Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέραααααααααααα!Τι κάνετε;Είμαι κι εγώ μανούλα.Έχω 2 κοριτσάκια.Το ένα είναι γεννημένο το 2009 και το άλλο το 2010!Τώρα θα μου πείτε τι θέλω εγώ εδώ!!Πρώτον είμαι μια θεά(παρασύρθηκα από τον τίτλο) :lol::lol::lol::lol::lol::lol: και δεύτερον μου αρέσει το παρεάκι σας πολύ.Είστε-χωρίς παρεξήγηση-τρελλές και νομίζω ότι ταιριάζουμε :lol::lol::lol::lol: Θέλω επίσης να καταγγείλω ότι ξέρω το βικουλίνι.Είμαστε στα ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010!!! και πήρα και τη δική της γνώμη για να έρθω εδώ.Θα με κάνετε παρέα;;;;;;;;; :((:((:((=))=))=)):-ss:-ss:-ss:-ss;)

• Απαντήσεις 799
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Να μαι και εγω παλι!! Μολις εβαλα την μικρη για υπνο και λεει την κοκκινοσκουφιτσα!!! :lol: μονο να την ακουγατε!! Πολυ γελιο! τωρα λεει: μαμα σαγαπω πολυ! :lol: Λιωνωωωωωωωω!

Εγω ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑΑΑ!!!! ΕΛΕΟΣ και φετος πολλα ηταν.Ευχομαι να χιονισει ομως σε εσας! :)

Αδερφουλα θα στο ξαναπω πως ησουν και εισαι μια ΘΕΑ!! Και δεν θελω αντιρησεις! Πως περασες σημερα που βγηκες? Κριμα για την Ελενη μωρε και την ειχα συμπαθησει πολυ...Να της δωσεις χαιρετισματα και να μας λες νεα της.

Ερη μου πολυ χαιρομαι που σου αρεσε εκει! Ο μικρος θα συνηθησει με τον καιρο. Του πεσανε ολα μαζεμενα μωρε. Εδω ενηλικας εισαι και δυσκολευεσε ποσο μαλλον αυτος που ειναι μικρος. Χιονακι εχετε ε??

Σταμυ μου μια χαρα ειμαστε δοξα τον θεο! Το παλευουμε να μπουμε σε ενα προγραμμα.Εσυ εισαι καλυτερα ψυχολογικα?

Βικακι πως περασατε? Θελω και εγω τζακι!!!!

Βικουλινι μου τι καλα που πηγατε ταβερνουλα! Χρειαζεται που και που!

Ασπακι δεν παθαινουν τιποτα τα μικρα με το κρυο! Μην το φοβασαι! Εδω οι παιδιατροι λενε : το κρυο ειναι υγεια! Εκτος και αν ειναι αρρωστουλα.

Ειναι καμια εδω???

Δημοσίευση

Καλως ηρθες Φουφου!!!! Και βεβαια σε θελουμε στην παρεα μας!! Χιλιοι ΚΑΛΟΙ χωρανε! :)

Να σου ζησουνε τα παιδακια σου! Πως σε λενε?

Εγω ειμαι η Ελενα απο Γερμανια και εχω 2 παιδακια 2και κατι ψιλα η κορη και 2 μηνων ο γιος!!

Βικακι κοιμουντε!!! Επιτελους!!! Ολη μερα με τεντωσε ο μικρος! Ο Χαρακης?

Αχ ολες εδω ειμαστε!!! Τι καλα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλως ήρθες φουφου! Και βέβαια σε θέλουμε στην πιο must παρεα του mammyland...χαχα πλακα κανω..οχι οτι δεν ειμαστε...θα σου εχει πει αλλωστε και το Βικουλίνι...είμαστε όντως μουρλοκομεία κι εχουμε ταιριαξει παρα πολυ απ' ο,τι θα καταλαβεις κι εσυ σιγα σιγα...

Είμαι η Κατερίνα κι εχω έναν υιο τον Νικόλα που ειναι 2,5 και κάτι ψιλά...ενα παιδακι υπερκινητικο που δεν βαζει κωλο κατω...χαχα

Βικάκυ μου ακομα ξυπνιος? Πως κι ετσι? Σας φάγαμε σήμερα...κοιμηθηκε πριν κανα 20 λεπτο...ολη μερα στην τσιτα...ελεος!!!! :lol::? Εχω ορεξη σημερα το καταλαβατε? Εχω πιει 2 καφεδες δεν την κοβω να κοιμαμαι...αλλα μου σπαει τα νευρα το πληκτρολογιο του pc γιατι ακουγεται πολυ και ο Βασίλης δεν λεει να ξεκολλήσει απο το laptop.. :lol: ωραιο ζευγαρι ειμαστε ε?? Καλά που κάνουμε και νηστεία... ;)

Δημοσίευση

Να ΄μαι πάλι......καλέ κοτσιδούλα έβλεπα το νησί....

Λένα δεν έχεις άδικο, αλλά εμείς βλέπεις εδώ ακούμε για λίγο κρύο και νομίζουμε ότι θα "ψοφήσουμε"... :lol::lol:

Κατερίνα....τέλεια νύφη, αλλά και ο γαμπρός κούκλος.....όλο για τις νύφες λέμε ρε παιδιά... :D:D

Βικουλίνι καλή ξεκούραση.... :)

Καλώς ήρθες φουφου....να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!! ;)

Δημοσίευση

κΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ!! Και μην ξεχνας...πανω πανω πανω και πανω... :lol:

Ναι ρε Βικάκυ μου δεν παιζομαστε...χαχα λες κι ειμαστε παντρεμενοι καμμια σαρανταρια χρονια να πουμε... :lol:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το νησι??? τι μα@@κας ειμαι...το ξεχασα...που..................γμτ! Ωραιο ήταν?

Ασπακι μου ναι καλος κι ο γαμπρος...αλλα στο γαμο ειχε ενα μαλλι...ας τα να παν...μου τη δινει οταν βλεπω τα μαλλια μας και στους 2. Βρηκε μερα η θεια μου να μην εχει κεφια...(ειναι κομμωτρια..)αλλα ολες τις υπολοιπες μερες του χρονου ειχε κεφια εκτος απο εκεινη την μερα..τεσπα τι λεω τωρα..ο καφες μιλαει μη με περνετε στα σοβαρα.. :lol:

Τι λεει εκει το μετωπο του καιρού? Εδω ριχνει μονο βροχουλα... :?

Δημοσίευση

Αχουυυυυυυ πλησιάζουν τα γενέθλιά σας εεε??? Τι καλά!!!!

Κοντά στο Πάσχα έχετε γενέθλια?

Να σου πω Κατερίνα.....μπας και ήθελε η θειά σου να λάμπει εκείνη περισσότερο από εσάς στον γάμο??? Πάντως όπως κι αν έχει πάλι ξεχωρίζατε....ξέρεις και το άσχημο μαλλί κάνει μπαμ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...δεν πιστεύω να με παρεξηγείς :?::?::?

Δημοσίευση

Ανταποκριτρια....αρχισε κιολας? Ωχ Παναγία μου...

Οχι βρε Ασπάκι μου τι να παρεξηγησω...χαχα :lol: εκανε μπαμ...και δεν εφτανε μονο αυτο με το τσουλουφι μου που πεταγε...στη δεξιωση κολλησε κι ενα χαρτακι λαμε...ασημι φανταχτερο στη φυτρα μπροστα στο μετωπο κι ο καλος μου δεν μου το εβγαζε...κι αυτο πηγαινοερχοταν απο τον κλιματισμο και ολοι μου εκαναν νοηματα να το βγαλω κ ιεγω το ζωον τους χαιρετουσα γιατι νομιζα οτι χαιρετανε... :lol::lol: ανεκδιηγητη ετσι??? φυσικα στο ξανθο μαλλι τα αποδιδουμε αυτα... :lol::lol: αχ μην φυγετε δεν νυσταζω....τι ειναι αυτο σημερα...

Δημοσίευση

ξανθες ξε ξανθες ειμαστε θεες.....ε καλο??? :lol:

τι σκατα τιτλο βαλαμε τοτε!!!

Βικυ να βρω φωτο να γελασεις πιο πολυ?? παω να δω αν εχω γιατι στο βιντεο ειναι ολα τα λεφτα σου λεω παει περα δωθε...ειναι γμσ τα... :lol::lol:

Ασπα μια χαρα τα λες...αν και μεσα μου ημουν σιγουρη για το ξανθο..ετσι ενστικτο απλα οχι λεγομενα... ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...