Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΓΙΩΤΗΣ!!ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΣΕ ΓΑΛΑ!!ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ??ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΑΛΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟ??ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΩ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ??ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΩ ΜΕ ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ!!ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ??

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!!

Να χαιρεσαι τα παιδάκια σου!!!!

Εγώ χρησιμοποιούσα το babynat, είναι βιολογικό και αποτελείται από ρυζαλευρο-κινόα-καρπό βανίλιας και είναι πολύ πιο ευγευστο από τα απλά του εμπορίου. Δεν έχει μέσα καθόλου γάλα και το έφταχνα με δικό μου γαλατάκι! :D Εχει απλά υπ'οψιν πως οι κρεμες που φτιάχνονται με μητρικό γάλα, νερουλιάζουν σχετικά γρήγορα, οπότε σε αυτήν την περίπτωση απλά έβαζα λιγουλάκι ρυζάλευρο επιπλέον.

Επίσης πολύ καλά βιολογικά ρυζαλευρα εχει η Hipp και η Holle.

Αντε και καλά μασουλήματα!!!!!

Δημοσίευση

οχι ρε αφρο εμας η παιδιατρος για κρεμα μας ειπε να το δινουμε ,γτ τις υπολοιπες κρέμες θα τις εισαγαμε στον 8ο! ναι επάνω πχ της νουτριτσια λεει γ να πηζει το φαγακι αλλα εγω της το ταιζα κανονικα ,μας ειχε πει οχι ρυζαλευρο βανιλια διοτι αυτα ειχαν κ γαλα 2ης βρεφικης ηλικιας (ειμασταν 5 μηνων)

Δημοσίευση

Βίκυ μου καλημέρα. Κι εμείς αυτές τις μέρες αρχίσαμε βανίλια-ρυζάλευρο η οποία διαλύεται σε νερό. Υπάρχει και σκέτο ρυζάλευρο??? Δεν ξέρω είμαι κι εγώ λίγο άσχετη γιατι την θηλάζω αποκλείστικά. Πάντως μου ακούγεται λίγο κουφό να διαλύεται σε γάλα. Δε ρωτάς την παιδίατρο???

Δημοσίευση

Βίκυ μου καλημέρα. Κι εμείς αυτές τις μέρες αρχίσαμε βανίλια-ρυζάλευρο η οποία διαλύεται σε νερό. Υπάρχει και σκέτο ρυζάλευρο??? Δεν ξέρω είμαι κι εγώ λίγο άσχετη γιατι την θηλάζω αποκλείστικά. Πάντως μου ακούγεται λίγο κουφό να διαλύεται σε γάλα. Δε ρωτάς την παιδίατρο???

Οι παιδικές κρέμες όπως ρυζάλευρο βανίλια, μπισκοτόκρεμα, φρουτόκρεμα, φαρίνα, κλπ περιέχουν μέσα σκόνη γάλακτος και γι' αυτό τις φτιάχνεις με νερό. Δες τα συστατικά τους.

Το σκέτο Ρυζάλευρο (ανθος ορύζης) δεν έχει καθόλου γάλα μέσα και το φτιάχνεις είτε σαν κρέμα (με μητρικό γάλα ή φόρμουλα) είτε το βάζεις σε σουπίτσα του μωρού για να πήξει. Αν το έφτιαχνες με σκέτο νερό θα έκανες ενα ζυμαρι....

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Και εγω θηλαζω αποκλειστικα και το ρυζαλευρο το σκετο το φτιαχνω με νερο,ετσι μου ειπε και ο παιδιατρος,και προσθετω μισο φρουτακι για γευση ;) το ρυζαλευρο-βανιλια περιεχει γαλα για αυτο μου ειπε και ο γιατρος να μην το δινω,αφου τοσο καιρο δεν δωσαμε φορμουλα ,να το παιρνουν απο τις κρεμες :?: η δικια μου παντως με λιγο φρουτακι μεσα,το τσακιζει το απλο :lol::lol: το ΓΙΩΤΗΣ παιρνω

Δημοσίευση

Καλημέρα, εμείς είμαστε 6,5 μηνών και ξεκινήσαμε πριν απο 10 ημέρες με ρυζάλευρο βανίλια της Νουτρίτσια. Το φτιάχνω με νερό. Τώρα πήρα και μπισκοτόκρεμα και του δίνω εναλάξ κάθε απόγευμα. Απο τον 7 μήνα μας είπε να φάμε και φαριν λακτε! Τρώμα κανονικά φρουτόκρεμα και φαγητό!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...