Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλα καθε βραδυ θα με ξελιγωνετε με τα φαγητα...

Τζουλια στα ελεγα εγω..ο αντρας μου σημερα μου παρηγγειλε μαυροματικα :cry::cry:

ασε..αλλα καλυτερα προσεχουμε για να εχουμε...παντως το σαβκυρ το ξεφτιλιζουμε....

ΖΖΖΖ γεια στα χερια σου και στην ορεξη σου!!!

Σωσω εγω τα αυγα τα δινω μεσα σε 4 μερες...οχι οτι χαλανε αλλα τοσο μου βγαινουν ...

Μαρι αοντως ωραια ηλικια αλλα νοιμιζω οτι η επομενη ειναι ακομα καλυτερη!!!

Φροσω η ψυχολογια του αντρα σου πρεπει να ειναι ανεωασμενη γενικα!!μπραβο :!::!::!:

Δημοσίευση

Φροσω ετσι και εισαι εγκυος στο τεταρτο θα τρελαθω!!!!Και΄γω θα ηθελα 4 παιδια!Αλλα στα λογια ευκολο ειναι!!

Αντε καλε!Ακομα?

Σωσω τι εγινε εψαξες τιποτα??

Νανα Ειχες την μανταμα σημερα?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ @Pinacolada!! Πραγματικά όπως το είπες... όλα τα κουσούρια τώρα θα βγουν. Ευτυχώς όλα καλά με τον χειρουργό. Μου είπε πως το συναντάμε αυτό στην εγκυμοσύνη. Χαρακτηριστικά μου είπε πως η εγκυμοσύνη είναι μια ''θύελλα'' για τον οργανισμό μας, αλλάζουν πολλά πράγματα! 😊 Χαλάλι όμως για τα μωράκια μας!!! 🥰🥰🙏🙏
    • Καλησπέρα annie! Πολύ ωραία τα νέα σου μπράβο κορίτσι έτσι να είναι όλα καλά, να κυλάνε ήσυχα οι βδομάδες. εγώ είχα ελαφρώς  αυξημένη την τιμή μια ώρα μετά,με έβαλε σε διατροφή η ενδοκρινολόγος κ έχω πολύ χαμηλες μετρησεις ίσως κάτι δε γίνεται σωστά.Αυριο γυναικολόγο το άγχος στο κόκκινο αλλά οκ προχωραμε.  
    • Πολύ χαίρομαι για τις εξετάσεις σου. Για τον πόνο τωρα τι να πω.... Όλα τα κουσούρια στην εγκυμοσύνη βγαίνουν. Καλή ευκολία θα σου ευχηθώ να είναι κάτι απλό, να περάσει ο πόνος και αν είναι να ξεμπερδέψεις με μια διατροφή ας, είναι... 
    • Για τσέκαρε το μειωμένο ωράριο (Άδεια φροντίδας παιδιών). Μπορείς π.χ. να φεύγεις 2 ώρες νωρίτερα. Και, αν θυμάμαι καλά, το μειωμένο ωράριο έχει μεγάλη διάρκεια (30 μήνες αν είναι 1 ώρα την ημέρα, αλλά έχει και άλλες επιλογές, αν μπορείς να συνεννοηθείς με τον εργοδότη σου). 
    • Και μένα φαίνεται λιγάκι, ειδικά σε σύγκριση με την πρώτη εγκυμοσύνη. Αλλά επειδή έχω παραπάνω κιλά, φαίνεται το στομάχι μου πιο πολύ από την κοιλι΄α μου! Αλλά όλο μαζί το λες εμφανές ολίγον! Και γω, ρε κορίτσια, δεν ξέρω τι θα κάνω με το θέμα της διατροφής. Στην εμβρυομεταφορά ήμουν ίδια κιλά με την προηγούμενη εμβρυομεταφορά και εγκυμοσύνη. Στο διάστημα όμως που ακολούθησε δεν πρόσεξα καθόλου, έτρωγα γλυκά και ψωμί, και πήρα 2 κιλά. Εκεί κυμαίνομαι μέχρι στιγμής. Δεν έχω πάρει παραπάνω. Αλλά μία χάνω, μία παίρνω. Δεν καταφέρνω να πειθαρχήσω. Από σήμερα άρχισα να μετρώ και το ζάχαρό μου, να έχω μια εικόνα για όταν θα πάω στον ενδοκρινολόγο μου. Ελπίζω πως έτσι κάπως θα μαζευτώ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...