Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?

TZOUTZOU

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα, δεν ξέρω τι να κάνω με το θέμα του ονόματος. Είναι το πρώτο μας παιδάκι και "σύμφωνα με το έθιμο" όπως όλοι μου λένε πρέπει να πω τη μπουμπού μου στο όνομα της πεθεράς μου, Ειρήνη. Ο άντρας μου όμως μου είπε οτι αν θέλω μπορώ να δώσω το όνομα της μαμάς μου, Αγλαϊα (το οποίο να σας πω την αλήθεια δε μου αρέσει) καθώς μένει κοντά μας και με βοηθά περισσότερο από τη μάνα του. Μήπως το είπε εκ του ασφαλούς?? Από τη μία θέλω να δώσω το 'όνομα της μανούλας μου αλλά από την άλλη.....

Θέλω τη γνώμη σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχεις δικαιο να εισαι προβληματισμενη, και εγω το ιδιο θα ημουνα. Μπορεις να βαλεις και τα 2 ονοματα και να την φωναζεις Ειρηνη. Θα ακουστει στην εκκλησια ομως και τα 2 και ετσι θα ειναι χαρουμενη και η μαμα σου. Ουτε εμενα δεν μου αρεσει το Αγλαια.

Δε θέλει ο άντρας μου δυό ονόματα. Εδώ ήθελα να της δώσω σαν δεύτερο όνομα το Άννα γιατί το είχα τάξει αλλά δε θέλει, και μάλλον θα την βαφτίσουμε σε εκκλησία της Αγίας Άννας.

καλημερα τζου τζου ! λοιπον εμενα μου αρεσει το "ειρηνη" . το αγλαια δεν μου αρεσει , να σου πω την αληθεια . δεν ξερω αν θελει η μαμα σου να δωσεις το δικο της ονομα , δεν μας εχεις πει .

και εγω ειμαι υπερ "της παραδοσης" ,(μιλαω και εγω εκ του ασφαλους! )

εχω τρια παιδακια που πηραν τα ονοματα των πεθερικων μου και το τριτο της μαμας μου . στην αρχη ηθελα η πρωτη κορη να παρει το ονομα του μπαμπα μου αλλα ο μπαμπας μου αντεδρασε εντονα και η μαμα μου μου προτεινε να βγαλω της πεθερας μου . ηρθε ομως και η δευτερη κορη και εβγαλα και της μαμας μου . τωρα μας λειπει και ο δευτερος γιος

:lol:

α , μολις διαβασα οτι το ειχες ταξει ! αφου το ταξες δεν μπορεις να κανεις πισω ...

Κανονικά πρέπει να βγάλεις τ'όνομα που έχεις τάξει....!!!!!!!! Δεν νομίζω να παρεξηγηθεί κανείς .... ! απο τη στιγμή που υπάρχει τάμα δεν είναι σωστό να το πάρείς πίσω !!

Κατα τ'άλλα το Ειρήνη είναι πιο ωραίο ... !!

Αυτή είναι η γνώμη μου ....!

Η μανούλα μου δεν έχει εκφράσει κάποια επιθυμία. Λέει πως εμείς θα αποφασίσουμε. Από την άλλη με την πεθερά μου έχω ένα θέμα γιατί δεν με έχει βοηθήσει καθόλου. να φανταστείται μέχρι να σαραντίσω δεν ήρθε καθόλου στο σπίτι. Το έχουν "'εθιμο" λέει να μην πηγαίνει η πεθερά αλλά μόνο η μάνα της κοπέλας μέχρι να σαραντίσει. Του παραλόγου, μεγάλο θέμα και ομηρικοί καβγάδες...

Το Αγλαία ρε γαμώτο ακούγεται κάπως, θα το καταστρέψω το παιδάκι μου θα το κοροιδεύουν στο σχολείο. Εδώ εφώ ντρεπόμουν να πω ολόκληρο το όνομα της μαμάς μου.

Όσον αφορά το τάμα είναι ανένδοτος. Μου λεέι οτι είναι το ίδιο αν το βαφτίσουμε σε εκκλησία Αγίας Άννας. Ισχύει???

Καλημερα Τζουτζου.Δυσκολη η θεση σου οντως....Κι εμενα το Αγλαια δε μου αρεσει καθολου :(:(

Στη θεση σου θα εβγαζα το Αννα που το εχεις κ ταμα αλλα αφου ο αντρας σου ειναι ανενδοτος τοτε προτιμω το Ειρηνη.Αν ειναι το πρωτο σας υπαρχει παντα η λυση να δωσετε του πεθερου σου στη γυναικεια του εκδοση ;)

Του το πρότεινα και αυτό αλλά προτιμά της μανούλας του. Βεβαια του το ξεκαθάρισα όπως και θα το πω και στους δικούς του πως αν μας δώσει δεύτερο παιδάκι ο Θεούλης θα το πώ στον πατέρα μου είτε κορίτσι είτε αγόρι. Αν θέλει του πατέρα του τώτα είναι η ευκαιρία του μην περιμένει στο δεύτερο. Αχ τι προβληματα στα καλά καθούμενα. Και οι πεθερές ρε γαμώτο μόνο για καμάρια είναι τίποτα άλλο όλα οι μανούλες μας τα τραβάνε. Ανοίγω πολύ μεγάλο θέμα. Αχ δε ξέρω τι να κάνω.

Καλημέρα και από εμένα .Κοίτα μόνη σου το λες ότι το Αγλαία είναι ένα όνομα όχι τόσο συνιθισμένο είναι και λίγο συνιφασμένο με την ελληνική ταινία με τη Βουγιουκλάκη θυμάσαι στο η κόρη μου η σοσιαλίστρια !απο εκει και πέρα για να ευχαριστήσεις κάποιον δεν είναι ανάγκη να βγάλεις το ονόμα του και ιδιαίτερα όταν αυτό το όνομα δνε σου αρέσει . Το Ειρήνη είναι πιο ωραιο αλλά το Άννα για μένα καλύτερο και βέβαια όταν τάζουμε κάτι πρέπει και να το κάνουμε το τάξιμο δεν είναι πήγα σε ένα μαγαζί που θέλω να πάρψ φόρεμα αλλά επειδή δνε βρήκα παίρνω φουστα !το έκανες και πρέπει να πραγματοποιηθεί , τωρα ο άντρα σου γιατί δεν θέλει ; για να τη τάξεις κάποιο λόγο είχες τωρα δηλαδή θεωρεί που όλα είναι καλά δεν πειράζει ας δώσουμε στη ΑΓΊΑ ένα μέρος ; δεν είναι σωστό και εγω είχα τάξη το γιό μου στο Αη Νικόλα και το πεθερό μου τον λένε Σταύρο ό άντρας μου απο τη πρωτη στιγμή δεν ηθελε να βγάλει το ονομα του πατέρα του δεν τον ένοιαζε αλλά εγω επειδή ο πεθερός μου είναι καλός ανθρωπος και επειδή μου αρεσε και το όνομα είπα θα το Βγάλω Σταυρο-νικόλα και θα δηλώσω και τα δυο ονόματα και θα τον βαφτισω στην εκκλησια της επιδαυρου που ειχε το όνομα του Αη Νικολα .όταν γέννησα ήρθε η πεθερά μου στις 8 ημέρες να μοπυ δώσει ο πνευματικός της ευχή (την ευχή την πάιρνουμε απο τη 8 μέρα και μετα) και μου λεει πως θα το βγάλεις το μικρο και του είπα ειπε λοιπον καιμια ευχή και για το μψρό και μου λεει ο παπάς:ξέρεις τωρα που σου διάβασα την ευχή μελέτησα και το ονομα του παιδιού δνε είναι ανάγκη να βγάλεις και τα 2 βγάλε μόνο το Σταυρος !έγω φρίκαρα και του απάντησα εγω έκανα τάμα να βγει και Νίκος και θα γίνουν τα πράγματα όπως εγω θέλω αν πρέπει να αποφασίσω και να διαλέξω ένα ονομα αυτο θα είναι το Νίκος !ΣΟΚ η πεθερα άρχισε ο παπάς να μου λεει ότι θα έχει πρόβλημα με το στρατό !ήμαρτον 8 ημερων παιδί τότε και άλλα κουλά.... και ότι δνε θα μου έγραφαν στο ληξιαρχείο και τα 2 ονόματα !Σας ενημερωνω ότι έκαν ατη βάφτιση στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ τον έβγαλα Σταυρο-Νικόλαο και τον δήλωσα στο ληξιαρχείο καιμε τα 2 ονόματα και δνε μου έφεραν κανένα εμπόδιο.

Κοίτα είναι απλό πες τον άντρα σου το Αγλαια δεν μου αρεσει τη μαμά σου δνε τη βγάζω γιατι δεν γουστάρω θα βγει ΑΝΝΑ τόσο απλό και πες του το τάξιμο είναι τάξιμο

Καλημέρα, από ποιά περιοχή είσαι που έχουν τέτοια πανάρχαια έθιμα? :o:o:o:shock::shock::shock::?:?:?

επίσης μου κάνει εντύπωση το ότι κρατάτε τα έθιμα που σας συμφέρουν, δλδ αν πούμε ότι το να "τάξεις" το παιδί θεωρείται έθιμο θα πρέπει να το ακολουθήσετε και όχι μόνο να ακολουθήσετε το έθιμο με την πεθερά!!!!

και μένα το Αγλαϊα δεν μου αρέσει, αλλά οι άνθρωποι κάνουν τα ονόματα και όχι το αντίθετο, αν το κοριτσάκι σου είναι τόσο γλυκό και χαριτωμένο είμαι σίγουρη ότι και το όνομα θα είναι τό ίδιο

προσωπικά από την στιγμή που θα έταζα το παιδί σε Άγιο έτσι και θα έπραττα!!!

άρχισε ο παπάς να μου λεει ότι θα έχει πρόβλημα με το στρατό !

:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

δλδ τι πρόβλημα θα έχει? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με έκανες και γέλασα πρωί πρωί!!!! :lol::lol::lol:

αυτά είναι τόσο γελοία, μα καλά για χαζή σε πέρασαν?

λοιπόν σκέφτομαι το σκηνικό: θα είπε η πεθερά σου στον ιερέα "πες της ότι δεν πειράζει και να βγάλει ένα όνομα και αν επιμένει να της πεις για τον στρατό και εσένα ως ιερέας θα σε ακούσει" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

άσε που δεν είμαστε και σίγουροι ότι θα υπάρχει ακόμη στρατός όταν θα μεγαλώσει ο Σταυρονικόλας σου!!!! ;)

Αχ κορίτσια πόσο σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας. Ευτυχώς που αργεί η βάφτιση (καλοκαίρι) και έχω πολύ καιρό μπροστά μου να το παλέψω. Απλα ο άντρας μου δεν θέλει να τη βγάλουμε Άννα γιατι τη μέρα της γιορτής της μου συνέβει κάτι πολύ δυσάρεστο (θέμα υγείας) και δεν θέλει να το θυμάται. Ήταν κάτι που μας έφερε τα πάνω κάτω, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όπως παλιά. Δεν θέλω να γίνομαι κουραστική γιατί το έχω αναφέρει αυτό σε παλαιότερο θέμα. Anyway ελπίζω στο τέλος να πάνε όλα καλα.

Αυτό δεν το ήξερα για το θέμα της υγείας σου .. αλλά για σκέψου το αλλιώς !! το θέμα αυτό το ξεπέρασες και τώρα όλα καλα .... μήπως η Αγία έβαλε το "χεράκι " της ... ?? :)

Δέστο θετικά λοιπόν και όχι αρνητικά ...

Μπερδευτηκα λιγο :? ...εσυ πως θες να την πειτε την μικρουλα??

Εχω μια φιλη που την βαφτισαν Αγλαια κ την φωναζουμε Αίγλη,μια ζωη!Μου ερεσει παρα πολυ!!

Οκ ξεμπερδευτηκα λιγο :lol: !!

Για μενα το ταμα ειναι ταμα κ εχει προτεραιοτητα!!!

Αν δε θελει ομως ο καλος σου,βγαλτε το ονομα της μαμας σου(αφου στο προτεινε κ δε μπορει να το παρει πισω,πες του ;) )που σας βοηθαει κ το τοσο,κ να τη φωναζεται κ εσεις Αίγλη!!!Ειναι τοσο ωραιο :x

Ειρήνη-Άννα. Για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Ξέρω οτι η μανούλα μου δεν θα έχει πρόβλημα. Και θέλω βαθιά μέσα μου το δεύτερο να το δώσω στο μπαμπά μου (ως γνωστον η αδυναμία που έχουν οι κόρες στο μπαμπα).

Και ο αντρας σου δε θελει αυτο το διπλο ονομα?Μωρε το ταμα ειναι πολυ σημαντικο!Το ηξερε ο αντρας σου οταν το εκανες?Εξηγησε του(ή βαλε κ κανα παππα να του πει)οτι δεν ειναι σωστο να το αθετουμε..

Αν το 2ο ομως ειναι κοριτσακι κ αυτο?

Παντως εγω ψηφιζω Αιγλη-Αννα :P

Το ήξερε. Τώρα δεν ξέρω γιατι μου τα γυρίζει. Αν το πάρουμε ετσι κι εγω δεν θέλω να το πω Ειρήνη γιατι απέβαλλα το πρώτο μου της Αγίας Ειρήνης. Πως τα φέρνει η ζωή. Μπάχαλο κορίτσια.

Αυτο μην το σκεφτεσαι!Τι φταιει η ερημη η Αγια Ειρηνη?!

Δλδπαλια συμφωνουσε με το ταμα?

Προσπαθησε να του εξηγησεις την εννοια κ τη σοβαροτητα του ταματος!!!Βαλε κ κανενα αλλον ανθρωπο που τον εχει σε εκτιμηση να του πει!!Δεν ειναι σωστο να κανουμε ταμα κ να το παιρνουμε πισω!Θυμωνει ο Αγιος ελεγε η γιαγια μου,ετσι πες του κ εσυ!

Εχετε καιρο ακομα...ευχομαι ολα να πανε καλα!!Να εισαι ηρεμη,γλυκια κ συζητησημη ;) !!Κανε διαλογο κ δινε του τις σκεψεις σου τεκμηριωμενα ;);) !Λεγε,λεγε λενε.... :lol:

Θα βάλω μαλλον τα μεγάλα μέσα (κοινώς τη μαμά του)η οποία πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα να δώσουμε και τα δύο. Θα κλαφτώ και λίγο χιχιχιχιχιχι! και πιστεύω θα τον καταφέρω. θα σας ενημερώσω. σας ευχαριστω πολύ.

Ε ναι καλε!!Αν δεν εχει προβλημα η μαμα του,πες της να συμβαλλει!!Πιστευω θα συμφωνει για τη σπουδαιοτητα του ταματος!

Ολα καλα ευχομαι!!Να χαιρεστε τη ζουζουνα σας!!

καλημερα κ απο μενα.θα σου προτεινω κ εγω μια ακομα λυση.αρχικα προσπαθησε να πεισεις τον αντρα σου οτι τα δυο ονοματα θα ειναι μονο στα χαρτια κ πως θα το φωναζετε με ενα ονομα.οσο γιαυτο πιστευω κ εγω αφου το εχεις ταξει καλο ειναι να το δωσεις για να μην το εχεις κ βαρος.το αγλαια η αληθεια δεν ακουγεται κ πολυ καλο...οποτε μπορειται να δωσετε το ειρηνη κ αννα κ να φωναζεται το παιδι ιριανα!αν σου αρεσει σαν ονομα δηλαδη.

Το Αγλαία ρε γαμώτο ακούγεται κάπως, θα το καταστρέψω το παιδάκι μου θα το κοροιδεύουν στο σχολείο. Εδώ εφώ ντρεπόμουν να πω ολόκληρο το όνομα της μαμάς μου.

Όσον αφορά το τάμα είναι ανένδοτος. Μου λεέι οτι είναι το ίδιο αν το βαφτίσουμε σε εκκλησία Αγίας Άννας. Ισχύει???

Τζουτζου γεια σου κ απο μενα!! πονεμενη ιστορια το ονομα....εγω οταν ημουν εγκυος ειπαμε με τον αντρα μου να βγαλουμε την μαμα μου (Καθολικη) επηδει ειμαι μοναχοπαιδι κ επηδει την πεθερα μου την εβγαλε η κορη της....γεννηθηκε λοιπον το μωρο και 6 μηνες την φωναζαμε Καθολικη...και ξαφνικα εμενα μου ακουγοταν καπως..επαναστατησα και ειπα να την βγαλουμε Ιολη που το λατρευω! ο αντρας μου δεν ηθελε κ τοσο του αρεσε το Καθολικη γιατι εδω στη Ροδο ειναι καπως συνηθισμενο ....μετα λεω οκ θα την βγαλουμε καθολικη και θα την φωναζω κικη....μετα παλι αλλαζα γνωμη...ανοιξα κ θεμα για το αν ειναι ασχημο η οχι στις περισοτερες αρεσε σε μερικες οχι....λεγανε θα το κοροιδευουνε και τετοια...ειπα της μαμας μου οτι θελω να την βγαλω ιολη δεν εφερε αντιρισση...αλλα στεναχωρηθηκε....το σκεφτομουνα μερεεεεες και νυχτες ατελιωτες....αλλα τελικα δεν βρηκα το γιατι να κοροιδεψουν το Καθολικη...οκ ειναι σπανιο αλλα ετσι θα ξεχωριζει κιολας!!και ειναι το ονομα της μανουλας μου!! και ετσι την φωναζουμε και Κικη.....και ειπαμε οτι το 2ο θα το βγαλουμε Ιολη αν ειναι κορη για να μου φυγει ο καημος :lol:

τωρα βεβεα το συνηθησα και μου αρεσει και οταν με ρωτανε πως την λενε και λεω Καθολικη λενε ολοι ωωωωω τι ωραιο ονομα! (απο μεσα τους δεν ξερω τι λενε αλλα οκ :lol: )

εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι καταρχην πρεπει να αποφασισετε μαζι με τον αντρα σου γιατι ειναι και δικο του παιδι και δικο σου!! να συζητησετε και να βρεθει μια λυση....το Ειρηνη μου αρεσει ..το Αγλαια οχι και τοσο αλλα σου ειπα την αποψη μου για το "ωραιο" και το ασχημο ονομα!! αν θες να την βγαλεις Αγλαια μπορεις να βρεις ενα υποκοριστικο....θα σου κανω και copy κατι που μου εγραψε μια κοπελα στο θεμα μου που συμφωνω απολυτα .....

αυτα απο μενα :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ααα και εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικος μου το κάνει 😂😂 τι στο καλο; γιατι το κάνουν αυτο;😂😂 εγω κορίτσια δεν πάω πουθενά εκτος απο την πεθερά μου ( ουτε στη μαμα μου τοσο συχνά γιατί ο αδερφός μου παει Πέμπτη Δημοτικού και φοβάμαι μην φερει καμία ίωση) και οταν τυχει σε κανένα γιατρό και πίσω 🤷 ο νονός έρχεται εκει στο σπίτι της πεθεράς και βλέπει τον μικρούλη... αυτές είναι οι συναναστροφές μας... μέχρι τώρα μόνο 2 φιλες μου εχουν έρθει στο σπίτι...
    • Σήμερα έχω ραντεβού μαζί του για να του δείξω τον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε με τον εμβρυομητρικό στις αρχές του μήνα, να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού που ετοίμασα και λογικά θα μου γράψει το τεστ για τον στρεπτόκοκκο και το παραπεμπτικό για τον τοκετό. Είναι κάτι διαδικαστικά... Επίσης! Ξέχασα να σας πω ότι έκανα και τις εξετάσεις του 3τριμηνου και σοκαρίστηκα 😬 Θυρεοειδής μια χαρά Σίδηρος παρόλο που αυξήσαμε τη δόση σε δεύτερο χάπι καθημερινά από 20 έπεσε στο 18 😒 αλλά τλχ αιματοκρίτης και αιμοσφαιρίνη είναι στα κατώτατα φυσιολογικά  Ουρά όλα κομπλέ, καθαρά  Και τώρα το τρελό της υπόθεσης 🥁🥁🥁 Μου έβαλε και χοληστερίνη που λέτε γιατί είχα να κάνω απ' τον πρώτο τρίμηνο... Τότε ήταν 220 - ανεβασμένο μεν αλλά χαμηλότερο δε απ' τις προηγούμενες εξετάσεις μιας και έκανα ειδική διατροφή λόγω του ότι έχω κληρονομικά αυξημένη χοληστερίνη. Και τώρα.... 370!!!! Έπαθα σοκ! Ο γιατρός στο τηλ μου είπε περιληπτικά ότι στο 3ο τρίμηνο είναι αναμενόμενο να ανέβει η χοληστερίνη σε υψηλά επίπεδα γιατί το μωρό τη χρειάζεται για να πάρει βάρος και να χτίσει λίπος όσο προετοιμάζεται για τη γέννα... Αλλά και πάλι οι φυσιολογικές τιμές είναι 200-300. Είπε θα το συζητήσουμε σήμερα 😬😬😬 με βλέπω σε διαιτα πάλι.... Αλλά δε ξέρω ρε κορίτσια, ειλικρινά δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου, εντάξει τρωω τη φέρουσα μου δε λέω, αλλά 370... Στα πέναλτι είμαι 🤣🤣🤣🤣
    • Αφήστε κορίτσια, αυτό το ντοπλερ εγώ θα το κάνω στις 35 εβδ (σήμερα είμαι 33+1)! 😂😂  Είναι επειδή έχω κάνει ήδη 2 υπερήχους που παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη του εμβρύου, μητριαιες κτλ οπότε μας παίρνει είπε ο γιατρός να το βάλουμε λίγο πιο μακριά. Τώρα τι να πω, απλά ανυπομονώ να τον δω κι εγώ ξανά 3/4D που λέτε να δούμε την πρόοδο ως προς τα χαρακτηριστικά! Πάλι καλά είχα κάνει σ εκείνο το ο ιδιωτικό κέντρο στις 21 εβδ 😅 απλά έχω την περιέργεια να δω πως εξελίχθηκαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου από τότε, αλλά θα μου πείτε σε λίγο καιρό θα τον δω και λάιβ 😂😂 @Kiddo μου εσύ πως είσαι; Είδα ότι σε προβλημάτισαν οι μετρήσεις στις μητριαιες αλλά πραγματικά πιστεύω με την αύξηση του σαλοσπιρ που σου έδωσε όλα θα πάνε καλά ! Σε μένα πάντως το "πρόβλημα" εξαλείφθηκε, πλέον είναι εντός ορίων 🙏🏻 @MarMar90κορίτσι μου με προβλημάτισε κι εμένα η αντίδραση του γιατρού σας και ήθελα να σου γράψω ότι συμφωνώ απόλυτα Μ αυτά που προείπαν όλα τα κορίτσια εδώ! Δε μου άρεσε καθόλου αυτό το "εγώ σα γιατρός δε θα ανησυχούσα, αλλά σα πατέρας θα το έψαχνα"! Δλδ τι πάει να πει αυτό; Επίσης η αμνιο σ αυτή τη φάση που βρίσκεσαι δλδ τι θα προσφέρει; Μόνο παραπάνω άγχος + το ρίσκο προωρότητας.... Τελικά που καταλήξατε; Πήρατε δεύτερη γνώμη;  Εύχομαι να πάνε όλα καλα ♥️♥️♥️
    • Πω πω!! Πολύ γρήγορα πηγές από διαστολή 4 σε 9!! Και λένε ότι η επισκληριδιος μπορεί να καθυστερήσει τη διαστολή 😲 πάνω σ αυτό το θέμα, κορίτσια όσες έχετε στο πλάνο να κάνετε, σε ποιο στάδιο του τοκετού σας έχουν προτείνει ότι είναι καλά; Εγώ απ' τα λεγόμενα της μαίας και του γιατρού έγραψα στο πλάνο μου να μου βάλουν τον καθετήρα/υποδοχή πώς λέγεται απ' την αρχή ώστε να είμαι έτοιμη και να γίνει η έγχυση της επισκληριδιου περίπου όταν κάνω διαστολή 5-6 (καλά μιλάμε φυσικά για φουλ ιδανικό σενάριο). Ούτε πολύ αργά, ούτε πολύ νωρίς δηλαδή - εσείς τι λέτε; Τι σας είπαν οι δικοί σας γιατροί/μαίες; Επίσης @_piripiri_ πες μας λίγο κι αυτό με τα κακα 😂 φυσικά οπότε βρεις χρόνο! Τα έμβρυα κάνουν κενώσεις μέσα στη μήτρα;; Νόμιζα μόνο κατουράνε εκεί μέσα, δεν ήξερα ότι μας χεζουν κιόλας 😂😂😂 💩💩💩 Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες δεύτερη φορά μαμά σε σχέση με την πρώτη φορά; Ο μεγάλος σου γιος γνώρισε τον αδερφούλη του ή όχι ακόμα; Να μας πεις οπότε φυσικά θελήσεις, τώρα έχεις δύο κουκλους 💙💙
    • Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...