Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Οι υπολοιπες ορμόνες εμένα φυσιολικες ειναι, στην επαναληπτικη μςτρηση επεσε στο 23 και μου ειπε η γυναικολογος οτι ανεβαίνει με το αγχος.Τώρα η tsh  θέλει ρυθμιση αν οντως δεν ειναι νορμαλ η τιμή.Το αγχος ολα τα επηρεαζει, αλλα απο τ στιγμή που γινεται ωορρηξια αν δεν φταίει το σπερμα κατι την επηρεαζει προφανως..Ειπα να δώσω χρόνο αλλα τωρα θα την ελεγξω σιγουρα
    • @Lilaki93 πρόσεξε το αυτό, νομίζω ότι είναι  κάπως υψηλή για ασφαλή σύλληψη … Μήπως αυτό είναι που ψάχνεις; Μήπως αυτό φταίει εννοώ;  Έμενα με αυτές τις τιμές μου είπε πως πρέπει να επαναλάβω σίγουρα για τον επόμενο μήνα τις ίδιες εξετάσεις, ότι θα θέλαμε ιδανικά λίγο χαμηλότερη την προλακτίνη αλλά προς το παρόν δεν θα το ρυθμίσουμε και ότι θα δώσουμε έμφαση στη  λήψη Ινοσιτόλης ώστε να έχουμε ισορροπία στις τιμές FSH LH … Η προλακτίνη απ’ όσο γνωρίζω είναι πολύ σημαντικό να είναι ρυθμισμένη, επηρεάζει τη σύλληψη, Βέβαια μπορεί να εξαρτάται και από το πως έκανες τις εξετάσεις αίματος. Για παράδειγμα εμένα ο γυναικολόγος που πήγα μου είπε ότι πρέπει εκείνη την ημέρα να είμαι ήρεμη το πρωί, να μην πάω νωρίς το πρωί για εξετάσεις, Να μην είμαι κουρασμένη η αγχωμένη γιατί ανεβαίνει μετά η προλακτίνη φαίνεται δηλαδή αυξημένη ενώ δεν είναι… Δε ρωτάς και τον ενδοκρινολόγο σου;
    • Εεεε ναι! φοιτήτρια, τι άλλο..!!! ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Διοίκησης και Οικονομίας, τμήμα Λογιστικής! Υπέροχη πόλη στα δικά μου μάτια, και υπέροχα φοιτητικά χρόνια..! Έχω κρατήσει ακόμη φίλους ντόπιους από εκεί. Χόρευα στους "Μακεδνούς"... Γιατί μωρέ, μια χαρά είναι η Κοζανούλα.. και κοντά στα πάντα.. και από Βορρά και από Νότο.. αλίμονο σε μας εδώ πάνω που είμαστε τέρμα Θεού, αρχές Αλλάχ!  Όσο για τα τεστ του τρελού, τα ίδια έκανα κι εγώ.. 🤣 Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έβλεπα θετικό τεστ και έκανα δυο τρία ενώ είχα δει το σπόρι και την καρδούλα του! 😉 
    • Την προλακτινη τ μέτρησα στην αρχή ηταν στο 38 μετα επεσα στο 23 με οριο το 29.Η γυναικολογος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι και δεν χρειάζεται να παρω αγωγή για να πεσει, αλλα εγώ θα ρωτησω και ενδοκρινολογο καλυτερα..
    • Κορίτσι μου εσύ έχεις δοκιμάσει πρόκληση ωορρηξίας με χαπάκια; Έχεις κάνει τέτοιο πρωτόκολλο με Κλομιφαινη πχ; Είδα και σε άλλο θεμα πως έχεις αρχίσει κ ψάχνεις και για ivf, αν κατάλαβα σωστά έχουμε τον ίδιο γιατρό, τον κ. Σα…φη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...