Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 799
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ζυμαρικα με σαλτσα τι αλλο γρηγορο τωρα...νυσταζω ασε με επιασε τωρα ...ευτυχως παιζουν μπαλα οι αντρες μεσα και μου δωσανε ρεπο σημερα.. :lol: φασολακια ειχαμε την Παρασκευη εμεις..και μαλλον την Πέμπτη αρακα λεω να κανω...αυριο ουτε λαδι...

Δημοσίευση

Εγώ έχω τρέλα με τις ντουλάπες τα ρούχα μου και της Ανδριανούλας μου είναι τέλεια και του Σωτήρη Χριστούλη μου και Παναγία μου του τα έχω ταξινομίσει κιόλας αλλά τίποτα όταν πάει να πάρει κάτι τα κάνει όλα κουβάρι τώρα τον προειδοποίησα για τελευταία φορά αν τα ξαναδώ έτσι δεν του ξανασιδερώνω τίποτα. Του έχω βάλει αλλού για το κυνήγι, αλλού για την μπάλα αλλού τα πουκάμισα για την δουλειά αλλού τα πρόχειρα αλλού τα πιο καλά τα έχει κάνει πάλι σκ@τ@ sorry και μαγειρευετε κιόλας.

Δημοσίευση

Αχ βρε Ρια περνα κι απο εδω...αν κι ειμαι σαν τον Σωτηρη...Κυριακες παντα εφτιαχνα την Ντουλαπα μου και τη Δευτερα ηταν το χαος... :lol:

Κοριτσια αυτος ο μηνας ειναι ο μηνας μας ε?? Εχουμε επετειο!!!!! :lol:

Κλείνουμε ενα χρονο στις 24 Μαρτίου!! Ενα χρονο μοιραζομαστε τις χαρες μας και τις λυπες μας , τα πιστευω και τα δεν πιστευω μας...τις αποριες μας και τις ανησυχίες μας...

αααα μην το ξεχασω...και τις μαγειρικες σας εφευρεσεις...γιατι αν περιμενετε απο μενα....ουυυυ σωθηκατε!! :lol:

Σταμμυ σ' ευχαριστουμε πολυ γι' αυτο!

Δημοσίευση

ξεκινησε παλι το πολι το χιονι αλλα γμτ ειναι βρεγμενα κατω κ δεν το στρωνει παντως ειναι πολυ ωραιο σαν θεαμα.....

τοσο ωραιο που δεν μου κανει η καρδια να σηκωθω να κανω δουλειες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ρια φιλακιαααα καλη ξεκουραση....

κατερινα εδωωωωωωωωωωωωωω

μολις με πηρε μια φιλη μου κ μου ειπε για κατι γνωστους μας μεσα σε μια εβδομαδα τους κ κλεψανε αμαξι κ προχτες τους αδειασανε ολο το σπιτι....στεναχωρηθηκα παρα πολυ ρε γμτ αν ειναι δυνατον :(:(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

ΡΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ!!!!ΩΧ!!!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΧΑΜΟΣ!!ΞΕΜΙΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!

ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ!!!

ΒΙΚΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ Κ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!!!ΑΚΟΥΣΑ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΤΑ ΨΗΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ!!!ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!

Δημοσίευση

πωπωπω ρε εχω ξενερωσει τοσο πολυ φανταζομαι τη περνανε....

εντωμεταξυ εχουν κ ενα αγορακι ενα πιο χρονο πιο μεγαλο απο τα δικα μας κ η κοπελα εχει τρομοκρατηθει δεν θελει να ξαναπει σπιτι φοβατε γιοα το μικρο κ λογικο ειναι :(:(:(:(

Δημοσίευση

ΤΥΧΑΙΟ ΗΤΑΝ ΒΙΚΑΚΥ? ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?

ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ?

ΡΕ ΤΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ...

ΜΠΡΡ... :(:o

Δημοσίευση

ΠΩΠΩ ΒΙΚΑΡΑ ΦΡΙΚΗ Ε;;;;;;ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....

ΜΕ ΕΦΑΓΕ Η ΓΡΙΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΛΕΓΑΝΕ Κ ΤΑ 2 ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΡΙΨΕΙ Κ ΚΑΛΕΣΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ :D:lol::lol::lol::lol::lol: ΜΑ ΤΑ ΠΑΙΞΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ....

ΕΜΕΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ....

Δημοσίευση

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ...

ΑΣΠΑΚΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΗ...ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΧΘΕΣ...ΚΟΙΤΑ ΤΕΚΝΑΚΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥ... :D:lol::lol::lol: ΚΑΛΟΣ??? Ε ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ... :lol::lol:VAFTISI.JPG[/attachment:3oeewbho]

post-12284-13873936436339_thumb.jpg

Δημοσίευση

δεν ξερω τι εγινε ακριβως ας ευχηθω να ναι κατο τελευταιο....

ετοιμο το φαγακι μαζεψα κ ρουχα κ συμαζεψα αυριο θα περασω σκουπα κ ξεσκονισμα :D:D:D:D

σταμμυ τις αρεσει η πισινα??

κατερινα απο τη βαφτιση ειναι ???πολυ ωραιαααααα

βικακυυυυυυυυ τι καιρο εχει εκει??καλα εκανες που εφερες ττη μαμα σου χρειαζετε πολλες φορες...

κανα νεο απο την τονια κ τη φανη εχουμε???

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ... :lol: ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ...ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ..θα θελα να βαλω και με το βαφτιστηρι αλλα δεν ξερω αν με αφηνει η κουμπαρα μου... ;) εκει ηταν η καλυτερες φωτο της ζωης μου...το ψωνιοοοοοο :D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΛΙΓΟ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ...

ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ....Η ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ... :lol:

βικουλινι μου κρατα γερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...