Συμπλήρωμα ευτυχώς κυρίως του δίνω από το δικό μου που βγάζω με το θήλαστρο. Αφού δε πίνει πολύ είναι τούμπανο το στήθος. Έτσι το βγάζω και εγώ για να μη πέσει και η παραγωγή…

Evipapa σε ευχαριστώ !!! να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα πριγκιπόπουλα σου!!! Μακάρι να στρώσει μεγαλώνοντας! Φιλάκια!

Δημοσίευση
Έχω δοκιμάσει τα πάντα …

Τον γαργαλάω, τον πειράζω με μια μπατονέτα, τον φυσάω, του τρίβω την πλατούλα … δε ξυπνάει με τίποτα.

Τρώει εντατικά 10 λεπτά και μετά κοιμαααααται.

Έχω βάλει όριο να τρώμε μισή ώρα αλλά μας παίρνει 1 ώρα και παραπάνω τις περισσότερες φορές.

Η πείρα σας τι λέει;;;

Καλά Ειρήνη 'πεθαίνω' για τον προβληματισμό σου :lol::lol::lol::D:D:D

και έτσι όπως τα περιγράφεις μου φαίνονται τόσο γλυκά!! :D:D:D

δεν μπορώ να σε βοηθήσω για τον θηλασμό αλλά από ότι καταλαβαίνω τα καταφέρνετε πολύ καλά!!

Μήπως απλώς χορταίνει ο μικρούλης?

φιλάκια :D:D:D

Δημοσίευση

Ειρηνάκι να σου ζησει ο μπεμπούλης σου!!!!!

Εμεις εχουμε το ακριβως αντιθετο!!! Θέλει γύρω στο μισαωρο με 40 λεπτο στο καθε στηθος και κάθε φορα το γευμα μας κρατάει πανω απο ώρα... εμενα επισης εχει και παλινδρομηση οποτε βγαζουμε το μισο γάλα που εχουμε πιει και συμπληρωνουμε μετα... Παντως απο το μισαωρο που τρωει και ο δικός μου τα πρώτα 10 λεπτα ρουφαει κανονικά και μετα παίζει, κοιμαται αλλα την ρώγα δεν την αφηνει μεχρι να τον παρει ο βαθυς ο ύπνος και ενδιάμεσα κατεβάζει και καμια γουλια...

Απο την στιγμη που παίρνει βάρος να μην ανησυχεις... εγω φοβομουνα οτι δεν τρώει σωστα και οταν ζυγιστικαμε στον 1ο μηνα ειχε παρει 1,5 κιλο!!! Φυγαμε 3 κιλα απο το Ιασω και ηταν 4,450 κιλα!!!!

Ειρηνακι μου βαλε με και στην λιστα σου που γεννησα τον Νικολακι μου!!!

Φιλακια!!!

Δημοσίευση

γεια σου

να σου ζησει και να τον χαιρεσαι

απο οσο θυμαμαι κι εμενα τα ιδια εκαναν

ουτε με γραγαλητο ουτε με τιποτα δεν ανοιγαν ματια

σιγα σιγα θα το κοβει να δεις και θα μενει περισσοτερη ωρα ξυπνιος

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!!!

Καλύτερα πάνε τα πράγματα.

Σήμερα κοιμόταν αλλά φαίνεται πως κατάπινε.

Τον άφησα και δεν τον ενοχλούσα καθόλου.

Μετά κοιμήθηκε αρκετά.

Οπότε πιστεύω χόρτασε.

Βέβαια τον θήλασα μόνο από το ένα στήθος και από το άλλο είχα βγάλει από πριν το γάλα και του το έδωσα σαν συμπλήρωμα.

Να δω πόσες πατέντες θα αλλάξω ακόμα …

Samantha με το καλό και το δικό σου το παιδάκι … Λες μωρέ να χορταίνει; Αν κοιμάται μετά πολύ … δε λέω αα ωραία χόρτασε … λέω μήπως δεν είναι καλά;; κολλημένη εεε … μη το ψάχνεις …

Vickoulini πως αντέχεις τόση ώρα θηλασμός και εμείς το μισάωρο το κάνουμε σίγουρα … το θέμα είναι πως δε καταλαβαίνω αν τρώει ή αν πιπιλίζει έτσι που τον παίρνει ο ύπνος …

Αχ άντε την Τετάρτη να πάμε να ζυγιστούμε …

Πες μου ημερομηνία που γέννησες τον Νικολάκη σου…

Marker ηρωίδα με τα δίδυμα σου!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Μετά απο τοσες μερες τώρα καταφερα να ξαναμπω!!! Δεν με αφηνει λεπτο ο μικρος... εχει πονακια απο τις πορδουλες του και τον εχω ολη μερα σχεδον στο στηθος...ούτε ωρες εχουμε πλεον ουτε τίποτα...πολυ ακαταστατο το προγραμμα του...ουφφφφ!!! Πως θα τον βάλω σε προγραμμα ξανα????

Ειρηνη μου η ημερομηνια τοκετου είναι 17-01

Να ρωτησω κατι? Μου ειπανε οτι αν χρησιμοποιήσω θύλαστρο θα μου κοπεί το γαλα... Θα ηθελα να χρησιμοποιήσω για να μπορω να βγω πιο ανετα εξω με τον μικρο και να μην χρειαζεται να ειμαι με το στηθος εξω ολη την ωρα και οταν βρισκομαι εκτος σπιτιου. Δωστε μου τα φωτα σας...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...